İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Rica ederim canım ne demek :) Evet Allah bize nasip etti, isteyen herkese de nasip etsin.Hep önce ev sonra bebek derdik umarım bebek de yakında gelir
Aminnn kuzum aminnn en iyisini yapmışsınız bu zamanda kirada olmak gerçekten çok zor Allah isteklerini birbir gerçekleştirmiş inşallah sağ Salim bebişinizde gelir yakında:)

Aminnn kuzum aminnn en iyisini yapmışsınız bu zamanda kirada olmak gerçekten çok zor Allah isteklerini birbir gerçekleştirmiş inşallah sağ Salim bebişinizde gelir yakında:)
Çok şükür son ve en çok istediğim dileğim kaldı Allah’ım darda olan herkese yardım etsin

BiZde hep öyle dedik hatta ben yeni evimize taşınınca birdahaki adet olmam diye şartladım kendimi. Geçen ay taşınıpta adet olunca çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. İnşallahh birdahaki olmaz diyelim :)

Yok canım şartlama kendini üzülüyor insan :) ben şartlamıyorum diyorum ki her şeyin bir sırası var :)))

Yok canım şartlama kendini üzülüyor insan :) ben şartlamıyorum diyorum ki her şeyin bir sırası var :)))
Çok haklısın canım bende öyle düşünüyorum ama uygulamaya geçirmede sıkıntı yaşıyorum :) hayırlısıyla bizde anne oluruz inşallah en doğru zamanda

Bu ay hersey ters gidiyor bende 5 gundyr atesim var hastayim bugunde kizartma yaparken sag bas parmağımı yaktım kızgın yaga girdi resmen bu ay sanssizim

Çok haklısın canım bende öyle düşünüyorum ama uygulamaya geçirmede sıkıntı yaşıyorum :) hayırlısıyla bizde anne oluruz inşallah en doğru zamanda
Ben şunu anladım: Kafaya takmadan olmuyor ama takıntı haline getirmemek lazım. Yani bende böle işliyor. Bebek görünce imreniyorum ama illa olsun neden olmuyor diye de kendimi parçalamıyorum

Ben şunu anladım: Kafaya takmadan olmuyor ama takıntı haline getirmemek lazım. Yani bende böle işliyor. Bebek görünce imreniyorum ama illa olsun neden olmuyor diye de kendimi parçalamıyorum
Hele böyle tombul tatli olunca :) eşimin en büyük zaafı bebek ve kedi :) bayılır ikisine de

Ustumde kotu enerji var hissediyorum memleketten gelmeden de piknige gitmistik kollarim ensem yanmis gunesten cok beyaz oldugum icin asiri yaniyorum her yerime yanik kremi suruyorum sabah aksam
Ah ah geçmiş olsun. Valla benim üstümdeki kötü enerji talihsizlik bahtsizlik 3 Aydır gitmiyor çok bunaldım gerçekten

Kızlaar iyi akşamlar hepinize. 300 mesaj okudum sanırım aşağı yukarı uzun süredir bakmıyodum topiğe. Hepiniz hamile kalırsınız inşallah adaklarınızı duyunca duygulandım ne kadar çok istiyosunuz allah isteyen herkese nasip etsin. Kurumus-Maskara canım seninde hamile olduğuny okuyunca çook sevindim ama daha sonra kimyasal olduğunu okuyunca ah ya dedim ama her şerde bi hayır vardır unutma sakın. Genc_evli canım sende pkosun benim gibi aslan pençesi çayı içtinmi hiç ve adetlerin düzenlimi nasıl? Gamzelikiziniz sen nasılsın canım tedaviye başlıcağını söylemişsin sende pko yoktu demi? Hsg çektirdinmi daha önce? Bu arada bana gelince ben hiç düşünmüyorum hamileliği yani kafamda düşünmüyorum korunmuyoruz tabiki ama takmıyorum hiç zamanı vardır elbet allah ne zaman uygun görürse o zaman verir iş arıyorum hatta şuan evde sıkıldım iyice. 2 aydır aslan pençesi çayı içiyorum zamanında oluyorum ama adetlerim inanılmaz ağrılı oluyor kasıklarım kopuyor resmen acile gidip serum yaptırmasam geçmiyor normalde asla adet ağrısı bilmem hiç ağrımazdı aslan pençesi çayından olabilirmi sizce? Baya uzun yazdım okuyana helal olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…