İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

kuzum selam:) seni okumak için girdim ve orda çizgi var bence de kaç günün var seninnn

Senin gecenki hamileliginle benzer belirtilerin var mi bu ay
Ben geçen sefer hamile kaldığımda hiç belirtim yok diyebilirim sadece midem yanmıştı bu sefer de yanıyor. Ogrndikten 2 hafta sonra falan göğüslerim çok çok hassaslaştı ama bu kez çok erken hassaslasti. Bel agrisi hamile olduğumu ogrenir ogrenmez olustu geçen sefer ama bu sefer daha erken oldu

Ay bende test yapmak istiyorum ama bir yandan hala hiç hamile gibi hissetmiyorum yumurtlamadan beri akıntım yok 10 gündür göğüslerim ağrıyo oda zaten olurdu 10 gün önceden kendimde değişik bir şeyler arıyorum ama yok :)

Test yapsana. Bende kuruyum vAlla yumurtlama sırasında çok az akintim oldu ondan sonra hep kuruydum diyebilirim

Benimde hafif geliyor akıntım ama normalde sürekli çamaşır değiştirirdim okuduğum şeylerden etkilenmediysem eğer göğüs uçlarım pembeleşti gibime geliyor test alıcam canımda bayramdan dolayı alamadım evde değildik şimdide nöbetçi eczane çok uzak yarın bi bakıcam

Anladım canım ne güzel inşallah güzel haberler alirsin. Bizimlede paylas lütfen :) bende p.tesi kan vericem

Ay benim şansıma galiba yarınki eczanede baya uzak cumartesi pazar nasıl olur bakalım yoksa pazartesine kalıcam sanki paylaşırım canım bakalım inşallah

Bende o testi almaya gittiğim zaman nasıl geriliyorum anlatamam kalbim çarpıyo kızarıyorum morarıyorum söyliyemiyorum falan eve gelene kadar ayrı bir heyecan alayım dedm şimdide eczane yok karbonat testi mi yapsam napsam sıkıntıdan artık of

Test yapsana. Bende kuruyum vAlla yumurtlama sırasında çok az akintim oldu ondan sonra hep kuruydum diyebilirim
Benim yumdan 4-5 sonra hemen basladi hala da devam ediyor bide kac gündür kabizim bugün 1 litre kayisi suyu ictim daha yeni tuvalete gidebildim bu ay bel agrim cok fazla kasik agrisi da ama göğüsteki agri sanki azalmaya basladi benim belirtiler azalinca regl oluyorum genelde .karnimda da hareketlenme var insallan kayisidandir da regl olmam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…