İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar bugun atesimi olctum o programa girdim adet tarihimi bir gun onceye cekti yani suan adetim 2 gun gecmis oluyor
Genelde de geçiyo muydu canım yoksa düzenli midir ? Aslında yumurtlama tarihini net olarak biliyorsan test yapabilirsin gecikmen var çünkü

Genelde de geçiyo muydu canım yoksa düzenli midir ? Aslında yumurtlama tarihini net olarak biliyorsan test yapabilirsin gecikmen var çünkü
Genelde duzenlidir canim gecen ay kacinda olduysam o zaman olurum gecen ay 29unda oldum ama bu ay ilactan dolayi yumurtlamanin erken oldugunu düşünüyorum o yuzden adette erken gelir diye dusunuyorum cunku yumurtlama gunu akintim geldi yumurta beyazı gibi

O zaman evet yumurtlaman erken olmuş canım inşallah bebiş şenindedir ama bence yarınıda bekle sen yani istersen tabi yarın da gelmezse test daha doğru sonuç verebilir bide ilk idrarınla yap daha iyi sonuç veriyo

O zaman evet yumurtlaman erken olmuş canım inşallah bebiş şenindedir ama bence yarınıda bekle sen yani istersen tabi yarın da gelmezse test daha doğru sonuç verebilir bide ilk idrarınla yap daha iyi sonuç veriyo
Canim pazartesi evime gidecem sali gunu sabaha kadar gelmezse yapmayi dusunuyorum iyice kesinlessin diye

Allah razı olsun canım benim sende benim duamdasın inşallah bizde tüm isteyenlerde sağlıkla kucaklarına alırlar bebişlerini

Insallah canim yumurtlama tarihim dogruysa adetim geçti ama dogru degilse daha gelmemis olabilir
Bende takvimleri sildim ama zaten bir umudum yok benim adet olunca şaşırmıyorum normal sıradan oldu benim için bu durum. Bir insana piyango çıkma ihtimali kadar bile görmüyorum hamilelik ihtimalimi .. bir gün olurda kalırsam o zaman düğün bayraö olur bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…