Hadi şifa niyetine inşallah canımBu ayin ilk testere dişli çayını iciyorum hadi bakalim :)
Çok güzeldir öyle rüyalar bilirim :) hadi inşallahYa ben size rüyamı anlatmadım kızlarrr geçen hafta ctsi gecesi adetim bittikten sonra ki gece rüyamda doktora gidiyodum kontrol amaçlı ama ebe geliyordu beni kontrol etmeye bende istemedim ama ebe muayene etti beni alttan ve hamilesin diyodu ben şaşırıyodum nasıl olur yeni regl dönemim bitti olamaz diye ama hamilesin sen ben hissettim diyodu ağlıyodum rüyamda hamileyim ben diye bağırıyodum çok etkisinde kaldım yaNaberr @Mirketcik Kurumus-Maskara Sultansusultansu Feeling07
Yapma yaRAbbim hayırlara yorsun canım inşallah hamilesindir. Ben çok kötüyüm doktordan geldik bebeğim 5+5 ken kalbi atmamış yarın sabah kürtaj olacağım
Elimde değil kahrolduk Kürtajdan sonra hemen izin veriyorlar mıYapma yaçok geçmiş olsun. Bunu yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Senden ricam fazla üzülme yıpratma kendini. En azından hamile kalaniliyorsun, bir adet geçsin hemen denersin allahin izniyle yine hamile kalırsın
Kuzum ben ogrendikten 1 hafta sonra evde dusuk yaptım gerçekten adet agrisi gibi bir agrin oluyor. Bide ilacla dusurmek var. 2 tane hapi vaginaya itirerek ilerletiyorsun ve 4-6 saat icinde dusurmene yardimci oluyor. Kürtaj olmadan yapılırsa adet olmadan bile hamile kalabilirsin dediler bana,ama kürtajla yaparsan en az bir adet ol sonra hemen dene dediler. Ben ne olur ne olmaz 1 adet bekledim sonrasi zaten hamile kaldım biliyorsun. Gerçekten zor o kadar iyi anlıyorum ki seni,bizde eşimle yıkıldık evlat evlattır ama inanki büyük olunca daha insanın canini yakiyor,onun icin asla isyan etme bunda da vardır bir hayır de. Bak alakasız olacak bir arkadasım Türkiye'de yaşıyor 6 aylık hamileydi sonuç olarak bebekler yasayamadi suni sancıyla doğurdu ve hemen 2 ay sonra hamile kaldi suan 5 aylik hamile yine masallah. Sıkma canını emi?Elimde değil kahrolduk Kürtajdan sonra hemen izin veriyorlar mı
İnşallah sağlıkla kucağına alır arkadaşında sende canım. Alakasız bilgi olur mu teşekkür ederim paylaştığın için Allah razı olsunKuzum ben ogrendikten 1 hafta sonra evde dusuk yaptım gerçekten adet agrisi gibi bir agrin oluyor. Bide ilacla dusurmek var. 2 tane hapi vaginaya itirerek ilerletiyorsun ve 4-6 saat icinde dusurmene yardimci oluyor. Kürtaj olmadan yapılırsa adet olmadan bile hamile kalabilirsin dediler bana,ama kürtajla yaparsan en az bir adet ol sonra hemen dene dediler. Ben ne olur ne olmaz 1 adet bekledim sonrasi zaten hamile kaldım biliyorsun. Gerçekten zor o kadar iyi anlıyorum ki seni,bizde eşimle yıkıldık evlat evlattır ama inanki büyük olunca daha insanın canini yakiyor,onun icin asla isyan etme bunda da vardır bir hayır de. Bak alakasız olacak bir arkadasım Türkiye'de yaşıyor 6 aylık hamileydi sonuç olarak bebekler yasayamadi suni sancıyla doğurdu ve hemen 2 ay sonra hamile kaldi suan 5 aylik hamile yine masallah. Sıkma canını emi?
