İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Çıkmıyor canım ya fotoda. Bu testleri 4 gündür yapıyorum bu gün ilk defa silik çıktı

Eklentiler

• E99D3D41-AC8C-423A-8A53-AC88105AED32.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 6ED5E3E5-A27B-4C7A-9CCB-55CF32DC1F0D.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 69
Kurumus-Maskara senin cizgiyi bende gormustum kanda cikar bence.
Bende eger bu ay hamileysem bir cocuga mont ve bot alacam
Bende hamile kalırsam kelebek çocuklara 300 tl bağış yapıcam inşallah canım arada ufak tefek yapıyorum ama bunu öyle adadım. En koşa zamanda adağımızı yerine getiririz inşallah

Bende hamile kalırsam kelebek çocuklara 300 tl bağış yapıcam inşallah canım arada ufak tefek yapıyorum ama bunu öyle adadım. En koşa zamanda adağımızı yerine getiririz inşallah
Bende oyle adak diye dusundum canim kış geldigi icinde aklima bu geldi

Gamzelimm hosgeldin. Gizli gizli bizi mi izliyorsun :) allah razı olsun rabbim gönlündekini versin

Bende diyorum bu forum niye sessiz meğer bana bildirim gelmiyormuş neden öyle oldu ki şimdi
Benmde bat a 2 gün kaldı hiç belirtim yok bakalım

Kızlar günaydın. Bu testi netten almıştım 20 şerit bir kutuda geliyor 15 dolara. Aldiktan sonra yorumları okudum ve kimse ama kimse memnun değil çünkü diğer çizgi gibi kip kirmizi olması için adetten 1-2 hafta geçmesi gerekiyor. Sizde benim gördüğüm silik çizgiyi görüyor musunuz?

Eklentiler

• E5DAE948-C724-42A5-951A-A07E356A1745.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 62
  • D70F25D3-3276-40F8-8561-3E37CF9C0B9F.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 70
Görünüyor tatlım koyulaşarak devam eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…