İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Günaydın kızlarrrr Kurumus-Maskara canımmsenin çizgini ben de gördüm inşallah çıkar :)) Naberr canım ben senden bu ay umutluyum ya :))
Bu arada adaklardan da bahsetmişsiniz biz de eşimle kurban adadık sağ salim doğunca bebişimiz kesicez inşallah...

Canım inşallah. Sende var mi bisey ?

Ay keske bende sizin kadar umutlu olsam ya bu ay en basindan beri umudum yok sizde iyi dusunmussunuz canim bebeğiniz sağlıkla gelsin

Benimde öyle hatta styeni çıkarınca bir rahatlama geliyor sanki birileri sıkıyor da bırakmış gibiler
Ay valla ayni benimde ama ben adet belirtisi olarak goruyorum bunu bide bende kistler falan var ya gogsum de şuanda cok sis goguslerim mesela

Canım bende de kist vardi tabi o zamanlar bekardim hemde 2 defa gittim ultrasona ve denk geldi hatta birtanesinin çok iri olduğunu ameliyatla alınması gerektiğini söylediler ama tek korunmasız iliskiyle martin sonunda hamile kaldim. Yani asla bilemezsin. Benim adet olurken göğüslerim agrimaz onun için bilmiyorum

Benim gecenlerde agrimisti adet olmustum sonra yine oyle diye düşünüyorum ama umarim bebislerimiz gelir hepimizin bu ay

Anlattim mi bilmiyorum ama gecenlerde ruyamda bebek gordum 2 tane adamdan kaciriyordum bulurlarsa alacaklardi benden sakliyordum surekli o kadar tatli kucuk bi tosbikti
Bak bende bisey diyecem belki inanmicaksin ama bu kez de onceki kez de rüyamda bir işaret görüyordum ya bebek yada positif idrar testi hemde ust uste bence bu bir işaret

Aminnn canım inşallah hepimizin gelir sağlıkla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…