Görünce yazayim dedim. Lütfen başka doktora görünün aynisi kuzenimin başina geldi 6 haftadan sonra kalbi atmaya başladi geç döllenmeden sebep. Hemen kürtaj olmayin en azindan farkli bir doktora görününRAbbim hayırlara yorsun canım inşallah hamilesindir. Ben çok kötüyüm doktordan geldik bebeğim 5+5 ken kalbi atmamış yarın sabah kürtaj olacağım
Valla canım anlamı nedir bilemedim beynimizin oyunları hep, hayırlara vesile olsun inşallahSquid Genc_evli ben birde gecenlerde bir ruya gördüm bebegim olmustu ama cok çirkindi yani esim esmer benim bebekte esmerdi ama cok fazla zenci gibi degil tabi de sonra yuzu falan da hic sevimli degildi cok uzuluyordum kebdi içimden bunlari dusunsemde kimseye diyemiyordum buyudukce düzelir mi acaba falan diyordum kendi kendime
Nasıl ya ? Ya kuzum kıyamam ben sana rabbim sabır versin ne denir bilemiyorum ki çok üzüldüm gerçekten ya Allah Allah peki neden olmuş doktor bişey söyledi mi ?RAbbim hayırlara yorsun canım inşallah hamilesindir. Ben çok kötüyüm doktordan geldik bebeğim 5+5 ken kalbi atmamış yarın sabah kürtaj olacağım
Hep beynimizin oyunları bize bunlar hep yani ne kadar düşünmesekte beynimizde duruyo o düşünce böylede rüyalarımıza Giriyo Allah hayıra çıkarsın kuzum ne diyelim :)Canım benzer bir rüyayı adet olduktan sonra ben de gördüm :))) sanırım biz kabullensek de bilinç altı hemen kabul etmiyor bebek olmadığını :))
Anlamına baktın mı internetten? Bilemedim bende ama allah hayırlara çıkarsın inşallah kuzum çok taktın ya kafana ondan olmuştur belkideSquid Genc_evli ben birde gecenlerde bir ruya gördüm bebegim olmustu ama cok çirkindi yani esim esmer benim bebekte esmerdi ama cok fazla zenci gibi degil tabi de sonra yuzu falan da hic sevimli degildi cok uzuluyordum kebdi içimden bunlari dusunsemde kimseye diyemiyordum buyudukce düzelir mi acaba falan diyordum kendi kendime
Canim cok gecmis olsun diger arkadaslarin da dedigi gibi bir kac doktora gorunseydinRAbbim hayırlara yorsun canım inşallah hamilesindir. Ben çok kötüyüm doktordan geldik bebeğim 5+5 ken kalbi atmamış yarın sabah kürtaj olacağım
Baktim ama cok sacma sapan seyler var nette yaAnlamına baktın mı internetten? Bilemedim bende ama allah hayırlara çıkarsın inşallah kuzum çok taktın ya kafana ondan olmuştur belkide
Canım kalp atışı zaten 7-8 haftada duyuluyo. Başka doktora git sakın hemen kürtaj olmaRAbbim hayırlara yorsun canım inşallah hamilesindir. Ben çok kötüyüm doktordan geldik bebeğim 5+5 ken kalbi atmamış yarın sabah kürtaj olacağım
Orasıda öyle tabi siteler farklı farklı şeyler yazıyoBaktim ama cok sacma sapan seyler var nette ya
Şu anda 7+3 olması gerekiyor kalbi bir tık bile atmadı normalde çatır çatır atması gerekiyormuş cnm 5+5 te kalmış dedi kalbi atsa gelişmemiş deseydi başka doktora giderdim ama herhangi bir atış yok cnmAyy canımmm çok üzüldüm ama emin misiniz? Kaç haftalık oldu ki? Başka bi doktora daha görün lütfen...
Bişey demedi ben ağlamaktan soramadım zaten eşimde paramparça oldu kan tahlili aldı kan uyuşmazlığı yok dedi yarın sabah gel alcaz dedi denilen bu kadar. Bi arkadaşım şey dedi kürtaja gerek kalmadan ilaçla da düşük oluyormuş neden kürtaj oluyorsun dedi var mı öyle bişeyNasıl ya ? Ya kuzum kıyamam ben sana rabbim sabır versin ne denir bilemiyorum ki çok üzüldüm gerçekten ya Allah Allah peki neden olmuş doktor bişey söyledi mi ?
