Onu hic duymadim ben garipmis o birazİncir ve havuç kürünü diyosun galiba oda prolaktini mi ne yükseltiyormuş galiba ondan kararsızım. Ben aslında şey istiyorum adet bitiminde süt ve maydonozu kaynatıyorlar tencerede onun buharına oturuyolar bi leğen gibi bişeye döküp o zaman büyün enfenksiyonlar rahim ağzını kapatan akıntı tarzı şeyleri akıtıyomuş açıyormuş resmen rahmi onu denemek istiyorum eğer zararı olmucağını bilsem.
Normal ağrım oluyo orta düzeyde hep olduğu gibi ama ben daha bu ay içmeye başladım önümüzdeki ay belli olur. Tabi inşallah gelmez de belli olmaz:)))Senin ağrılı geçiyor mu peki adetlerin canım? Acaba rahim kaslarını gebeliğe hazırladığı içinmi ağrılı geçiyor adetim.
Günah konusuna çok katılmıyorum canım çünkü bitti sanarak ilişkiye girmişsin. Belki de içeride kalanlar gelmiştir ilişki sayesinde.Bide kızlar hepinize soruyorum bu soruyu. Benim adetimin 4. Günü sabah leke şeklinde geldi kanamam dedim heralde bitti sabahtan akşama kadarda hiç gelmedi bende akşam eşimle ilişkiye girdim ve baya kanamam geldi ped taktım ertesi gün akşama kadar normal kanamam geldi sonra çok pişman oldum adetliyken ilişkiye girmiş gibi bişey oldum hem günaha girdim hemde sağlık açısından zararı olmuştur belki. Siz ne düşünüyosunuz?
İnşallah canım eğer ağrılı olursa bana yaz kesin :)Normal ağrım oluyo orta düzeyde hep olduğu gibi ama ben daha bu ay içmeye başladım önümüzdeki ay belli olur. Tabi inşallah gelmez de belli olmaz:)))
Aynen ben bitti sanmıştım ama ilişkiye girmeseydik gelmicekti eminim yani bi yandanda geldiği iyi oldu dediğin gibi içimde kalanlar geldi.Günah konusuna çok katılmıyorum canım çünkü bitti sanarak ilişkiye girmişsin. Belki de içeride kalanlar gelmiştir ilişki sayesinde.
İşte aradığım mesaj :)) tebrik ederim Allah bağışlasın evlatlarınızı :) bende oğluma ilk ay da hamile kalmış ve hissiyatlarıma güvenerek 9-10 gun önce erken öğrenmiştim ve aile hekimimiz çok şaşırmıştı öğrendikten bi kaç gün sonra kan verdiğim de sonucum 74 cıkmıştı bi kaç gün öncesini sayarsak hemen hemen yine 20-30 larda bir değerdi :) ve aynı şekilde dediğiniz gibi ben de bu ay aynı şeyleri yaşıyorum yumurtlama günümden iki gün sonra göğüs hassasiyeti başlamış olup bugün itibariyle 5gün geçti ve karın kasık bel ağrıları bazı anlarda zorluyor diyebilirim. dün yani 11 gün kala erken gebelik testi yaptım ama emin olamadığım bi hayalet görüntü ile karşılaştım, yarın tekrar test yapmayı düşünüyorum ve bu arada da yaşadığım her belirtiyi gün gün kaydediyorum :) hakkımızda hayırlısı olsun :)
Hadi ya o zaman bişey diyemicem kuzum ben bu ay hiç içmicem inofolic combi içicem bakalım adetim ağrılı olucakmı eğer olmazsa anlıcamki çaydan oluyor.CanımmmFeeling07 hoşgeldin :) valla bende hala beklemedeyim ilaç kullanıyorum adetim düzene girsin diye aslan pençesi çayı içmiyorum kullanmadım hiç ama sen demişsin ya çok ağrım oluyo diye ben normalde zaten ağrılı adet olurum bide o çay böyle ağrıtıyosa ölürüm herhalde kız ben :)
Benim hiç ağrılı geçmez adetim öyle olanların hemen çocuğu olur derler ama alakası yok bence mesela adetim düzensizdir benim düzenli olup hamile kalamayanda çok kim bilir neyden ötürü hamile kalamıyoruz bin bir çeşit neden var hamileliği önleyen ama bilemiyoruz işte.
Sen ne kadardir deniyorsun canimBenim hiç ağrılı geçmez adetim öyle olanların hemen çocuğu olur derler ama alakası yok bence mesela adetim düzensizdir benim düzenli olup hamile kalamayanda çok kim bilir neyden ötürü hamile kalamıyoruz bin bir çeşit neden var hamileliği önleyen ama bilemiyoruz işte.
Belki icine dogmustur kuzum bende rüyamda sarma sariyordumYa ben size rüyamı anlatmadım kızlarrr geçen hafta ctsi gecesi adetim bittikten sonra ki gece rüyamda doktora gidiyodum kontrol amaçlı ama ebe geliyordu beni kontrol etmeye bende istemedim ama ebe muayene etti beni alttan ve hamilesin diyodu ben şaşırıyodum nasıl olur yeni regl dönemim bitti olamaz diye ama hamilesin sen ben hissettim diyodu ağlıyodum rüyamda hamileyim ben diye bağırıyodum çok etkisinde kaldım yaNaberr Squid Kurumus-Maskara Sultansusultansu Feeling07
İnşallah kuzum bilemiyom valla kız sarma ne alakaBelki icine dogmustur kuzum bende rüyamda sarma sariyordum
RAbbim hayırlara yorsun canım inşallah hamilesindir. Ben çok kötüyüm doktordan geldik bebeğim 5+5 ken kalbi atmamış yarın sabah kürtaj olacağımYa ben size rüyamı anlatmadım kızlarrr geçen hafta ctsi gecesi adetim bittikten sonra ki gece rüyamda doktora gidiyodum kontrol amaçlı ama ebe geliyordu beni kontrol etmeye bende istemedim ama ebe muayene etti beni alttan ve hamilesin diyodu ben şaşırıyodum nasıl olur yeni regl dönemim bitti olamaz diye ama hamilesin sen ben hissettim diyodu ağlıyodum rüyamda hamileyim ben diye bağırıyodum çok etkisinde kaldım yaNaberr Squid Kurumus-Maskara Sultansusultansu Feeling07
Canım benzer bir rüyayı adet olduktan sonra ben de gördüm :))) sanırım biz kabullensek de bilinç altı hemen kabul etmiyor bebek olmadığını :))Ya ben size rüyamı anlatmadım kızlarrr geçen hafta ctsi gecesi adetim bittikten sonra ki gece rüyamda doktora gidiyodum kontrol amaçlı ama ebe geliyordu beni kontrol etmeye bende istemedim ama ebe muayene etti beni alttan ve hamilesin diyodu ben şaşırıyodum nasıl olur yeni regl dönemim bitti olamaz diye ama hamilesin sen ben hissettim diyodu ağlıyodum rüyamda hamileyim ben diye bağırıyodum çok etkisinde kaldım yaNaberr Squid Kurumus-Maskara Sultansusultansu Feeling07
Ayy canımmm çok üzüldüm ama emin misiniz? Kaç haftalık oldu ki? Başka bi doktora daha görün lütfen...RAbbim hayırlara yorsun canım inşallah hamilesindir. Ben çok kötüyüm doktordan geldik bebeğim 5+5 ken kalbi atmamış yarın sabah kürtaj olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?