- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Adet döngün ne kadar uzun? Aynen ateş ölçme bence de, extra bir stress oluyor sanki. Samimi bir şekilde söylüyorum asla yalan borcum yok hep duamdasin diğer arkadaşlar gibi. İnşallah bu sefer rahmine düşer miniğin:)Bat 22 - 25 eylul diye dusunuyorum canim bu ay yine o ilactan kalani kullanicam 10 gun ve gun asiri iliski dusunuyorum ates olcmicem bu ay
Canim bazen 28gunde 1 oluyor bazende gecen ay kacinda olduysam o tarihte oluyorum sagol canim benim bu ay hepimiz bebeklerimize kavusuruz umarimAdet döngün ne kadar uzun? Aynen ateş ölçme bence de, extra bir stress oluyor sanki. Samimi bir şekilde söylüyorum asla yalan borcum yok hep duamdasin diğer arkadaşlar gibi. İnşallah bu sefer rahmine düşer miniğin:)
Allah bozmasın mutluluğunu inşallah. Şimdi takma diyeceğim ama gerçekten insan takıyor elinde olmadan onun için çok iyi anlıyorum seni. Abim evlenince direk bebek istiyoruz dediler eşiyle 1 yıl denediler olmadı abim çok üzgündü galiba bende sorun var falan dedi,bizde çok istiyorduk ailede minik bir bebek ama olmuyordu neyse bir gün abim aşağı indi( ayni binada yaşıyorlar annemgile ) biz vazgeçtik bebek işinden istemiyoruz dedi bizde tamam kısmet dedik konuyu açmadık birdaha inan o ayın sonunda abimin eşi indi test yapmış hamileydi nasıl olur bu ay hic istemiyorduk aklimiza bile getirmedik dedi ve sonuc olarak aralikta 2 yaşına girecek bir Baranımız var :) demem o ki; biraz boş vermek gerekiyor bazen , tabi becerebileneCanım ben bu ayın birinde üç yılı doldurdum, bir yoldan fazladır da bebek istiyoruz ama daha nasip olmadı. Üç defa klomen kullandım sonuç alamadım, rahim filmi çekildim normal çıktı. Yani eşimde de bende de gebeliğe engel bir durum yok.
Zaman zaman ağlayıp üzülsem de isyan edesim gelse de hep tutyorum kendimi. Diyorum ki vardır her şeyde bir hayır Allah en güzel zamanı bekliyordur...
Yani düzensiz oluyor 28-31 günde bir adet oluyorsan 12. Günden başlayıp 18. Güne kadar iliski yaşamalısın 2 günde 1 olarakCanim bazen 28gunde 1 oluyor bazende gecen ay kacinda olduysam o tarihte oluyorum sagol canim benim bu ay hepimiz bebeklerimize kavusuruz umarim
Bu ay adey olana kadar gunasiri deneyelim dedik ama dayanabilirsekYani düzensiz oluyor 28-31 günde bir adet oluyorsan 12. Günden başlayıp 18. Güne kadar iliski yaşamalısın 2 günde 1 olarak
Yapmak için mi dayanmak? Yoksa yapmamak için mi?Bu ay adey olana kadar gunasiri deneyelim dedik ama dayanabilirsek
Ya gorev gibi olmaya basliyo ya bi sure sonra insan istemiyo sıkılıyoYapmak için mi dayanmak? Yoksa yapmamak için mi?
