İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Gamzelimm hosgeldin. Gizli gizli bizi mi izliyorsun :) allah razı olsun rabbim gönlündekini versin
Hoşbuldum canım :) bazı şeyler yanlış geldiği için bayadır bir şey yazmıyordum. Ama yeni arkadaşlar gelmiş ve gerçekten belirtiler konuşuluyorken yazayım dedim. Senin testlerini de takip ediyorum inşallah Bebişin karnındadır

Ben görüyorum :)

İnşallah canım. Kaybolma kuzum kal bizimle burda. Biz herşeyden konuşuyoruz dert ortağı olduk burda :) inşallah seninde bebeğin karnına gelir inşallah. Yumurtlama günün geçti mi?

İnşallah canım. Kaybolma kuzum kal bizimle burda. Biz herşeyden konuşuyoruz dert ortağı olduk burda :) inşallah seninde bebeğin karnına gelir inşallah. Yumurtlama günün geçti mi?
Ben bu ay adet takvimlerini sildim canım o yüzden bilmiyorum yumurtlama tarihimi. İnşallah canım hepimizin karnı dolsun biran önce bebişlerle

Ben bu ay adet takvimlerini sildim canım o yüzden bilmiyorum yumurtlama tarihimi. İnşallah canım hepimizin karnı dolsun biran önce bebişlerle
Gün aşırı iliski olursa zaten allahin izniyle 33% şansın var. Biz eşimle o şekilde yapmaya çalıştık ama çok stresli yahu. Bide eşimin topugu kırık. İnadına ben pek havamda değilim demesi ( normalde asla öyle olmaması ) en son bıraktım tamam bitti istemiyorum bebek falan dedim 5 gün iliski olmadi

Bende öyle günaşırı yapmadım çünkü artık olacağı varsa ayda tek ilişkiyle bile olur psikolojisine girdim insan yavaş yavaş sakinleşiyor gerçekten hep içimde o duygu ama çaban azalıyor gitgide. Ama aklımda yoktu hamile kaldım diyemem çünkü hep aklımda :) Naberr ciğimin kullandığı folik asitten alıcam belki o da etki eder

O kadar haklısın ki! Bende dedim ki olursa olur olmazsa da diyet ve spor yaparım,dişime dolgu yapmam lazım onları yaparim, suan hamile olmasamda çok dert etmem açıkcası. Elinden geleni yap ama kendini kasma oluruna bırak çünkü öyle daha az stres yapıyor insan. Folik asit bu aşamada nasıl yardımcı olur?

Folik asit zaten hamilelik düşündüğümüz zaman kullanmamız gerekiyor ben 1 aydır kullanmıyorum. Bu dediğim ilaç yumurta gelişimini destekliyormuş o yüzden kullanmak istiyorum Bayram’dan sonra alıp başlıcam zaten 1 ay sonra senemiz dolduğu için yumurta takibine başlarız diy düşünüyorum

E hadi inşallah. Umarım gerek kalmadan güzel haber alırsın:) kendim dahil hergun dua ediyorum rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin diye inşallah yüzün güler bu ayın bitiminde

Ben yine gördüm canımcım ptsiye kadar dahada belli olur inşallah o zaman kan değerinde iyi çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…