Yaaaaaa süpeeerrrrr be süpeerrrrr çok şükür ya teyy teyyy valla kendim gibi çok sevindim Allahımmm inşallah hiçbir sorun çıkmadan güzel bi hamilelik geçirirsin inşallahhhh
Ben malesef doktora sormadan kullandım canım benim hatam o oldu bi anda bütün düzenim alt üst oldu biliyorum tatlım o yüzdem sabırla bekliyorum çünkü ilacın vücuttan atılması 6 ay ile 1 sene arası sürüyormuş benimse bu ay tam 1 sene oldu bakalım ne zaman nasip olcak bana kilo aldırmadı ama bütün regl düzenimi bozdu malesefHmmm. Bazı kadinlar doğum kontrol hapını birakinca hamile kalmasi biraz zaman alıyor onun için canını sıkma gayet normal bisey. Biz geri çekilme yöntemiyle korunduk. Zaten kiloluyum diye bisey kullanmak istemedim çoğu kişi doktorum dahil kilo aldirir deyince kullanmadım
Ayyy canımmm tebrik ederim ya ne güzel benişin seninle
Çok şükür canım gözün aydın
canımm ne güzel ya
Insallah canim insallah rabbim kucagimizi bos bırakmasınNazlı bir bebis olacak annesi. Sabret ummadığın anda gelecektir sana gönlünü ferah tut. Rabbim hepimiz için doğru zamanı biliyordur
Ah canım ya bilseydim böyle olcağını hiç hap falan kullanmazdım ben genç kızken ne güzel düzenim vardı 35 günde bi adet görüyodum ama eşim korun sen diyince 1 sene olmasın diyince mecbur kullandım cahilmişim işte kimsede kullanma demedi bana ama artık kafama takmıyorum gerçekten soğan kürüne başlıcam falan kafamdan atıcam yani sıkmıcam kendimi çünkü verende Allah alanda Allah yapcak bişey yokcanımm ne güzel yabak birde düşükten sonra hemen olmaz derler bir süre allahım nasıl bir mucize ki işte kısmetse vakti zamanıysa veriyor hiç bir engel önüne geçemiyor buna inanın kızlar gerçekten herkesin herşeyin bir vakti zamanı var biz nasıl doğduğumuz vakti belirliyemiyoruz elbet onun da vardır bir zamanı. Ama evet şu dk hapı gerçekten bazı vücutları mahvediyor gereksiz hormon yüklemesi ve sonra vücut alışıyor ona bırakınca da kendine gelmesi zor oluyor bizde hep geri çekilme ile korunduk 3 senedir hiç olmadı bak dikkat edince olmuyor ilaca hiç yanaşmamak lazım
Yaaaa ne güzel işte başka topikte gördünmü kurumus maskara etiketledi seni o kadınında hiç belirtisi yokmuş test yapınca hamile olduğunu anlamış kuzum hadi inşallah seninde öyle olsun :)Kizlar bugun bat ve hala adet olmadim :) adet agrisi da yok :)
Canim ben hergun atesimi olcuyodun ya atesim iyice dustu o yuzden adet olacagimi dusunuyorumYaaaa ne güzel işte başka topikte gördünmü kurumus maskara etiketledi seni o kadınında hiç belirtisi yokmuş test yapınca hamile olduğunu anlamış kuzum hadi inşallah seninde öyle olsun :)
canım o ateş yöntemi çok hassas değilmi ama onu yaparken hareket bile etmemek gerekiyormuş bende vucudumda bir sıcaklık hissediyorum zaten adete yakın deli gibi terlerim adet günü geçerCanim ben hergun atesimi olcuyodun ya atesim iyice dustu o yuzden adet olacagimi dusunuyorum
canım hormonlarına baktırmışmıydın sen pko mu vardı birdeAh canım ya bilseydim böyle olcağını hiç hap falan kullanmazdım ben genç kızken ne güzel düzenim vardı 35 günde bi adet görüyodum ama eşim korun sen diyince 1 sene olmasın diyince mecbur kullandım cahilmişim işte kimsede kullanma demedi bana ama artık kafama takmıyorum gerçekten soğan kürüne başlıcam falan kafamdan atıcam yani sıkmıcam kendimi çünkü verende Allah alanda Allah yapcak bişey yok
Evet sabah yataktan kalkmadan ayni saatte ve en az 3 saat aralıksız uykuyla olcmek gerekiyorcanım o ateş yöntemi çok hassas değilmi ama onu yaparken hareket bile etmemek gerekiyormuş bende vucudumda bir sıcaklık hissediyorum zaten adete yakın deli gibi terlerim adet günü geçer
kesin sonuç veriyor mu acaba ki olmazsan yarında ölç bakalım nasıl çıkacak belki arada yanıltıcı olabilir gibime geliyo bakmıştım o konuyada baya inişli çıkışlı duruyordu değerler aslındaEvet sabah yataktan kalkmadan ayni saatte ve en az 3 saat aralıksız uykuyla olcmek gerekiyor
Bakalim canim bugun adet olmazsam yarın bi test yaparim belkikesin sonuç veriyor mu acaba ki olmazsan yarında ölç bakalım nasıl çıkacak belki arada yanıltıcı olabilir gibime geliyo bakmıştım o konuyada baya inişli çıkışlı duruyordu değerler aslında
Canım senin kullandığın ilacı reçetesiz alabilir miyimBakalim canim bugun adet olmazsam yarın bi test yaparim belki
Evet canim ben eczaneden aldim direk 45 tlydiCanım senin kullandığın ilacı reçetesiz alabilir miyim
Ben 1 aydır kullanmıyorum folik asit ama bu ay başlamak istiyorum çünkü eylÜlde doktora gidicem belki tedavi falan başlar 1 senem dolduğu içinEvet canim ben eczaneden aldim direk 45 tlydi
Çok teşekkür ederim canım darisi hepinize en kisa zamanda insallahYaaaaaa süpeeerrrrr be süpeerrrrr çok şükür ya teyy teyyy valla kendim gibi çok sevindim Allahımmm inşallah hiçbir sorun çıkmadan güzel bi hamilelik geçirirsin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?