- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
kuzum selam:) seni okumak için girdim ve orda çizgi var bence de kaç günün var seninnnKızlar günaydın. Bu testi netten almıştım 20 şerit bir kutuda geliyor 15 dolara. Aldiktan sonra yorumları okudum ve kimse ama kimse memnun değil çünkü diğer çizgi gibi kip kirmizi olması için adetten 1-2 hafta geçmesi gerekiyor. Sizde benim gördüğüm silik çizgiyi görüyor musunuz?
İnşallah canım inşallah 6+3 üm ayın 30 una kalp atışı dinlemeye çağırdı nasipse dinleyecez inşallahİnşallah canım :) pazartesi kan verecem umarım umduğum gibi olur. Sen ne kadarlık hamilesin?
Ben geçen sefer hamile kaldığımda hiç belirtim yok diyebilirim sadece midem yanmıştı bu sefer de yanıyor. Ogrndikten 2 hafta sonra falan göğüslerim çok çok hassaslaştı ama bu kez çok erken hassaslasti. Bel agrisi hamile olduğumu ogrenir ogrenmez olustu geçen sefer ama bu sefer daha erken olduSenin gecenki hamileliginle benzer belirtilerin var mi bu ay
Canımmmm selam. Nasılsın? Bebis nasil? Adetime 3 gün var az önce yine test yaptim yine çıktı silik çizgikuzum selam:) seni okumak için girdim ve orda çizgi var bence de kaç günün var seninnn
Allahin izniyle duyacaksınız pit pit pit :) sağlıkla al kucağınaİnşallah canım inşallah 6+3 üm ayın 30 una kalp atışı dinlemeye çağırdı nasipse dinleyecez inşallah
Aminn Allah razı olsun inşallah Rabbim sizede tez zamanda nasip etsinAllahin izniyle duyacaksınız pit pit pit :) sağlıkla al kucağına
Amin isteyen herkese inşallahAminn Allah razı olsun inşallah Rabbim sizede tez zamanda nasip etsin
Amin canım amin sağlıkla inşallahAmin isteyen herkese inşallah
Güzel haberini bekliyorum inşallahAmin isteyen herkese inşallah
Canım bu sabah sadece bunu yaptım digital olani yârin yapicam inşallahKuzum n’aptın güzel haberler vardır inşallah :)Kurumus-Maskara
Test yapsana. Bende kuruyum vAlla yumurtlama sırasında çok az akintim oldu ondan sonra hep kuruydum diyebilirimAy bende test yapmak istiyorum ama bir yandan hala hiç hamile gibi hissetmiyorum yumurtlamadan beri akıntım yok 10 gündür göğüslerim ağrıyo oda zaten olurdu 10 gün önceden kendimde değişik bir şeyler arıyorum ama yok :)
Anladım canım ne güzel inşallah güzel haberler alirsin. Bizimlede paylas lütfen :) bende p.tesi kan vericemBenimde hafif geliyor akıntım ama normalde sürekli çamaşır değiştirirdim okuduğum şeylerden etkilenmediysem eğer göğüs uçlarım pembeleşti gibime geliyor test alıcam canımda bayramdan dolayı alamadım evde değildik şimdide nöbetçi eczane çok uzak yarın bi bakıcam
Ay en sinir bozucu şey ben çok sabırsızlanıyorumAy benim şansıma galiba yarınki eczanede baya uzak cumartesi pazar nasıl olur bakalım yoksa pazartesine kalıcam sanki paylaşırım canım bakalım inşallah
Canım tüm çizgileri gördüm bende takipteyim seni :) Inşallah güzel haberler ver bizeCanım bu sabah sadece bunu yaptım digital olani yârin yapicam inşallah
Benim yumdan 4-5 sonra hemen basladi hala da devam ediyor bide kac gündür kabizim bugün 1 litre kayisi suyu ictim daha yeni tuvalete gidebildim bu ay bel agrim cok fazla kasik agrisi da ama göğüsteki agri sanki azalmaya basladi benim belirtiler azalinca regl oluyorum genelde .karnimda da hareketlenme var insallan kayisidandir da regl olmam yaTest yapsana. Bende kuruyum vAlla yumurtlama sırasında çok az akintim oldu ondan sonra hep kuruydum diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?