- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Canım bem kaçırdım sanırım hamile misin :)Mah-i nev Squid Genc_evli kızlar çok teşekkür ederim size allah razı olsun hep dualarimda olacaksınız rabbim en kisa zamanda üçünüze de nasip etsin hamileliği hemde sağlıklı bir şekilde. Sultansusultansu canim çok teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu dualarimda olacaksin
Çok çok emin olmamak ve çok büyük konusmamakla birlikte evet :) inşallah rabbim nasip eder bu defa.Canım bem kaçırdım sanırım hamile misin :)
İnşallah canım bu sefer rabbim bebeğini sağ Salim kucağına almayı nasip eder :)Çok çok emin olmamak ve çok büyük konusmamakla birlikte evet :) inşallah rabbim nasip eder bu defa.
canım folik asit mi dediğinizEvet canim ben eczaneden aldim direk 45 tlydi
Folik asit ve icinde bi madde daha var pco hastalarina veriyolar aslinda yumurta kalitesini artiyormuscanım folik asit mi dediğiniz
canım hadı gözunaydn ya coksevndımm yaaa :)
Baktırdım canım pko var evet başka sıkıntım yoktu çok şükür ama bu ay yine gidicem kan tahlili vericem baktırcam bakalımcanım hormonlarına baktırmışmıydın sen pko mu vardı birde
Belli olmaz yinede kuzum her hamilelikte ateş yükseliyomuymuş?Canim ben hergun atesimi olcuyodun ya atesim iyice dustu o yuzden adet olacagimi dusunuyorum
Aminnnn canım benim üsteyen herkese inşallahhh:)))Mah-i nev Squid Genc_evli kızlar çok teşekkür ederim size allah razı olsun hep dualarimda olacaksınız rabbim en kisa zamanda üçünüze de nasip etsin hamileliği hemde sağlıklı bir şekilde. Sultansusultansu canim çok teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu dualarimda olacaksin
Evet canimBelli olmaz yinede kuzum her hamilelikte ateş yükseliyomuymuş?
Amin canım inşallahhhhÇok teşekkür ederim canım darisi hepinize en kisa zamanda insallah
Hmm bi bekle bakalım yinede yarın olmassan yaparsın bi test istersen tabi ki inşallah olmasın o program yanılır :)Evet canim
Canım çok teşekkür ederimcanım hadı gözunaydn ya coksevndımm yaaa :)
nezaman kan verceksin canım bu dıjıtalın yanlıs cıkma ıhtımalı yok dmi. ilk gebeliğinde de dijital yapmıstın sanırım ozaman da 1,2haftalık fln dyodu. demekki yumurtlamanın sonrasını baz alıyo süre olarak canmCanım çok teşekkür ederim
Pazartesi kan vericem. Bu digitalin yanlış cikma ihtimali yok ama biraz daha fazla hcg hormonu gerekiyor diğer testlere göre yoksa çıkarmıyor:) evet öncekinde de bundan kullanmıştımnezaman kan verceksin canım bu dıjıtalın yanlıs cıkma ıhtımalı yok dmi. ilk gebeliğinde de dijital yapmıstın sanırım ozaman da 1,2haftalık fln dyodu. demekki yumurtlamanın sonrasını baz alıyo süre olarak canm
Bat ne zaman canımPff test yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?