Allah allah :/ o testlerinde atar mısın kuzum?Evet 1 gün geçmiş olacak. Buda yaptıgım test clear blue. Ondan sonra başka test yaptım şerit testler yine silik positif çıktı
Ne kadar güzel düşünmüşsün kuzum ya :) allah razı olsun kardeşim. Bakalım canım evet bende eşimde gördük silik çizgi 2 farklı markadaKurumus-Maskara senin cizgiyi bende gormustum kanda cikar bence.
Bende eger bu ay hamileysem bir cocuga mont ve bot alacam
Valla bende ikinci fotoda gördüm kuzum inşallah kandada çıkar ki çıkacağını düşünüyorumÇıkmıyor canım ya fotoda. Bu testleri 4 gündür yapıyorum bu gün ilk defa silik çıktı
Bende hamile kalırsam kelebek çocuklara 300 tl bağış yapıcam inşallah canım arada ufak tefek yapıyorum ama bunu öyle adadım. En koşa zamanda adağımızı yerine getiririz inşallahKurumus-Maskara senin cizgiyi bende gormustum kanda cikar bence.
Bende eger bu ay hamileysem bir cocuga mont ve bot alacam
Bende oyle adak diye dusundum canim kış geldigi icinde aklima bu geldiBende hamile kalırsam kelebek çocuklara 300 tl bağış yapıcam inşallah canım arada ufak tefek yapıyorum ama bunu öyle adadım. En koşa zamanda adağımızı yerine getiririz inşallah
Çok güzel düşünmüşsün canım :) bende regl takvimlerini sildim bundan sonra böyle devam edicem bakalımBende oyle adak diye dusundum canim kış geldigi icinde aklima bu geldi
Gunasiri iliskiyle kacirmazsin gunleri zatebÇok güzel düşünmüşsün canım :) bende regl takvimlerini sildim bundan sonra böyle devam edicem bakalım
Gamzelimm hosgeldin. Gizli gizli bizi mi izliyorsun :) allah razı olsun rabbim gönlündekini versinBende hamile kalırsam kelebek çocuklara 300 tl bağış yapıcam inşallah canım arada ufak tefek yapıyorum ama bunu öyle adadım. En koşa zamanda adağımızı yerine getiririz inşallah
İnşallah bekleyip görecez :)Valla bende ikinci fotoda gördüm kuzum inşallah kandada çıkar ki çıkacağını düşünüyorum
Bana da öyle oldu bekledim bekledim bisey yok megersem bildirim gelmiyorBende diyorum bu forum niye sessiz meğer bana bildirim gelmiyormuş neden öyle oldu ki şimdi
Benmde bat a 2 gün kaldı hiç belirtim yok bakalım
Tek yardımcım o dediğin gibi bastırıyor canısı sağolasınİnşallah kuzum aynen öyle o iyi olsun da zamanla geçer yiyebiliyorsan tuzlu kraker falan olsun yanında arada ye ondan bastırır biraz bulantını
Görünüyor tatlım koyulaşarak devam eder inşallahKızlar günaydın. Bu testi netten almıştım 20 şerit bir kutuda geliyor 15 dolara. Aldiktan sonra yorumları okudum ve kimse ama kimse memnun değil çünkü diğer çizgi gibi kip kirmizi olması için adetten 1-2 hafta geçmesi gerekiyor. Sizde benim gördüğüm silik çizgiyi görüyor musunuz?
İnşallah canım :) pazartesi kan verecem umarım umduğum gibi olur. Sen ne kadarlık hamilesin?Görünüyor tatlım koyulaşarak devam eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?