- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Evet canım benim doktorum da bunu söyledi bana ama ben asla ikna edemiyordum kendimi taki eşimin patronun kızının kromozom fazlailiyla doğum ve hiç bisey yapamadığını ogrenene kadar . 5-6 yaşında dünyalar güzeli bir kız çocuğu ne konuşuyor,ne yürüyor,ne hareket edebiliyor eşimin patronu dua edin dedi öylece rabbim bunda da vardır hayir dedim öyle şükrettimİnşallah güzel çıkacak canım. Dün doktor dedi ki vücutta bi elek sistemi var kormozomu eksik ya da sorunlu olacak gebeliği bünye eliyor yaşamını devam ettirmiyor şükretmemiz lazım. İnsan sevinse mi üzülse mi şaşırıyor
Oy oy başkalarının üzüntüsü ile teselli olamıyorum ama haklısın acı gerçek. Şükredelim dediğim gibi cnm. Şimdi hap verdiler fitil attılar kanama olunca ameliyathane götüreceklermiş. Özel hastanede operasyon oluyorum inşallah başarılı geçer o kadar çok düşündüm ki nerdeyse hiç uyumadım tansiyonum düşük bekliyorum ki sancı gelsin. Odaya girdiğimde bebeği yatırdıkları arabayla karşılaştım bi kötü oldum Doğum yaptıktan sonra yatmak vardı ama şükür bu günümüze şükür alanda yaradan verende yaradan Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahEvet canım benim doktorum da bunu söyledi bana ama ben asla ikna edemiyordum kendimi taki eşimin patronun kızının kromozom fazlailiyla doğum ve hiç bisey yapamadığını ogrenene kadar . 5-6 yaşında dünyalar güzeli bir kız çocuğu ne konuşuyor,ne yürüyor,ne hareket edebiliyor eşimin patronu dua edin dedi öylece rabbim bunda da vardır hayir dedim öyle şükrettimevlat evlattır ama başkalarının çocukları herşeyi yaparken kendi çocuğunun hiç bisey yapamamasi insanı hergun yaralar. Buna da sukur diyelim tamam mi canım?
Allah yaninda yüreğini ferah tut. Sağ selamet gir sağ selamet çık arkadasım. Mümkünse en az 2 gün yat dinlen sonra yavaş yavaş normal hayata dönersin zaten. Şimdiden çok geçmiş olsunOy oy başkalarının üzüntüsü ile teselli olamıyorum ama haklısın acı gerçek. Şükredelim dediğim gibi cnm. Şimdi hap verdiler fitil attılar kanama olunca ameliyathane götüreceklermiş. Özel hastanede operasyon oluyorum inşallah başarılı geçer o kadar çok düşündüm ki nerdeyse hiç uyumadım tansiyonum düşük bekliyorum ki sancı gelsin. Odaya girdiğimde bebeği yatırdıkları arabayla karşılaştım bi kötü oldum Doğum yaptıktan sonra yatmak vardı ama şükür bu günümüze şükür alanda yaradan verende yaradan Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah
Çok geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın...Oy oy başkalarının üzüntüsü ile teselli olamıyorum ama haklısın acı gerçek. Şükredelim dediğim gibi cnm. Şimdi hap verdiler fitil attılar kanama olunca ameliyathane götüreceklermiş. Özel hastanede operasyon oluyorum inşallah başarılı geçer o kadar çok düşündüm ki nerdeyse hiç uyumadım tansiyonum düşük bekliyorum ki sancı gelsin. Odaya girdiğimde bebeği yatırdıkları arabayla karşılaştım bi kötü oldum Doğum yaptıktan sonra yatmak vardı ama şükür bu günümüze şükür alanda yaradan verende yaradan Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah
Sağol varol canım bana bi nefes oldunuz Allah bin kere razı olsun senden de hepinizdende iyki varsınız. Çıktım şimdi iyiyim iki saat yatacakmışımAllah yaninda yüreğini ferah tut. Sağ selamet gir sağ selamet çık arkadasım. Mümkünse en az 2 gün yat dinlen sonra yavaş yavaş normal hayata dönersin zaten. Şimdiden çok geçmiş olsun
Aminnn Allah razı olsun canım inşallah kimseye yaşatmasın RabbimÇok geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın...
