İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Çok güzeldir öyle rüyalar bilirim :) hadi inşallah

RAbbim hayırlara yorsun canım inşallah hamilesindir. Ben çok kötüyüm doktordan geldik bebeğim 5+5 ken kalbi atmamış yarın sabah kürtaj olacağım
Yapma ya çok geçmiş olsun. Bunu yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Senden ricam fazla üzülme yıpratma kendini. En azından hamile kalaniliyorsun, bir adet geçsin hemen denersin allahin izniyle yine hamile kalırsın

Elimde değil kahrolduk Kürtajdan sonra hemen izin veriyorlar mı

Elimde değil kahrolduk Kürtajdan sonra hemen izin veriyorlar mı
Kuzum ben ogrendikten 1 hafta sonra evde dusuk yaptım gerçekten adet agrisi gibi bir agrin oluyor. Bide ilacla dusurmek var. 2 tane hapi vaginaya itirerek ilerletiyorsun ve 4-6 saat icinde dusurmene yardimci oluyor. Kürtaj olmadan yapılırsa adet olmadan bile hamile kalabilirsin dediler bana,ama kürtajla yaparsan en az bir adet ol sonra hemen dene dediler. Ben ne olur ne olmaz 1 adet bekledim sonrasi zaten hamile kaldım biliyorsun. Gerçekten zor o kadar iyi anlıyorum ki seni,bizde eşimle yıkıldık evlat evlattır ama inanki büyük olunca daha insanın canini yakiyor,onun icin asla isyan etme bunda da vardır bir hayır de. Bak alakasız olacak bir arkadasım Türkiye'de yaşıyor 6 aylık hamileydi sonuç olarak bebekler yasayamadi suni sancıyla doğurdu ve hemen 2 ay sonra hamile kaldi suan 5 aylik hamile yine masallah. Sıkma canını emi?

İnşallah sağlıkla kucağına alır arkadaşında sende canım. Alakasız bilgi olur mu teşekkür ederim paylaştığın için Allah razı olsun

Nedenini söylediler mi cnm sana

Duphaston tatlım doktorum adetimi düzenlesin diye verdi bide gebelik olursa tutunsun bebek diye ama kime sorduysam sadece adet görmeyi sağlıyomuş diyorlar öyle yani
Ne kadardır kullanıyosun düzenli mi geldi adetin peki hapı kullandıktan sonra?

Ne kadardır kullanıyosun düzenli mi geldi adetin peki hapı kullandıktan sonra?
4.aya başlıcam canım bende çok iyi etki gösterdi ben nerdeyse kendiliğinden hiç adet görmüyodum veya 3 ayda falan görüyodum ama hapa başladığımdan beri 28 güne çekti düzenli olarak

İmtihan dünyasındayız canım ne diyim bilemedim çok üzüldüm bakalım bana yarın ne yapacaklar soracam nedenini bugün ağlamaktan soramadım
Kiyamam sana. Sağol allah razı olsun. Öyle valla başımıza gelen hersey rabbimin imtihanı. Sakin korkma güçlü ol

Merhaba canım nasılsın? İnşallah inşallah kontrollerim yapılacak bakalim soru ne cikacak iyi diyelim iyi olsun
İnşallah güzel çıkacak canım. Dün doktor dedi ki vücutta bi elek sistemi var kormozomu eksik ya da sorunlu olacak gebeliği bünye eliyor yaşamını devam ettirmiyor şükretmemiz lazım. İnsan sevinse mi üzülse mi şaşırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…