Biz ilk defa bu ay oyle yapmamiza rağmen gerçekten çok sıkıcıydi hiç yapamasim yoktu. Ama mecbur yapacaksiniz :) kolay gelsinnnYa gorev gibi olmaya basliyo ya bi sure sonra insan istemiyo sıkılıyo
Bu ay 9.denememiz ilk denememizde hamile kalsaydim bu ay doğuracaktımBiz ilk defa bu ay oyle yapmamiza rağmen gerçekten çok sıkıcıydi hiç yapamasim yoktu. Ama mecbur yapacaksiniz :) kolay gelsinnn
Niye yanlış anlayalım canım çok teşekkür ederiz. Bizi düşünüp vakit ayırmışsin. Çok çok haklisin ben aslında bunun bilincindeyim öyle de yapmaya kararlıydım. Bu ay eşimle gün aşırı oldu biraz sıkıntılı oldu ama hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu adet oldum. Bu ay biraz daha serbest birakmaya çalışacağım kendimi :) 2 Aydır hic bir yere gidemedim eşimin ayagi kırık olduğu icin,pazartesi alçısı cikti artik beni evde kimsee tutamaz dışarı çıkıp gezerzem asla aklima bile gelmez:) tekrar teşekkür ederimHanımlar beni yanlış anlamayin ama bence kendinize gün belirlemeyin mesela adet bitti mi birlikte olmaya başlayın ama görev gibi düşünmeden ben adetim bitti beraber oldum eşimle ertesi günü yumurtlama oldu. Doktor çok nadirde olsa tutabilir dedi.kendinize belirli gunlere baglamayin .çok stres oluyor .İnşallah yanlış anlaşılma anlasilmam hepinizi anliyorum bende 2 kızimdan önce hep gün takibi ateş takibi yapıyordum ama olmadı ne zaman kendimi bıraktım umursamadim vardır bir hayır dedm ve kızıma hamile kalmıştım.İmkaniniz varsa sürekli gezin eşinizle sevdiğiniz birşeyler le vakit geçirin eglenin..Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı gebelikler versin her birinize.AMİN
Benimde kızimdan önce düşüğün olduydu o ay çok stres oldu doktor stres yapma demişti ama insanogluyuz işte dayanamiyorsun düşükten sonra zaten akışına bıraktım .Rabbimin bir bildiği vardır dedim Düşükten sonra 2. Ayda hamile kalmıştım.bu arada geçmiş olsun Allah şifa versin sizede eşinizde canimNiye yanlış anlayalım canım çok teşekkür ederiz. Bizi düşünüp vakit ayırmışsin. Çok çok haklisin ben aslında bunun bilincindeyim öyle de yapmaya kararlıydım. Bu ay eşimle gün aşırı oldu biraz sıkıntılı oldu ama hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu adet oldum. Bu ay biraz daha serbest birakmaya çalışacağım kendimi :) 2 Aydır hic bir yere gidemedim eşimin ayagi kırık olduğu icin,pazartesi alçısı cikti artik beni evde kimsee tutamaz dışarı çıkıp gezerzem asla aklima bile gelmez:) tekrar teşekkür ederim
Ne güzel bir hikaye canım, darısı başımızaAllah bozmasın mutluluğunu inşallah. Şimdi takma diyeceğim ama gerçekten insan takıyor elinde olmadan onun için çok iyi anlıyorum seni. Abim evlenince direk bebek istiyoruz dediler eşiyle 1 yıl denediler olmadı abim çok üzgündü galiba bende sorun var falan dedi,bizde çok istiyorduk ailede minik bir bebek ama olmuyordu neyse bir gün abim aşağı indi( ayni binada yaşıyorlar annemgile ) biz vazgeçtik bebek işinden istemiyoruz dedi bizde tamam kısmet dedik konuyu açmadık birdaha inan o ayın sonunda abimin eşi indi test yapmış hamileydi nasıl olur bu ay hic istemiyorduk aklimiza bile getirmedik dedi ve sonuc olarak aralikta 2 yaşına girecek bir Baranımız var :) demem o ki; biraz boş vermek gerekiyor bazen , tabi becerebilene
Canım kistin ilacı yok maalesef spor yapıp kilo verince gider diyorlar ama daha hiç denemedim :) onun haricinde dkh veriyorlar ama ben bebek düşündüğüm için bana vermedi ben şu anda 3 aydır duphaston kullanıyorum o düzenli adet görmemi sağlıyo hemde bebek olursa tutunmasını sağlıyomuş doktorum öyle söyledi onu kullanıyorum ve folik asitle coraspin içiyorum kaç şudur stresten öldüm adet olunca ağlamaktan gözlerim şişti ama bu ay rahatım çok şükür kasmıyorum istediğimiz zaman birlikte oluyoruz he ama yumurtlama geçince adamı atıyom bi köşeye senin gibi kullandın beni diyo :))) olsun napalım hayırlısı kuzucum ya valla artık sıkmıyorum yani en güzeli sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim ol derse olucak oda hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallahhCanım pko için ilac kullaniyor musun doktorun önerisiyle? Herkes farklıdır su bunu kullandi bende kullanayım deyip hic bisey kullanma aman kuzum. Bende eşimle gün aşırı iliski yaşadım,bide eşimin ayagi alçıdaydı çok zorlandık vallaama son 3 gün hergun oldu yumurtlama günü geçince 5 gün adamın yanından geçmedim :) kullandın beni deyip durdu. Ben asla ümitsizliğe kapilmicam aglayip sizlanmicam kimsenin göbeğine,bebeğine de bakıp iç çekmicem allahin izniyle günü gelince kendi bebeğim olacak sağlıklı bir şekilde. Çok şükür öyle bir devirdeyiz ki hiç bisey imkansiz degil artık,ilac tedavi ne gerek varsa yapılır ve sonrasında da hamile kalırız bebeklerimize :)
Ya kuzum öyle araya girmiş gibi olucam ama seninle ben aynı durumu paylaşıyoruz sen dkh ne zaman başladın ve bıraktın? Ve ne zaman sonra düzene girdi adetin ? Merak ettimNe güzel bir hikaye canım, darısı başımızaEvet kafaya takmamak lazım ama elimizde değil ki, istemesem de beynim hep bu konuda. Rüyamlarımda görüyoruz bazen gerçek de olmasa o kadar güzel ki...