Canım benim de 4.5 hafta da kalmıştı gelişimi durmuş 6.5 hafta da kürtaj oldum. Kesenin şekli bozulmaya başlıyor içinde parçalanıp zehirleyebilir herkes kanama ile düşük yapamıyor doktoruna güven. Allah bir daha verir hiç kafanı takma sabır diliyorum geçmiş olsunBişey demedi ben ağlamaktan soramadım zaten eşimde paramparça oldu kan tahlili aldı kan uyuşmazlığı yok dedi yarın sabah gel alcaz dedi denilen bu kadar. Bi arkadaşım şey dedi kürtaja gerek kalmadan ilaçla da düşük oluyormuş neden kürtaj oluyorsun dedi var mı öyle bişey
Allah razı olsun canım amin inşallahCanım benim de 4.5 hafta da kalmıştı gelişimi durmuş 6.5 hafta da kürtaj oldum. Kesenin şekli bozulmaya başlıyor içinde parçalanıp zehirleyebilir herkes kanama ile düşük yapamıyor doktoruna güven. Allah bir daha verir hiç kafanı takma sabır diliyorum geçmiş olsun
ben kullandıgım ay tekrar hamıle kaldım canım hatırlarsın belkı o vesileoldu sanrım.. Allah'ın ıznıyle tabitakıp edıyorum seni de arada şifa olsun çay inşallahYok gelemedi yavrum henüz :))) yok canım pko bende ama bu aslanpençesi birçok şeye iyiymiş rahim kaslarını da güzlendirip gebeliğe hazırlıyormuş. Ben de yaylada doğal tam organik bulunca kuruttum içiyorum şimdi :))
Çok üzülüyosun biliyorum ağla üzül tabikide ama yıpratma kendini dünyanın sonu değil kuzum rabbim böyle hayırlı kılmış öyle düşün biraz rahatlat içini dua ediyorum senin için tez vakitte bu durumu atlatman için ve hayırlı zamanda sağlıklı bi evlat sahibi olman için dua ediyorum kuzum sabret geçecek bu günlerde evet ilaçlada düşük yaptırıyorlar ama sana doktorun kürtaj dediyse onu dinle vardır bi bildiği için rahat etmesse başka bi doktorada git kuzumBişey demedi ben ağlamaktan soramadım zaten eşimde paramparça oldu kan tahlili aldı kan uyuşmazlığı yok dedi yarın sabah gel alcaz dedi denilen bu kadar. Bi arkadaşım şey dedi kürtaja gerek kalmadan ilaçla da düşük oluyormuş neden kürtaj oluyorsun dedi var mı öyle bişey
Nasılsın canım? Özledik seni :) evet hatırlıyorum sen bu çayı içtiğinde tekrar gebe kalmıştın, Allah’ım bana da nasip etsin inşallah bu ay :))))ben kullandıgım ay tekrar hamıle kaldım canım hatırlarsın belkı o vesileoldu sanrım.. Allah'ın ıznıyle tabitakıp edıyorum seni de arada şifa olsun çay inşallah
Allah razı olsun canım benim inşallah sende benim duamdasın inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olurÇok üzülüyosun biliyorum ağla üzül tabikide ama yıpratma kendini dünyanın sonu değil kuzum rabbim böyle hayırlı kılmış öyle düşün biraz rahatlat içini dua ediyorum senin için tez vakitte bu durumu atlatman için ve hayırlı zamanda sağlıklı bi evlat sahibi olman için dua ediyorum kuzum sabret geçecek bu günlerde evet ilaçlada düşük yaptırıyorlar ama sana doktorun kürtaj dediyse onu dinle vardır bi bildiği için rahat etmesse başka bi doktorada git kuzum
Gelişimi 5+5 de durmuş cnm şu an 7+3 olması gerekiyor kalbi hiç atmamış dediGörünce yazayim dedim. Lütfen başka doktora görünün aynisi kuzenimin başina geldi 6 haftadan sonra kalbi atmaya başladi geç döllenmeden sebep. Hemen kürtaj olmayin en azindan farkli bir doktora görünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?