Iyiyim sukur cnm ayni devam ediyoruz ins iyi ckar sonuclarn canm uzulme ins tekrardan kalrsın hamile rabbim yardmcn olsunMerhaba canım nasılsın? İnşallah inşallah kontrollerim yapılacak bakalim soru ne cikacak iyi diyelim iyi olsun
iyiym canım sen nasılsınn bakayım:) ama moralını yuksek gördum guzel bır orneksın burda arkadaslara inşallah en yakın zamanda gelsın melegın senın de kuzum ben de özledim ama yaz cok yogun gecıyor esım yazları ızınlı ya bıyandan tatıl dugunler vs derken kışı beklıyrm artk bunaldım sıcaktan yaa :)Nasılsın canım? Özledik seni :) evet hatırlıyorum sen bu çayı içtiğinde tekrar gebe kalmıştın, Allah’ım bana da nasip etsin inşallah bu ay :))))
iyiym canım sen nasılsınn bakayım:) ama moralını yuksek gördum guzel bır orneksın burda arkadaslara inşallah en yakın zamanda gelsın melegın senın de kuzum ben de özledim ama yaz cok yogun gecıyor esım yazları ızınlı ya bıyandan tatıl dugunler vs derken kışı beklıyrm artk bunaldım sıcaktan yaa :)
Aminnn inşallah canım inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın yaşattırmasın inşallah dualarla ayaktayım ilahi güce sığınıyorum Rabbim böyle nasip etti diye yoksa nefes alamıyorummesajlarını okudum ben de yaşadım yaşadıklarının benzerını çok üzücü bi durum senı anlıyorum ben. Hiç olmasaydı bu acıyı bılmeyecektın ama olup da kaybetmeyı anca yasayan bilirama inan geçicek nasıp nezamansa o mutlulugu yasıcaksın Allah bırdaha yasatmasın Sultansusultansu
Allah hepimizden razi olsun canım. Bu günlerde geçecek çok yakinda daha iyi hissedeceksin allahin izniyle. Ne kadar korunmani istediler?Sağol varol canım bana bi nefes oldunuz Allah bin kere razı olsun senden de hepinizdende iyki varsınız. Çıktım şimdi iyiyim iki saat yatacakmışım
İnşallah canım inşallah. Gelip geçiyor ama delip geçiyor. Eşim beni dinlemedi kalbi atana kadar söylemeyelim dedim şimdi millete laf anlatıyor daraldım. 3 ay korunacaksınız dedi ama ben çok hassasım kolay atlatabileceğimi sanmıyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkındaAllah hepimizden razi olsun canım. Bu günlerde geçecek çok yakinda daha iyi hissedeceksin allahin izniyle. Ne kadar korunmani istediler?
Çok geçmiş olsunİnşallah canım inşallah. Gelip geçiyor ama delip geçiyor. Eşim beni dinlemedi kalbi atana kadar söylemeyelim dedim şimdi millete laf anlatıyor daraldım. 3 ay korunacaksınız dedi ama ben çok hassasım kolay atlatabileceğimi sanmıyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Cnm merak etme kürtaj sonrası bebek yatağı hazır oluyor dinlen bolca beslenmene dikkat et moralini bu üç ay da düzelt hemencecik ene kalacaksın inş geçmiş olsunİnşallah canım inşallah. Gelip geçiyor ama delip geçiyor. Eşim beni dinlemedi kalbi atana kadar söylemeyelim dedim şimdi millete laf anlatıyor daraldım. 3 ay korunacaksınız dedi ama ben çok hassasım kolay atlatabileceğimi sanmıyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. En can sıkan tarafi millete dert anlatmak gerçektenİnşallah canım inşallah. Gelip geçiyor ama delip geçiyor. Eşim beni dinlemedi kalbi atana kadar söylemeyelim dedim şimdi millete laf anlatıyor daraldım. 3 ay korunacaksınız dedi ama ben çok hassasım kolay atlatabileceğimi sanmıyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Sende iyiki varsın canım çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın inşallahhh hayırlı zamandada sağlıklı bi evlat nasip etsin rabbim sana ve tüm isteyenlere inşallah dinlen dinlen canım toparla bi an önce kendiniSağol varol canım bana bi nefes oldunuz Allah bin kere razı olsun senden de hepinizdende iyki varsınız. Çıktım şimdi iyiyim iki saat yatacakmışım
Bayağı geçe vermişler kuzum sen başka doktora randevu alamıyo musun?Benim için testler yapilacakti verdikleri randevu 6 kasım. Koca şehirde başka doktor kalmamış gibi çok sinirlerim bozuk gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?