- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Pazartesi tatile gidiyoruz canım 10 eylül de evlilik yıldönümümüz tüm bunlar geçtikten sonra gidicez nasipse.. eşimle ikimizin bilinen bir sorunumuz yok. Film içinde 1 yıl dolmadan pek bir şey yapmadıkları için çekilmedim. Ama doktorum isterse çekilirim tabiiki :) kafandan attıysan kesin olur o iş bence :) hayırlı haberler alalım inşallahKızlaar iyi akşamlar hepinize. 300 mesaj okudum sanırım aşağı yukarı uzun süredir bakmıyodum topiğe. Hepiniz hamile kalırsınız inşallah adaklarınızı duyunca duygulandım ne kadar çok istiyosunuz allah isteyen herkese nasip etsin.Kurumus-Maskara canım seninde hamile olduğuny okuyunca çook sevindim ama daha sonra kimyasal olduğunu okuyunca ah ya dedim ama her şerde bi hayır vardır unutma sakın. @Genc_evli canım sende pkosun benim gibi aslan pençesi çayı içtinmi hiç ve adetlerin düzenlimi nasıl? Gamzelikiziniz sen nasılsın canım tedaviye başlıcağını söylemişsin sende pko yoktu demi? Hsg çektirdinmi daha önce? Bu arada bana gelince ben hiç düşünmüyorum hamileliği yani kafamda düşünmüyorum korunmuyoruz tabiki ama takmıyorum hiç zamanı vardır elbet allah ne zaman uygun görürse o zaman verir iş arıyorum hatta şuan evde sıkıldım iyice. 2 aydır aslan pençesi çayı içiyorum zamanında oluyorum ama adetlerim inanılmaz ağrılı oluyor kasıklarım kopuyor resmen acile gidip serum yaptırmasam geçmiyor normalde asla adet ağrısı bilmem hiç ağrımazdı aslan pençesi çayından olabilirmi sizce? Baya uzun yazdım okuyana helal olsun :)
Bizim bir kendimize gelmemiz lazım 1 ay kendimizi tutsak düşünmesek ama yok .. daha adet bitmeden birdahaki ayı düşünüyoruz hepimiz Allahım bizi gör yarabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip et AminUstumde kotu enerji var hissediyorum memleketten gelmeden de piknige gitmistik kollarim ensem yanmis gunesten cok beyaz oldugum icin asiri yaniyorum her yerime yanik kremi suruyorum sabah aksam
İnşallah filminde bişey çıkmaz canım. Valla ben hiç takmadım bu meseleyi kafama her zaman hayırlı zamanda olsun diye dua ediyorum demekki şuan zamanı değil diye düşünüyorum. Sadece adetlerim 2 aydır çok ağrılı onun nedeni çaymı bilemedim. Dünde inofolic combiye başladım daha önce kullanmıştım çok faydalıymış özellikle pkolular için doktor hamile kalana kadar kullanabileceğimi söyledi.Pazartesi tatile gidiyoruz canım 10 eylül de evlilik yıldönümümüz tüm bunlar geçtikten sonra gidicez nasipse.. eşimle ikimizin bilinen bir sorunumuz yok. Film içinde 1 yıl dolmadan pek bir şey yapmadıkları için çekilmedim. Ama doktorum isterse çekilirim tabiiki :) kafandan attıysan kesin olur o iş bence :) hayırlı haberler alalım inşallah
Canim bende inofolic kullaniyorum doktor vermedi kendim arastirmistim pco yok bende gunde 1 tane iciyorum sen nasil kullaniyosunİnşallah filminde bişey çıkmaz canım. Valla ben hiç takmadım bu meseleyi kafama her zaman hayırlı zamanda olsun diye dua ediyorum demekki şuan zamanı değil diye düşünüyorum. Sadece adetlerim 2 aydır çok ağrılı onun nedeni çaymı bilemedim. Dünde inofolic combiye başladım daha önce kullanmıştım çok faydalıymış özellikle pkolular için doktor hamile kalana kadar kullanabileceğimi söyledi.
