İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Onu hic duymadim ben garipmis o biraz

Senin ağrılı geçiyor mu peki adetlerin canım? Acaba rahim kaslarını gebeliğe hazırladığı içinmi ağrılı geçiyor adetim.
Normal ağrım oluyo orta düzeyde hep olduğu gibi ama ben daha bu ay içmeye başladım önümüzdeki ay belli olur. Tabi inşallah gelmez de belli olmaz:)))

Günah konusuna çok katılmıyorum canım çünkü bitti sanarak ilişkiye girmişsin. Belki de içeride kalanlar gelmiştir ilişki sayesinde.

Günah konusuna çok katılmıyorum canım çünkü bitti sanarak ilişkiye girmişsin. Belki de içeride kalanlar gelmiştir ilişki sayesinde.
Aynen ben bitti sanmıştım ama ilişkiye girmeseydik gelmicekti eminim yani bi yandanda geldiği iyi oldu dediğin gibi içimde kalanlar geldi.

Canım benimde adetime 10gün var fakat göğsümde kasıklarımda batma var. Erken gebelik dediğin normal eczaneden aldığımız testler mi yoksa belli bi adı varmı yardımcı olursan bende yapmak istiyorum:)

Canımmm Feeling07 hoşgeldin :) valla bende hala beklemedeyim ilaç kullanıyorum adetim düzene girsin diye aslan pençesi çayı içmiyorum kullanmadım hiç ama sen demişsin ya çok ağrım oluyo diye ben normalde zaten ağrılı adet olurum bide o çay böyle ağrıtıyosa ölürüm herhalde kız ben :)

Hadi ya o zaman bişey diyemicem kuzum ben bu ay hiç içmicem inofolic combi içicem bakalım adetim ağrılı olucakmı eğer olmazsa anlıcamki çaydan oluyor.

Genc_evli Feeling07 ben kullandim bir ay o cayi benim normalde adetim cok agrilidir o ayda her zamanki gibiydi yani fazladan agri etkisi yapiyor mu bilmiyorum
Benim hiç ağrılı geçmez adetim öyle olanların hemen çocuğu olur derler ama alakası yok bence mesela adetim düzensizdir benim düzenli olup hamile kalamayanda çok kim bilir neyden ötürü hamile kalamıyoruz bin bir çeşit neden var hamileliği önleyen ama bilemiyoruz işte.

Sen ne kadardir deniyorsun canim

Naberr demek ki kişiden kişiye fark gösteriyor kuzum ya benim korkum aslında ben zaten bi ilaç kullanıyorum bide bunun yanında hani soğan suyu aslanpençesi falan içersem bişey olur mu yani tamam bitkisel ama ben ilaçta kullandığım için tereddütte kalıyorum o yüzden bitkisel bişey içmeye çekiniyorum

Ya ben size rüyamı anlatmadım kızlarrr geçen hafta ctsi gecesi adetim bittikten sonra ki gece rüyamda doktora gidiyodum kontrol amaçlı ama ebe geliyordu beni kontrol etmeye bende istemedim ama ebe muayene etti beni alttan ve hamilesin diyodu ben şaşırıyodum nasıl olur yeni regl dönemim bitti olamaz diye ama hamilesin sen ben hissettim diyodu ağlıyodum rüyamda hamileyim ben diye bağırıyodum çok etkisinde kaldım ya Naberr Squid Kurumus-Maskara Sultansusultansu Feeling07

Belki icine dogmustur kuzum bende rüyamda sarma sariyordum

RAbbim hayırlara yorsun canım inşallah hamilesindir. Ben çok kötüyüm doktordan geldik bebeğim 5+5 ken kalbi atmamış yarın sabah kürtaj olacağım

Canım benzer bir rüyayı adet olduktan sonra ben de gördüm :))) sanırım biz kabullensek de bilinç altı hemen kabul etmiyor bebek olmadığını :))

RAbbim hayırlara yorsun canım inşallah hamilesindir. Ben çok kötüyüm doktordan geldik bebeğim 5+5 ken kalbi atmamış yarın sabah kürtaj olacağım
Ayy canımmm çok üzüldüm ama emin misiniz? Kaç haftalık oldu ki? Başka bi doktora daha görün lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…