Nedenini söylediler mi cnm sanaKuzum ben ogrendikten 1 hafta sonra evde dusuk yaptım gerçekten adet agrisi gibi bir agrin oluyor. Bide ilacla dusurmek var. 2 tane hapi vaginaya itirerek ilerletiyorsun ve 4-6 saat icinde dusurmene yardimci oluyor. Kürtaj olmadan yapılırsa adet olmadan bile hamile kalabilirsin dediler bana,ama kürtajla yaparsan en az bir adet ol sonra hemen dene dediler. Ben ne olur ne olmaz 1 adet bekledim sonrasi zaten hamile kaldım biliyorsun. Gerçekten zor o kadar iyi anlıyorum ki seni,bizde eşimle yıkıldık evlat evlattır ama inanki büyük olunca daha insanın canini yakiyor,onun icin asla isyan etme bunda da vardır bir hayır de. Bak alakasız olacak bir arkadasım Türkiye'de yaşıyor 6 aylık hamileydi sonuç olarak bebekler yasayamadi suni sancıyla doğurdu ve hemen 2 ay sonra hamile kaldi suan 5 aylik hamile yine masallah. Sıkma canını emi?
Martta bıraktım dkh kullanıyordum 5 ay bitti işte canım. Ama nasıl söyliyim çok ilişki yaşayamıyoruz eşim yoğun çalışıyor yorgun oluyor vs onun etkisi varmıdır bilmiyorum hiç gün aşırı denemedik mesela.Sen ne kadardir deniyorsun canim
Aynen denicem canımm sen ne hapı kullanıyorsun?Feeling07 kuzum sen bi dene bakalım eğer bu ay ağrın olmassa demekki çay yapıyomuş o ağrıyo diye düşünürüz
Duphaston tatlım doktorum adetimi düzenlesin diye verdi bide gebelik olursa tutunsun bebek diye ama kime sorduysam sadece adet görmeyi sağlıyomuş diyorlar öyle yaniAynen denicem canımm sen ne hapı kullanıyorsun?
Ne kadardır kullanıyosun düzenli mi geldi adetin peki hapı kullandıktan sonra?Duphaston tatlım doktorum adetimi düzenlesin diye verdi bide gebelik olursa tutunsun bebek diye ama kime sorduysam sadece adet görmeyi sağlıyomuş diyorlar öyle yani
4.aya başlıcam canım bende çok iyi etki gösterdi ben nerdeyse kendiliğinden hiç adet görmüyodum veya 3 ayda falan görüyodum ama hapa başladığımdan beri 28 güne çekti düzenli olarakNe kadardır kullanıyosun düzenli mi geldi adetin peki hapı kullandıktan sonra?
hayir soylemediler bu ay hamile kaldim ama kimyasal oldu anca insafa geldiler oyle test yapacaklarNedenini söylediler mi cnm sana
İmtihan dünyasındayız canım ne diyim bilemedim çok üzüldüm bakalım bana yarın ne yapacaklar soracam nedenini bugün ağlamaktan soramadımH
hayir soylemediler bu ay hamile kaldim ama kimyasal oldu anca insafa geldiler oyle test yapacaklar
Kiyamam sana. Sağol allah razı olsun. Öyle valla başımıza gelen hersey rabbimin imtihanı. Sakin korkma güçlü olİmtihan dünyasındayız canım ne diyim bilemedim çok üzüldüm bakalım bana yarın ne yapacaklar soracam nedenini bugün ağlamaktan soramadım
Canm hic uzulme bende kimyasaldan sonra diger ay hamile kalmstm hatrlarsan diger ay ins olucak bu arada naslsn cnm gorusmeyeliKiyamam sana. Sağol allah razı olsun. Öyle valla başımıza gelen hersey rabbimin imtihanı. Sakin korkma güçlü ol
Merhaba canım nasılsın? İnşallah inşallah kontrollerim yapılacak bakalim soru ne cikacak iyi diyelim iyi olsunCanm hic uzulme bende kimyasaldan sonra diger ay hamile kalmstm hatrlarsan diger ay ins olucak bu arada naslsn cnm gorusmeyeli
Amin hepimiz Rabbimin razı olduğu kullardan oluruz inşallah canım. Korkuyorum ama güçlü olmaya çalışıyorumKiyamam sana. Sağol allah razı olsun. Öyle valla başımıza gelen hersey rabbimin imtihanı. Sakin korkma güçlü ol
İnşallah güzel çıkacak canım. Dün doktor dedi ki vücutta bi elek sistemi var kormozomu eksik ya da sorunlu olacak gebeliği bünye eliyor yaşamını devam ettirmiyor şükretmemiz lazım. İnsan sevinse mi üzülse mi şaşırıyorMerhaba canım nasılsın? İnşallah inşallah kontrollerim yapılacak bakalim soru ne cikacak iyi diyelim iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?