Aynen tam ısırmalık :))) Allah hepimize nasip etsin o tombişleriHele böyle tombul tatli olunca :) eşimin en büyük zaafı bebek ve kedi :) bayılır ikisine de
Bende günde 1 tane içiyorum canım yatmadan önce. Çok faydalıymış yumurtalıkları sağlıklı bi şekilde çalıştırıyormuş. Araştırdığıma göre pkoluların geneli o şekilde hamile kalıyormuş eğer başka bi problem yoksa. Ben bide aslan pençesi çayı içiyorum ama 10 gün falan içiyorum düzenli değil yani o halde hissediyorum yani yumurtalıklarımı çalıştırdığını özellikle ilk gün acillik oluyom 2 aydır bıraksam mı devam mı etsem bilemedim.Canim bende inofolic kullaniyorum doktor vermedi kendim arastirmistim pco yok bende gunde 1 tane iciyorum sen nasil kullaniyosun
Haklısın canım her şerde vardır bir hayır. Hepimizin hakkında hayırlısı:)Kızlaar iyi akşamlar hepinize. 300 mesaj okudum sanırım aşağı yukarı uzun süredir bakmıyodum topiğe. Hepiniz hamile kalırsınız inşallah adaklarınızı duyunca duygulandım ne kadar çok istiyosunuz allah isteyen herkese nasip etsin.Kurumus-Maskara canım seninde hamile olduğuny okuyunca çook sevindim ama daha sonra kimyasal olduğunu okuyunca ah ya dedim ama her şerde bi hayır vardır unutma sakın. @Genc_evli canım sende pkosun benim gibi aslan pençesi çayı içtinmi hiç ve adetlerin düzenlimi nasıl? Gamzelikiziniz sen nasılsın canım tedaviye başlıcağını söylemişsin sende pko yoktu demi? Hsg çektirdinmi daha önce? Bu arada bana gelince ben hiç düşünmüyorum hamileliği yani kafamda düşünmüyorum korunmuyoruz tabiki ama takmıyorum hiç zamanı vardır elbet allah ne zaman uygun görürse o zaman verir iş arıyorum hatta şuan evde sıkıldım iyice. 2 aydır aslan pençesi çayı içiyorum zamanında oluyorum ama adetlerim inanılmaz ağrılı oluyor kasıklarım kopuyor resmen acile gidip serum yaptırmasam geçmiyor normalde asla adet ağrısı bilmem hiç ağrımazdı aslan pençesi çayından olabilirmi sizce? Baya uzun yazdım okuyana helal olsun :)
Canım valla senide etiketlicektim unuttum yaa seninde direk durumuna bakıyorum valla yavru mirketcik geldimi diye :) Ama hsg temiz çıktı eğer eşinle alakalı bi sorun yoksa hamile kalırsın sakın kafana takma. Sende pko varmıydı?Aynen tam ısırmalık :))) Allah hepimize nasip etsin o tombişleriFeeling07 beni etiketlelemişsin aşk olsun :)))) bu ay ben de aslanpençesi çayı içiyorum, kendi yaylamızdan doğal topladım ve kuruttum
Ben sabahlari iciyorum ac karna aslan pencesi bende de var evde icsem mi acaba onu daBende günde 1 tane içiyorum canım yatmadan önce. Çok faydalıymış yumurtalıkları sağlıklı bi şekilde çalıştırıyormuş. Araştırdığıma göre pkoluların geneli o şekilde hamile kalıyormuş eğer başka bi problem yoksa. Ben bide aslan pençesi çayı içiyorum ama 10 gün falan içiyorum düzenli değil yani o halde hissediyorum yani yumurtalıklarımı çalıştırdığını özellikle ilk gün acillik oluyom 2 aydır bıraksam mı devam mı etsem bilemedim.
Yok gelemedi yavrum henüz :))) yok canım pko bende ama bu aslanpençesi birçok şeye iyiymiş rahim kaslarını da güzlendirip gebeliğe hazırlıyormuş. Ben de yaylada doğal tam organik bulunca kuruttum içiyorum şimdi :))Canım valla senide etiketlicektim unuttum yaa seninde direk durumuna bakıyorum valla yavru mirketcik geldimi diye :) Ama hsg temiz çıktı eğer eşinle alakalı bi sorun yoksa hamile kalırsın sakın kafana takma. Sende pko varmıydı?
