- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Hiç belli olmaz. Allah büyüktürBen hic sanmiyorum hamile oldugumu canim o yuzden adet ne zaman gelecek diye bekloyorum
Atesim dustu bi tek adet olacak gibi kasik agrisi oluyo arada bide goguslerim aciyor ama uclardan daha cok yanlari aciyorHiç belli olmaz. Allah büyüktür
Ben ateş ölçme durumlarina hic girmedim pekte anlamam. Ama kasik ve göğüs agrisi en belirgin hamiellik belirtisiAtesim dustu bi tek adet olacak gibi kasik agrisi oluyo arada bide goguslerim aciyor ama uclardan daha cok yanlari aciyor
Canim ama goguslerimin uclari hassas degil cok fazla yan taraflari aciyorBen ateş ölçme durumlarina hic girmedim pekte anlamam. Ama kasik ve göğüs agrisi en belirgin hamiellik belirtisi
Benimkilerde uçları hassas değil koltuk altıma doğru bir agri ,sizi sanki yaniyorCanim ama goguslerimin uclari hassas degil cok fazla yan taraflari aciyor
Aynen benimde dokununca ya da boyle ziplayinca falan aciyorBenimkilerde uçları hassas değil koltuk altıma doğru bir agri ,sizi sanki yaniyor
Benimde öyle hatta styeni çıkarınca bir rahatlama geliyor sanki birileri sıkıyor da bırakmış gibilerAynen benimde dokununca ya da boyle ziplayinca falan aciyor
Canım inşallah. Sende var mi bisey ?Günaydın kızlarrrrKurumus-Maskara canımmsenin çizgini ben de gördüm inşallah çıkar :)) Naberr canım ben senden bu ay umutluyum ya :))
Bu arada adaklardan da bahsetmişsiniz biz de eşimle kurban adadık sağ salim doğunca bebişimiz kesicez inşallah...
Yok canım ben şuan hastayım 4. günüm, bu ay olur inşallah...Canım inşallah. Sende var mi bisey ?
Ay keske bende sizin kadar umutlu olsam ya bu ay en basindan beri umudum yok sizde iyi dusunmussunuz canim bebeğiniz sağlıkla gelsinGünaydın kızlarrrrKurumus-Maskara canımmsenin çizgini ben de gördüm inşallah çıkar :)) Naberr canım ben senden bu ay umutluyum ya :))
Bu arada adaklardan da bahsetmişsiniz biz de eşimle kurban adadık sağ salim doğunca bebişimiz kesicez inşallah...
Ay valla ayni benimde ama ben adet belirtisi olarak goruyorum bunu bide bende kistler falan var ya gogsum de şuanda cok sis goguslerim meselaBenimde öyle hatta styeni çıkarınca bir rahatlama geliyor sanki birileri sıkıyor da bırakmış gibiler
Canım bende de kist vardi tabi o zamanlar bekardim hemde 2 defa gittim ultrasona ve denk geldi hatta birtanesinin çok iri olduğunu ameliyatla alınması gerektiğini söylediler ama tek korunmasız iliskiyle martin sonunda hamile kaldim. Yani asla bilemezsin. Benim adet olurken göğüslerim agrimaz onun için bilmiyorumAy keske bende sizin kadar umutlu olsam ya bu ay en basindan beri umudum yok sizde iyi dusunmussunuz canim bebeğiniz sağlıkla gelsin
Ay valla ayni benimde ama ben adet belirtisi olarak goruyorum bunu bide bende kistler falan var ya gogsum de şuanda cok sis goguslerim mesela
Benim gecenlerde agrimisti adet olmustum sonra yine oyle diye düşünüyorum ama umarim bebislerimiz gelir hepimizin bu ayCanım bende de kist vardi tabi o zamanlar bekardim hemde 2 defa gittim ultrasona ve denk geldi hatta birtanesinin çok iri olduğunu ameliyatla alınması gerektiğini söylediler ama tek korunmasız iliskiyle martin sonunda hamile kaldim. Yani asla bilemezsin. Benim adet olurken göğüslerim agrimaz onun için bilmiyorum
Ayyyy inşallahhhhh. İnşallah gelmez adetlerr onun yerine küçük tatli bebekler gelirrrBenim gecenlerde agrimisti adet olmustum sonra yine oyle diye düşünüyorum ama umarim bebislerimiz gelir hepimizin bu ay
Anlattim mi bilmiyorum ama gecenlerde ruyamda bebek gordum 2 tane adamdan kaciriyordum bulurlarsa alacaklardi benden sakliyordum surekli o kadar tatli kucuk bi tosbiktiAyyyy inşallahhhhh. İnşallah gelmez adetlerr onun yerine küçük tatli bebekler gelirrr
Bak bende bisey diyecem belki inanmicaksin ama bu kez de onceki kez de rüyamda bir işaret görüyordum ya bebek yada positif idrar testi hemde ust usteAnlattim mi bilmiyorum ama gecenlerde ruyamda bebek gordum 2 tane adamdan kaciriyordum bulurlarsa alacaklardi benden sakliyordum surekli o kadar tatli kucuk bi tosbikti
Bak bende bisey diyecem belki inanmicaksin ama bu kez de onceki kez de rüyamda bir işaret görüyordum ya bebek yada positif idrar testi hemde ust ustebence bu bir işaret
2 3 ay once de görmüştüm ben bence bende bi sıkıntı var ahahah
Senin gecenki hamileliginle benzer belirtilerin var mi bu aybir kaç gün sonra anlarız
Aminnn canım inşallah hepimizin gelir sağlıkla :))Ay keske bende sizin kadar umutlu olsam ya bu ay en basindan beri umudum yok sizde iyi dusunmussunuz canim bebeğiniz sağlıkla gelsin
Ay valla ayni benimde ama ben adet belirtisi olarak goruyorum bunu bide bende kistler falan var ya gogsum de şuanda cok sis goguslerim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?