İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Rica ederim canım ne demek biz burda aynı dertleri paylaşıyoruz tabini yanında olucam :) iyi bari toparlamana sevindim :) yılmak yok bu yolda durmadan devam :)) o bebek buraya gelecek :))))) ay inşallah be kuzum inşallahhh ama ben bu aydaki gibi stres yapmıcam sonra kötü oluyorum adet olunca rahat bıraktım ilişki konusundada gerçekten isteyince oluyo yani görev gibi hergün çökmüyom adama :) bitti kuzum bitti yumurtlama dönemindeyim şu anda

Aynen o bebek buraya gelecek:) aynen görev olarak görmemek gerekir çok stresli oluyor. Her zaman istekli olan adamlar hadi bu akşam yapmamiz lazim deyince kasılıyorlar istemiyorum diyorlar :) bende oluruna birakacam ki bu ayda zaten oluruna birakmistim

Çok geçmiş olsun canım her şeyin hayırlısı .. şimdi üzülüyoruz ama Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur mutlaka kendini çok yıpratma
Teşekkür ederim sağol. Çok haklısın inşallah hayirli olan zamanda verir. Umarım hepimiz güzel haberler alırız en kısa zamanda. Aynen

Aynen öyle kuzum bıraktım akışına zaten bende yumurtluyom mu yumurtlamıyom mu bilmiyom ki takvim yumurtlama dönemi gösteriyor benim kaşık ağrımda var hafiften ama hiç o uzayan akıntı gelmedi anlamıyorum ya amaannnn

Benimde çok çok hafif bir yumurta akı akıntım geldi yumurtlamadan 2 gün önce. Muhakkak yumurtluyorsundur canım yumurtlama haftasını degerlendirin ama stres yapmadan hatta tadini çıkartın

Kurumus-Maskara Canım yeni gördüm mesajları bence de bi araştırılsın bu konu. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah kendini bırakma aman güzel haberler gelecek yakında inanıyorum

İnşallah canım inşallah. Allahin izniyle kendimi birakmam. Denemeye devam :)
Canım çokkk geçmiş olsun Kendini çabuk toparlamana sevindim. İnşallah araştırmalar sonucu bir sorun da varsa bulunur ama inşallah yoktur. Belki önümüzdeki ay birlikte gebe kalırız yılmak yok

Benimde çok çok hafif bir yumurta akı akıntım geldi yumurtlamadan 2 gün önce. Muhakkak yumurtluyorsundur canım yumurtlama haftasını degerlendirin ama stres yapmadan hatta tadini çıkartın
Pko varta bende kuzum belki ilaç içerken yumurtluyorumdur bilmiyorum ki zaten bu ay akışına bıraktım geçen ay afedersin 15 gün boyunca hergün ilişki olmuş yok ayağımı diktim yattım falan bu sefer yapmıcam öyle zorlamıcam kendimide eşimide hayırlısı bakalım

Canım çokkk geçmiş olsun Kendini çabuk toparlamana sevindim. İnşallah araştırmalar sonucu bir sorun da varsa bulunur ama inşallah yoktur. Belki önümüzdeki ay birlikte gebe kalırız yılmak yok
Ayy hadi insallah hep dua ediyorum gerçekten Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın güzel haberlerle gelin inşallah Kurumus-Maskara

Kızlar şuan kimler adet?
Şunun için soruyorum;beraber bekleyelim yumurtlama günümüzü,sakince stres yapmadan,bir birimizd her zaman ki gibi destekte olalım:)

Canım pko için ilac kullaniyor musun doktorun önerisiyle? Herkes farklıdır su bunu kullandi bende kullanayım deyip hic bisey kullanma aman kuzum. Bende eşimle gün aşırı iliski yaşadım,bide eşimin ayagi alçıdaydı çok zorlandık valla ama son 3 gün hergun oldu yumurtlama günü geçince 5 gün adamın yanından geçmedim :) kullandın beni deyip durdu. Ben asla ümitsizliğe kapilmicam aglayip sizlanmicam kimsenin göbeğine,bebeğine de bakıp iç çekmicem allahin izniyle günü gelince kendi bebeğim olacak sağlıklı bir şekilde. Çok şükür öyle bir devirdeyiz ki hiç bisey imkansiz degil artık,ilac tedavi ne gerek varsa yapılır ve sonrasında da hamile kalırız bebeklerimize :)

Kızlar şuan kimler adet?
Şunun için soruyorum;beraber bekleyelim yumurtlama günümüzü,sakince stres yapmadan,bir birimizd her zaman ki gibi destekte olalım:)
Ben de 10. günümdeyim canım, yumurtlamaya doğru gidiyorum. Bu ay hepimize uğurlu gelir umarım:))

Ben canim ayin 25inde oldum 2 gun yogun kanama geldi 3 gundur de lekelenme oluyor
Gelecek ay adet tarin belli mi? Şimdi takvim de olmasa az çok biliyoruz yumurtlama günümüzü adet döngü uzunluğuna göre tahmin edebiliriz günü. Bende 27 de oldum baya pıhtılı kanamam var çok ağrılı bebeği düşürürken bile böyle ağrım olmadı inan ki. Bir birimizi haberdar edelim durumlardan

Ben de 10. günümdeyim canım, yumurtlamaya doğru gidiyorum. Bu ay hepimize uğurlu gelir umarım:))
İnşallah canım benim. Benim seninle fazla konuşma imkanım olmadı diğer kızlar hakkında az çok biliyorum. 2-3 arkadaşımız 1 yıllık evliler @CharlesDarwin 8 Aydır deniyor. @Genc_evli 3 yıldır evli 1 yıldır bebek istiyor. Ama senin hakkinda pek bilmiyorum :) ne kadarlık evlisin ? Ne zamandir istiyorsun?

Bat 22 - 25 eylul diye dusunuyorum canim bu ay yine o ilactan kalani kullanicam 10 gun ve gun asiri iliski dusunuyorum ates olcmicem bu ay

Canım ben bu ayın birinde üç yılı doldurdum, bir yoldan fazladır da bebek istiyoruz ama daha nasip olmadı. Üç defa klomen kullandım sonuç alamadım, rahim filmi çekildim normal çıktı. Yani eşimde de bende de gebeliğe engel bir durum yok.

Zaman zaman ağlayıp üzülsem de isyan edesim gelse de hep tutyorum kendimi. Diyorum ki vardır her şeyde bir hayır Allah en güzel zamanı bekliyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…