Bende bugün başladım o ilaca canım şifa olsun inşallah hepimizeİnşallah filminde bişey çıkmaz canım. Valla ben hiç takmadım bu meseleyi kafama her zaman hayırlı zamanda olsun diye dua ediyorum demekki şuan zamanı değil diye düşünüyorum. Sadece adetlerim 2 aydır çok ağrılı onun nedeni çaymı bilemedim. Dünde inofolic combiye başladım daha önce kullanmıştım çok faydalıymış özellikle pkolular için doktor hamile kalana kadar kullanabileceğimi söyledi.
Bence bu ay dene bakalım son 15 gün iç ama benim çok kasık ağrım oldu seninde olur mu bilmiyorum. Kasık ağrısı iyimi kötümü onuda bilmiyorum ama kayınvalideme göre kasığın ağrıması bebek istediğine işaretmişBen sabahlari iciyorum ac karna aslan pencesi bende de var evde icsem mi acaba onu da
Senin ağrılı geçiyor mu peki adetlerin canım? Acaba rahim kaslarını gebeliğe hazırladığı içinmi ağrılı geçiyor adetim.Yok gelemedi yavrum henüz :))) yok canım pko bende ama bu aslanpençesi birçok şeye iyiymiş rahim kaslarını da güzlendirip gebeliğe hazırlıyormuş. Ben de yaylada doğal tam organik bulunca kuruttum içiyorum şimdi :))
Cayi yumurtlamadan once icmek daha mantikli degil mi canim sonucta yumurtalarin kalitesini artiran bi bitki yaBence bu ay dene bakalım son 15 gün iç ama benim çok kasık ağrım oldu seninde olur mu bilmiyorum. Kasık ağrısı iyimi kötümü onuda bilmiyorum ama kayınvalideme göre kasığın ağrıması bebek istediğine işaretmişrahim hamileliğe hazırlanırmış ne kadar doğru bilemicem.
Bende dün başladım hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :) inofolic combi etkili bir ilaç inanarak için kafanıza takmayın gerisi allahın takdiri.Bende bugün başladım o ilaca canım şifa olsun inşallah hepimize
Bilmem ki ben 2 aydır geç içiyorum oda benim adet gecikmem oluyor bazen ilk içişim şöyle oldu adetim 15 gün gecikti 5 gün geçmişken test yaptım negatif çıkınca çayı içtim 10 gün içtim adet oldum. Ama başında içmek daha iyidir belkide bende şimdi başlıyım madem 2 gün oldu adetim biteli.Cayi yumurtlamadan once icmek daha mantikli degil mi canim sonucta yumurtalarin kalitesini artiran bi bitki ya
Benimde yeni bitti adetim dun inofolic e basladim yarin da aslan pençesine baslayim bakalim birde kuru inciri sicak suda kaynatip icin diyorlarBilmem ki ben 2 aydır geç içiyorum oda benim adet gecikmem oluyor bazen ilk içişim şöyle oldu adetim 15 gün gecikti 5 gün geçmişken test yaptım negatif çıkınca çayı içtim 10 gün içtim adet oldum. Ama başında içmek daha iyidir belkide bende şimdi başlıyım madem 2 gün oldu adetim biteli.
İncir ve havuç kürünü diyosun galiba oda prolaktini mi ne yükseltiyormuş galiba ondan kararsızım. Ben aslında şey istiyorum adet bitiminde süt ve maydonozu kaynatıyorlar tencerede onun buharına oturuyolar bi leğen gibi bişeye döküp o zaman büyün enfenksiyonlar rahim ağzını kapatan akıntı tarzı şeyleri akıtıyomuş açıyormuş resmen rahmi onu denemek istiyorum eğer zararı olmucağını bilsem.Benimde yeni bitti adetim dun inofolic e basladim yarin da aslan pençesine baslayim bakalim birde kuru inciri sicak suda kaynatip icin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?