- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Sen bu sabah test yapmadın mı canım ? Kesin olsun diye 10 gün geçmesini mi bekliyorsun ben hayatta sabredememKizlar bugun atesimi olctum o programa girdim adet tarihimi bir gun onceye cekti yani suan adetim 2 gun gecmis oluyor
bat bugündü canımBat ne zaman canım
Canim ben ayin 20sinde yaptim negatif cikti o yuzden yapmaya korkuyorumSen bu sabah test yapmadın mı canım ? Kesin olsun diye 10 gün geçmesini mi bekliyorsun ben hayatta sabredemem
Bat günün geçti mi kuzum ?Pff test yaptım negatif
Genelde de geçiyo muydu canım yoksa düzenli midir ? Aslında yumurtlama tarihini net olarak biliyorsan test yapabilirsin gecikmen var çünküKizlar bugun atesimi olctum o programa girdim adet tarihimi bir gun onceye cekti yani suan adetim 2 gun gecmis oluyor
Genelde duzenlidir canim gecen ay kacinda olduysam o zaman olurum gecen ay 29unda oldum ama bu ay ilactan dolayi yumurtlamanin erken oldugunu düşünüyorum o yuzden adette erken gelir diye dusunuyorum cunku yumurtlama gunu akintim geldi yumurta beyazı gibiGenelde de geçiyo muydu canım yoksa düzenli midir ? Aslında yumurtlama tarihini net olarak biliyorsan test yapabilirsin gecikmen var çünkü
O zaman evet yumurtlaman erken olmuş canım inşallah bebiş şenindedir ama bence yarınıda bekle sen yani istersen tabi yarın da gelmezse test daha doğru sonuç verebilir bide ilk idrarınla yap daha iyi sonuç veriyoGenelde duzenlidir canim gecen ay kacinda olduysam o zaman olurum gecen ay 29unda oldum ama bu ay ilactan dolayi yumurtlamanin erken oldugunu düşünüyorum o yuzden adette erken gelir diye dusunuyorum cunku yumurtlama gunu akintim geldi yumurta beyazı gibi
Canim pazartesi evime gidecem sali gunu sabaha kadar gelmezse yapmayi dusunuyorum iyice kesinlessin diyeO zaman evet yumurtlaman erken olmuş canım inşallah bebiş şenindedir ama bence yarınıda bekle sen yani istersen tabi yarın da gelmezse test daha doğru sonuç verebilir bide ilk idrarınla yap daha iyi sonuç veriyo
Allah razı olsun canım benim sende benim duamdasın inşallah bizde tüm isteyenlerde sağlıkla kucaklarına alırlar bebişleriniMah-i nev @Mirketcik Genc_evli kızlar çok teşekkür ederim size allah razı olsun hep dualarimda olacaksınız rabbim en kisa zamanda üçünüze de nasip etsin hamileliği hemde sağlıklı bir şekilde. Sultansusultansu canim çok teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu dualarimda olacaksin
Ama 5 gün geçmiş bence çıkar varsa cesaretini topla yap :)Canim ben ayin 20sinde yaptim negatif cikti o yuzden yapmaya korkuyorum
28ine kadar duracam sanırımAma 5 gün geçmiş bence çıkar varsa cesaretini topla yap :)
Adetin geçmesi bence çok büYük belirti :) 28 inde mutluluk gözyaşları dökersiniz inşallah28ine kadar duracam sanırım
Insallah canim yumurtlama tarihim dogruysa adetim geçtiAdetin geçmesi bence çok büYük belirti :) 28 inde mutluluk gözyaşları dökersiniz inşallah
Insallah canim yumurtlama tarihim dogruysa adetim geçti ama dogru degilse daha gelmemis olabilirAdetin geçmesi bence çok büYük belirti :) 28 inde mutluluk gözyaşları dökersiniz inşallah
Bende takvimleri sildim ama zaten bir umudum yok benim adet olunca şaşırmıyorum normal sıradan oldu benim için bu durum. Bir insana piyango çıkma ihtimali kadar bile görmüyorum hamilelik ihtimalimi .. bir gün olurda kalırsam o zaman düğün bayraö olur banaInsallah canim yumurtlama tarihim dogruysa adetim geçti ama dogru degilse daha gelmemis olabilir
Çok teşekkür ederim kuzum :) hangi ara 16 haftalık oldu bebeğin masallah :) sağlıkla gelsin. Cinsiyet belli mi?Kurumus-Maskara ahh canım benim ne kadar sevindim Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah cümlemizinkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?