Benim aslında adetim korunmayı bıraktıpımda bozuldu doğum kontrol ilacı içiyordum onu bırakınca tüm düzenim alt üst oldu daha yeni girdim düzene. İlaçtan önce 28 günde bir adet olurdum artık 30 güne düştü düzeldi yani.
Bir de biz eşimle hayal kurarken hep önce bi evimiz olsun sonra bebişimiz gelsin derdik. Allah bize geçen ay ev almayı nasip etti belki de bundan sonra bebişimizi nasip edecek...
Olur mu canım öyle şey ne zaman istersen sorYa kuzum öyle araya girmiş gibi olucam ama seninle ben aynı durumu paylaşıyoruz sen dkh ne zaman başladın ve bıraktın? Ve ne zaman sonra düzene girdi adetin ? Merak ettim
Tamam o Zaman :) bende evlenmeden önce bazen 30 bazen 35 günde oluyodum ama kendiliğimden oluyodum yani hiç dkh kullanmamıştım evlendikten sonra ilk defa kullandım doktorumda dedi vücudun zamanla kendine gelicek dedi ama ilacı bırakır bırakmaz pko olmuş işte bende bırakalı bu ay tam 1 sene oldu ama normale dönmedi gerçi ilaç kullanıyorum adet görmek için ama acaba bıraksammı diye düşünüyorum?Olur mu canım öyle şey ne zaman istersen sorben ilacı bıraktıktan 1 yıl sonra tam düzenli oldum. Yani bazen 35 bazen 33 bazen 30 oluyordum. Şimdi tam düzene girdim.
Ama bende pko yok canım düzenimin bozulması ilaç kaynaklı. İlacı kullanmadan 28 günde bir olurdum.
Canım doktoruna danışmadan kendince ilacı bırakama bence. Çünkü senin tanısı konulmuş bir hastalığın var ve bunun en iyi çözümü doktorda. Benim vücudum kendine geldi şükür, seninki de gelecek eninde sonunda o yüzden doktorunla birlikte atlat bu süreci.Tamam o Zaman :) bende evlenmeden önce bazen 30 bazen 35 günde oluyodum ama kendiliğimden oluyodum yani hiç dkh kullanmamıştım evlendikten sonra ilk defa kullandım doktorumda dedi vücudun zamanla kendine gelicek dedi ama ilacı bırakır bırakmaz pko olmuş işte bende bırakalı bu ay tam 1 sene oldu ama normale dönmedi gerçi ilaç kullanıyorum adet görmek için ama acaba bıraksammı diye düşünüyorum?
Doğru söylüyosun kuzum haklısın sağol teşekkür ederim verdiğin akıl için :) sizde ev almışsınız ve şimdi o eve minnak bi bebek lazım inşallah hayırlısıyla gelir :)Canım doktoruna danışmadan kendince ilacı bırakama bence. Çünkü senin tanısı konulmuş bir hastalığın var ve bunun en iyi çözümü doktorda. Benim vücudum kendine geldi şükür, seninki de gelecek eninde sonunda o yüzden doktorunla birlikte atlat bu süreci.
Rica ederim canım ne demek :) Evet Allah bize nasip etti, isteyen herkese de nasip etsin.Hep önce ev sonra bebek derdik umarım bebek de yakında gelirDoğru söylüyosun kuzum haklısın sağol teşekkür ederim verdiğin akıl için :) sizde ev almışsınız ve şimdi o eve minnak bi bebek lazım inşallah hayırlısıyla gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?