- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Canım testin varsa yap benceKizlar bu ay adetim cok acayip 2 gun geldi kanamam bugün lekelenme oldu sadece
Testim var da 2 gun yogun kirmizi geldi canim kesin adet yaniCanım testin varsa yap bence
Stresten öyle olmuştur belki canımTestim var da 2 gun yogun kirmizi geldi canim kesin adet yani
Kuzum kaç gündür sesin soluğun çıkmıyo merak ettik bizde hadi yaaa niye öyle oldu ki ya geçmiş olsun canım böyle durumlarda ne denir bilmiyorum ama neden kimyasala dönmüş ki kaç çıkmıştı ki kan değerin ?Merhaba kızlar. Üyeliğimi iptal ettirdim girmemek için kafama biseyler takmamak icinMune istegimi kırmadı , tekrar açmaya çalıştım denilen numaraya sms attım ama yurtdışında olduğum içindir heralde açılmadı tekrar hesabım bende bunu açtım. Kızlar maalesef dün hamileliğim kimyasal gebeliğe dönüştü beta hcg 2 ye düştü. Şuan çok kanamam ve ağrım var. Sizi haberdar etmek istedim.
Merhaba kızlar. Üyeliğimi iptal ettirdim girmemek için kafama biseyler takmamak icinMune istegimi kırmadı , tekrar açmaya çalıştım denilen numaraya sms attım ama yurtdışında olduğum içindir heralde açılmadı tekrar hesabım bende bunu açtım. Kızlar maalesef dün hamileliğim kimyasal gebeliğe dönüştü beta hcg 2 ye düştü. Şuan çok kanamam ve ağrım var. Sizi haberdar etmek istedim.
Ana üyelik aktif edildiğine göre K kurumus-maskara92 üyeliğinizi İptal ediyorum.Evet şuan fark ettim aktif etmişler.Mah-i nev canım aile doktorum beni başka doktora yönlendirecek testler yapılsın diye. Aramalarını bekliyorum çok teşekkür ederim. Hamile kalmak marifet değil,devam ettirmek önemli
Çok teşekkür ediyorum gerçekten mahçup oldum,zahmet verdim. Sağolun.Ana üyelik aktif edildiğine göre K kurumus-maskara92 üyeliğinizi İptal ediyorum.
Rica ederim ben zahmetiÇok teşekkür ediyorum gerçekten mahçup oldum,zahmet verdim. Sağolun.
Canım ben kan testi yapmadım bilerek dün için randevu aldım kan vermek için sabah bir uyandim hafif bir kanama vardi önceki hamileligimde de bunu yaşamıştım ve geçmişti pekte ciddiye almadım. Ama saat öğlen 1 gibi bildiğin adet kanamasına döndü. Normalde daha önce yaptığım kan tahlilileri hamile olmadığım zamanlar hep 1 çıkardı ama dün 2 çıktı. 3 farklı markayla yaptim testlerimi sizde gördünüzKuzum kaç gündür sesin soluğun çıkmıyo merak ettik bizde hadi yaaa niye öyle oldu ki ya geçmiş olsun canım böyle durumlarda ne denir bilmiyorum ama neden kimyasala dönmüş ki kaç çıkmıştı ki kan değerin ?
Evet tatlım görmüştük hatta en sonuncusunda haftasıda yazıyordu muhtemelen tutunamadı kuzum :/ sağlıksızdı ve vücudun kabul etmedi o yüzden adetle atıyosun canım beni yanlış anlama nolur ama erken gebeliği öğrenmemek en iyisi gerçekten öğrenmeyince adet oldum diyosun kafana takmıyosun ama bilince insan kötü oluyo bende bu yüzden kan testine gitmemiştim kuzum hayırlısı böyleymiş bi hormonlarına falan baktır bakalım pıhtılaşma olduğundada böyle oluyomuş?Canım ben kan testi yapmadım bilerek dün için randevu aldım kan vermek için sabah bir uyandim hafif bir kanama vardi önceki hamileligimde de bunu yaşamıştım ve geçmişti pekte ciddiye almadım. Ama saat öğlen 1 gibi bildiğin adet kanamasına döndü. Normalde daha önce yaptığım kan tahlilileri hamile olmadığım zamanlar hep 1 çıkardı ama dün 2 çıktı. 3 farklı markayla yaptim testlerimi sizde gördünüz
Aynen tutunamadıEvet tatlım görmüştük hatta en sonuncusunda haftasıda yazıyordu muhtemelen tutunamadı kuzum :/ sağlıksızdı ve vücudun kabul etmedi o yüzden adetle atıyosun canım beni yanlış anlama nolur ama erken gebeliği öğrenmemek en iyisi gerçekten öğrenmeyince adet oldum diyosun kafana takmıyosun ama bilince insan kötü oluyo bende bu yüzden kan testine gitmemiştim kuzum hayırlısı böyleymiş bi hormonlarına falan baktır bakalım pıhtılaşma olduğundada böyle oluyomuş?
Sağol eksik olma.Kurumus-Maskara canim cok uzuldum
Ben senide anlıyorum kuzum erkenden önlemini almak istedin ama biraz sabretmemiz gerekiyor gerçekten bazen doktorları dinlemek en iyisi galiba ne bilim hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun kuzum üzülme çok tamam mı bi dersin bi sıkıntın olursa burdayım ben yardımcı olmaya çalışırım içine atma sakın dualarım seninle inşallahhh hayırlı bi evlat sağlıklı bi şekilde evlat sahibi olucaz inanıyorum benAynen tutunamadıyok yok yanlış anlamıyorum çok doğru söylüyorsun ama bir kayıp yaşadığım icin çok sabirsiz davrandim idrar testi için ama kan testi icin tuttum kendimi. Hic bir bilgim yok bir kac gune ararlar bende gider testleri yaparim . En azından bilmis olurum bir sorunum var mi yok mu
İnşallah canım çok çok teşekkür ederim sağol. Aynen valla hakkımızda hayırlısı desteğin için çok teşekkür ederim. Üzülmedim pek aslında hemen toparladım kendimi çok şükür. Asla pes etmicem doktoruma görünüp testleri yapıp tekrar denemeye başlarız. Bakarsin gelecek ay beraber hamile kalırız ha :) senin adetin bitti mi?Ben senide anlıyorum kuzum erkenden önlemini almak istedin ama biraz sabretmemiz gerekiyor gerçekten bazen doktorları dinlemek en iyisi galiba ne bilim hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun kuzum üzülme çok tamam mı bi dersin bi sıkıntın olursa burdayım ben yardımcı olmaya çalışırım içine atma sakın dualarım seninle inşallahhh hayırlı bi evlat sağlıklı bi şekilde evlat sahibi olucaz inanıyorum ben
Çok geçmiş olsun canımEvet şuan fark ettim aktif etmişler.Mah-i nev canım aile doktorum beni başka doktora yönlendirecek testler yapılsın diye. Aramalarını bekliyorum çok teşekkür ederim. Hamile kalmak marifet değil,devam ettirmek önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?