Aminnn kuzum aminnn en iyisini yapmışsınız bu zamanda kirada olmak gerçekten çok zor Allah isteklerini birbir gerçekleştirmiş inşallah sağ Salim bebişinizde gelir yakında:)Rica ederim canım ne demek :) Evet Allah bize nasip etti, isteyen herkese de nasip etsin.Hep önce ev sonra bebek derdik umarım bebek de yakında gelir
Çok şükür son ve en çok istediğim dileğim kaldıAminnn kuzum aminnn en iyisini yapmışsınız bu zamanda kirada olmak gerçekten çok zor Allah isteklerini birbir gerçekleştirmiş inşallah sağ Salim bebişinizde gelir yakında:)
AMinnnn canım. Taksitle aldınız dimi ?Çok şükür son ve en çok istediğim dileğim kaldıAllah’ım darda olan herkese yardım etsin
BiZde hep öyle dedik hatta ben yeni evimize taşınınca birdahaki adet olmam diye şartladım kendimi. Geçen ay taşınıpta adet olunca çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. İnşallahh birdahaki olmaz diyelim :)Ne güzel bir hikaye canım, darısı başımızaEvet kafaya takmamak lazım ama elimizde değil ki, istemesem de beynim hep bu konuda. Rüyamlarımda görüyoruz bazen gerçek de olmasa o kadar güzel ki...
Benim aslında adetim korunmayı bıraktıpımda bozuldu doğum kontrol ilacı içiyordum onu bırakınca tüm düzenim alt üst oldu daha yeni girdim düzene. İlaçtan önce 28 günde bir adet olurdum artık 30 güne düştü düzeldi yani.
Bir de biz eşimle hayal kurarken hep önce bi evimiz olsun sonra bebişimiz gelsin derdik. Allah bize geçen ay ev almayı nasip etti belki de bundan sonra bebişimizi nasip edecek...
Biraz vardı biraz da kredi çektik öle aldıkAMinnnn canım. Taksitle aldınız dimi ?
Yok canım şartlama kendini üzülüyor insan :) ben şartlamıyorum diyorum ki her şeyin bir sırası var :)))BiZde hep öyle dedik hatta ben yeni evimize taşınınca birdahaki adet olmam diye şartladım kendimi. Geçen ay taşınıpta adet olunca çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. İnşallahh birdahaki olmaz diyelim :)
Çok haklısın canım bende öyle düşünüyorum ama uygulamaya geçirmede sıkıntı yaşıyorum :) hayırlısıyla bizde anne oluruz inşallah en doğru zamandaYok canım şartlama kendini üzülüyor insan :) ben şartlamıyorum diyorum ki her şeyin bir sırası var :)))
Allah ödemede kolaylık versin canım :)Biraz vardı biraz da kredi çektik öle aldık
Ben şunu anladım: Kafaya takmadan olmuyor ama takıntı haline getirmemek lazım. Yani bende böle işliyor. Bebek görünce imreniyorum ama illa olsun neden olmuyor diye de kendimi parçalamıyorumÇok haklısın canım bende öyle düşünüyorum ama uygulamaya geçirmede sıkıntı yaşıyorum :) hayırlısıyla bizde anne oluruz inşallah en doğru zamanda
Aminnn canım sizin yoksa size de nasip etsin en kısa zamandaAllah ödemede kolaylık versin canım :)
Çok geçmiş olsun canımBu ay hersey ters gidiyor bende 5 gundyr atesim var hastayim bugunde kizartma yaparken sag bas parmağımı yaktım kızgın yaga girdi resmen bu ay sanssizim
Hele böyle tombul tatli olunca :) eşimin en büyük zaafı bebek ve kedi :) bayılır ikisine deBen şunu anladım: Kafaya takmadan olmuyor ama takıntı haline getirmemek lazım. Yani bende böle işliyor. Bebek görünce imreniyorum ama illa olsun neden olmuyor diye de kendimi parçalamıyorum
Ustumde kotu enerji var hissediyorum memleketten gelmeden de piknige gitmistik kollarim ensem yanmis gunesten cok beyaz oldugum icin asiri yaniyorum her yerime yanik kremi suruyorum sabah aksamÇok geçmiş olsun canımbir nazar duası okut kendine
Ah ah geçmiş olsun. Valla benim üstümdeki kötü enerji talihsizlik bahtsizlik 3 Aydır gitmiyor çok bunaldım gerçektenUstumde kotu enerji var hissediyorum memleketten gelmeden de piknige gitmistik kollarim ensem yanmis gunesten cok beyaz oldugum icin asiri yaniyorum her yerime yanik kremi suruyorum sabah aksam
Sagol canim valla bu ay benim hic bebekten umudum yok esim de hasta oldu benden kapti sanirimAh ah geçmiş olsun. Valla benim üstümdeki kötü enerji talihsizlik bahtsizlik 3 Aydır gitmiyor çok bunaldım gerçekten
Bu ay derken Eylül ayından mi bahsediuorsun? Canim yumurtlama gününe nerden baksan 10 gün var o zamana eşin de iyi olur kötü enerjilerde giderSagol canim valla bu ay benim hic bebekten umudum yok esim de hasta oldu benden kapti sanirim
Ay ne bileyim bu ay hep boyle devam edecek gibi gunasiri denemeye karar verdik ama bakalim dun basladikBu ay derken Eylül ayından mi bahsediuorsun? Canim yumurtlama gününe nerden baksan 10 gün var o zamana eşin de iyi olur kötü enerjilerde gider
Hadi bakalım hayırlısı olsun :) positif olAy ne bileyim bu ay hep boyle devam edecek gibi gunasiri denemeye karar verdik ama bakalim dun basladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?