- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Hoşbuldum canım :) bazı şeyler yanlış geldiği için bayadır bir şey yazmıyordum. Ama yeni arkadaşlar gelmiş ve gerçekten belirtiler konuşuluyorken yazayım dedim. Senin testlerini de takip ediyorum inşallah Bebişin karnındadırGamzelimm hosgeldin. Gizli gizli bizi mi izliyorsun :) allah razı olsun rabbim gönlündekini versin
Ben görüyorum :)Kızlar günaydın. Bu testi netten almıştım 20 şerit bir kutuda geliyor 15 dolara. Aldiktan sonra yorumları okudum ve kimse ama kimse memnun değil çünkü diğer çizgi gibi kip kirmizi olması için adetten 1-2 hafta geçmesi gerekiyor. Sizde benim gördüğüm silik çizgiyi görüyor musunuz?
İnşallah canım. Kaybolma kuzum kal bizimle burda. Biz herşeyden konuşuyoruz dert ortağı olduk burda :) inşallah seninde bebeğin karnına gelir inşallah. Yumurtlama günün geçti mi?Hoşbuldum canım :) bazı şeyler yanlış geldiği için bayadır bir şey yazmıyordum. Ama yeni arkadaşlar gelmiş ve gerçekten belirtiler konuşuluyorken yazayım dedim. Senin testlerini de takip ediyorum inşallah Bebişin karnındadır
Bugün yaptığım Digital not pregnant deyince moralim bozuldu valla ama allahtan ümit kesilmezBen görüyorum :)
Ben bu ay adet takvimlerini sildim canım o yüzden bilmiyorum yumurtlama tarihimi. İnşallah canım hepimizin karnı dolsun biran önce bebişlerleİnşallah canım. Kaybolma kuzum kal bizimle burda. Biz herşeyden konuşuyoruz dert ortağı olduk burda :) inşallah seninde bebeğin karnına gelir inşallah. Yumurtlama günün geçti mi?
Biraz daha beklemekte fayda var canım her gebelik aynı olamıyor bence kimisi erken çıkar testte kimisi daha geç sonu güzel olsun da :)Bugün yaptığım Digital not pregnant deyince moralim bozuldu valla ama allahtan ümit kesilmez
Gün aşırı iliski olursa zaten allahin izniyle 33% şansın var. Biz eşimle o şekilde yapmaya çalıştık ama çok stresli yahu. Bide eşimin topugu kırık. İnadına ben pek havamda değilim demesi ( normalde asla öyle olmaması ) en son bıraktım tamam bitti istemiyorum bebek falan dedim 5 gün iliski olmadiBen bu ay adet takvimlerini sildim canım o yüzden bilmiyorum yumurtlama tarihimi. İnşallah canım hepimizin karnı dolsun biran önce bebişlerle
Bende öyle günaşırı yapmadım çünkü artık olacağı varsa ayda tek ilişkiyle bile olur psikolojisine girdim insan yavaş yavaş sakinleşiyor gerçekten hep içimde o duygu ama çaban azalıyor gitgide. Ama aklımda yoktu hamile kaldım diyemem çünkü hep aklımda :)Gün aşırı iliski olursa zaten allahin izniyle 33% şansın var. Biz eşimle o şekilde yapmaya çalıştık ama çok stresli yahu. Bide eşimin topugu kırık. İnadına ben pek havamda değilim demesi ( normalde asla öyle olmaması ) en son bıraktım tamam bitti istemiyorum bebek falan dedim 5 gün iliski olmadi
O kadar haklısın ki! Bende dedim ki olursa olur olmazsa da diyet ve spor yaparım,dişime dolgu yapmam lazım onları yaparim, suan hamile olmasamda çok dert etmem açıkcası. Elinden geleni yap ama kendini kasma oluruna bırak çünkü öyle daha az stres yapıyor insan. Folik asit bu aşamada nasıl yardımcı olur?Bende öyle günaşırı yapmadım çünkü artık olacağı varsa ayda tek ilişkiyle bile olur psikolojisine girdim insan yavaş yavaş sakinleşiyor gerçekten hep içimde o duygu ama çaban azalıyor gitgide. Ama aklımda yoktu hamile kaldım diyemem çünkü hep aklımda :)Naberr ciğimin kullandığı folik asitten alıcam belki o da etki eder
Folik asit zaten hamilelik düşündüğümüz zaman kullanmamız gerekiyor ben 1 aydır kullanmıyorum. Bu dediğim ilaç yumurta gelişimini destekliyormuş o yüzden kullanmak istiyorum Bayram’dan sonra alıp başlıcam zaten 1 ay sonra senemiz dolduğu için yumurta takibine başlarız diy düşünüyorumO kadar haklısın ki! Bende dedim ki olursa olur olmazsa da diyet ve spor yaparım,dişime dolgu yapmam lazım onları yaparim, suan hamile olmasamda çok dert etmem açıkcası. Elinden geleni yap ama kendini kasma oluruna bırak çünkü öyle daha az stres yapıyor insan. Folik asit bu aşamada nasıl yardımcı olur?
E hadi inşallah. Umarım gerek kalmadan güzel haber alırsın:) kendim dahil hergun dua ediyorum rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin diye inşallah yüzün güler bu ayın bitimindeFolik asit zaten hamilelik düşündüğümüz zaman kullanmamız gerekiyor ben 1 aydır kullanmıyorum. Bu dediğim ilaç yumurta gelişimini destekliyormuş o yüzden kullanmak istiyorum Bayram’dan sonra alıp başlıcam zaten 1 ay sonra senemiz dolduğu için yumurta takibine başlarız diy düşünüyorum
İnşallah canım inşallahhh :)E hadi inşallah. Umarım gerek kalmadan güzel haber alırsın:) kendim dahil hergun dua ediyorum rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin diye inşallah yüzün güler bu ayın bitiminde
İnşallah o bat önümüzdeki 9 ay için gelmez :) günaydınGünaydın kizlar atesim hala ayni gidiyor bugun adet agrisi yok yarin bat ya da 26si
Ben yine gördüm canımcım ptsiye kadar dahada belli olur inşallah o zaman kan değerinde iyi çıkar :)Kızlar günaydın. Bu testi netten almıştım 20 şerit bir kutuda geliyor 15 dolara. Aldiktan sonra yorumları okudum ve kimse ama kimse memnun değil çünkü diğer çizgi gibi kip kirmizi olması için adetten 1-2 hafta geçmesi gerekiyor. Sizde benim gördüğüm silik çizgiyi görüyor musunuz?
Günaydın canım aman olmasın ağrın :) az kaldı inşallah güzel haber verirsinGünaydın kizlar atesim hala ayni gidiyor bugun adet agrisi yok yarin bat ya da 26si
Senin cizgiyi bende gordum bende 26sina kadar adet olmazsam yapacamİnşallah o bat önümüzdeki 9 ay için gelmez :) günaydın
Gerçekten allah biliyor ya hepiniz için el açıp dua ediyorum kendimde dahilSenin cizgiyi bende gordum bende 26sina kadar adet olmazsam yapacam
İnşallah vardır bebeğim. Dualarimdasin canımBen yine gördüm canımcım ptsiye kadar dahada belli olur inşallah o zaman kan değerinde iyi çıkar :)
Bu arada ben senden daha heyecanlıyım senin içinSenin cizgiyi bende gordum bende 26sina kadar adet olmazsam yapacam
Ben hic sanmiyorum hamile oldugumu canim o yuzden adet ne zaman gelecek diye bekloyorumBu arada ben senden daha heyecanlıyım senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?