İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Hahahhaha ay yok girme o toplara bekle bir iki gün :) sabret

Ay kız nerdesin sen? Seninle batlarimiz ayniydi galiba göğüs ağrısi hep oluyor mu normalde adete doğru? Eğer normalde olmuyorsa ama şuan varsa bence belirtidir

Belirti falan yok canim her ay ayni sey olmuyor iste
Ama umutsuzluğa kapılmak yok bak benimde 1 sene oldu bende üzülüyorum ağlıyorum ama sonra düşünüyorum hayırlısı buymuş belki sakat doğacak yani bişeyi olucak belki rabbim o yüzden nasip etmiyodur diyip susuyorum evet her ay Ümit’ler boşa çıkınca üzülüyoruz çok iyi anlıyorum seni ama bizimde sınavımız bu demekki yapacağımız hiçbirşey yok kuzum

Ben tatildeydim tatlim o yuzden pek giremiyordim. Malesef kirmizilar geldi bu ay da gitti ben cok yoruldum yaaa
Hadi ya üzülme kuzum üzülmeyelim elimizden gelmiyo bişey napalım sabredicez meleklerimiz elbet gelicek bize zamanını rabbim bilir hayırlısını versin inşallah

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Lütfen üzülmeyin Naberr Sevsev12 gerçekten önemli olan hamile kalmak değil. Sağlıklı bir şekilde bir bebek getirmek dünyaya çok daha önemli. Bazı Kadınlar hamile kalıyor ama o bebek asla yaşamıyor kısa bir sürede düşürüyor. Ben deseniz hepiniz biliyorsunuz 11 haftalik bebeğimi düşürdüm inan ki şuan adet olunca üzülüyorsunuz ya? İnanın ki hamile olupta o bebeği düşürmek küçücük bedeni gömmek çok çok daha acı. Rabbim hic birinize bunu yaşatmasın onun için lütfen üzülmeyin ve allahtan hayırlı saglikli evlatlar dileğin Genc_evli

Hadi ya üzülme kuzum üzülmeyelim elimizden gelmiyo bişey napalım sabredicez meleklerimiz elbet gelicek bize zamanını rabbim bilir hayırlısını versin inşallah
Kurumus-Maskara cok tsk ederm tesellileriniz icin ama üzülmek elde degil isyan etmek istemiyorum ama sabrim da kalmadı disarda gördüğüm her cocuk icin içim parcalaniyor neden benimki olmuyor diyorum ve bir sorun da yok cok şükür . Eşim benden daha da cok istiyor bebek ama bizim bebis gelmek istemiyor bi türlü

Nazlı bir bebis olacak annesi. Sabret ummadığın anda gelecektir sana gönlünü ferah tut. Rabbim hepimiz için doğru zamanı biliyordur

Çok doğru söylemişsin kuzum haklısın bende artık öyle düşünüyorum be daha az kafama takıyorum herşeyin hayırlısı sonuçta

Doğum kontrol hapıyla kuzum 1 sene boyunca hiç bırakmadım :/
Hmmm. Bazı kadinlar doğum kontrol hapını birakinca hamile kalmasi biraz zaman alıyor onun için canını sıkma gayet normal bisey. Biz geri çekilme yöntemiyle korunduk. Zaten kiloluyum diye bisey kullanmak istemedim çoğu kişi doktorum dahil kilo aldirir deyince kullanmadım

Canımmmm selam. Nasılsın? Bebis nasil? Adetime 3 gün var az önce yine test yaptim yine çıktı silik çizgi
iyiyiz canımm şükür çok yoğun geçiyor aklıma geliyorsun arada okuyorum ay koydun mu test fotosu ya süper o çizgiler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…