- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Öfff ...Adet oldum
Hadi yaGeldi benimkilerde
Rabbim bi avazda doğurmayı nasip etsin cnm inşallah sağlıklı olursunuz analı babalı büyütmeyi nasip etsinMerhaba kizlar merak edenler kusura bakmayin yazamadim devamli konturol altindaydik ve kordon acildi rahat bayrami gecirdik bu arada gecmis bayramınız mübarek olsun bu gun az az suyum geliyor sanki pisamam islakti sabahta tuvaletimi yaparken geldi sanki ama sancim falan yok bu aralar cok zorluyor beni hayirlisiyla dogururum insallah allahim gepinizin gonlune gore versin insallah en yakin zamanda hayirlisiyla gebis olun cok sagolun
Kıızzz yerleşme olmasın ? Ayyy hadi inşallahhh:)Ay yok kızlar adet olmadım ben dün testi yaptıktan sonra bi adet ağrısı geldi akşamda bi akıntı sarı kanlı gibi kahverengimsi dedim adet oldum ama devamı yok hemen gelirdi benim adetim öyle lekeleme falan olup ertesi gün olmam da oldum sandım ama yoksanırım bu bebek psikolojisi insanın bünyesini alt üst ediyor
Evet lh yuksekti birazNaberr üzülme kuzum hayırlısı böyleymiş sen değerlerine falan baktırmıştın dimi ?
Ay bilmiyorum ki kuzum ya geç yumurtlama olsa bile o dönemde ilişki olmadı kafam karıştıKıızzz yerleşme olmasın ? Ayyy hadi inşallahhh:)
Anladım onun için bi ilaç kullanıyor musun ?Evet lh yuksekti biraz
Belli olmaz yinede kuzum adetin devamı gelmesse test yaparsın benimde 2 gün sonra söküldü adetim hep strestenAy bilmiyorum ki kuzum ya geç yumurtlama olsa bile o dönemde ilişki olmadı kafam karıştı
Yok ilac verecek kadar yuksek degil dediAnladım onun için bi ilaç kullanıyor musun ?
O zaman bi sorun yok kuzum zamanını bekliyo demekki sıkma canınıYok ilac verecek kadar yuksek degil dedi
Geçmiş olsun canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniMerhaba kizlar merak edenler kusura bakmayin yazamadim devamli konturol altindaydik ve kordon acildi rahat bayrami gecirdik bu arada gecmis bayramınız mübarek olsun bu gun az az suyum geliyor sanki pisamam islakti sabahta tuvaletimi yaparken geldi sanki ama sancim falan yok bu aralar cok zorluyor beni hayirlisiyla dogururum insallah allahim gepinizin gonlune gore versin insallah en yakin zamanda hayirlisiyla gebis olun cok sagolun
yok canım adet oldum bu sefer kesin bilgiBelli olmaz yinede kuzum adetin devamı gelmesse test yaparsın benimde 2 gün sonra söküldü adetim hep stresten
Çok stres yapınca böyle oluyor canım bende kahverengi de gelse pembe de gelse o yerleşme olmuyoryok canım adet oldum bu sefer kesin bilgi
Bende eğer hamile kalırsak çok ciddi belirtiler olur diye düşünüyorum. İnşallah görürüz o belirtileri bir günAynen canım normalde de oluyor da bebek bekleyince insan extra inceliyor kendini valla göğüs uçlarının koyulaştığını bile düşündüm hayalmişolsa illaki hissedilir herhalde ya biz her şeyi hamileliğe yoruyoruz böyle
Amin inşallah canım doktor kıza benziyor dedi ama sakliyo kuzum :)Çok teşekkür ederim kuzum :) hangi ara 16 haftalık oldu bebeğin masallah :) sağlıkla gelsin. Cinsiyet belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?