- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Valla tamda onu yaptım az önce kendim bir doktor buldum netten hemen randevu aldim Çarşamba gününe bakalım artık ne olacakBayağı geçe vermişler kuzum sen başka doktora randevu alamıyo musun?
İyi yapmışsın kuzum hadi hayırlısı bakalım bende ptsi günü gidicem devlette doktora hormon testi isticem sonuçlarıda kendi doktoruma göndericem baksın bakalım kistler falan ne durumda zaten bu aydan pek ümidim yok eşim hasta oldu tam yumurtlama döneminde o yüzden birliktelik olmuyo bakalım hayırlısıValla tamda onu yaptım az önce kendim bir doktor buldum netten hemen randevu aldim Çarşamba gününe bakalım artık ne olacak
Valla elinden geleni yap peşine düş çünkü oturduğumuz yerden pek bisey yapamıyoruz. Çok geçmiş olsun eşine. Bende çok hastayım üşütmüşüm çok fena boğazım agriyor burnumun ici sızlıyorİyi yapmışsın kuzum hadi hayırlısı bakalım bende ptsi günü gidicem devlette doktora hormon testi isticem sonuçlarıda kendi doktoruma göndericem baksın bakalım kistler falan ne durumda zaten bu aydan pek ümidim yok eşim hasta oldu tam yumurtlama döneminde o yüzden birliktelik olmuyo bakalım hayırlısı
Sağol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun
Sağol cnm inşallah nasipse Rabbim her isteyene sağlıkla evlat nasip etsin inşallah Allah razı olsun. Dün gece çok ağladım arkadaşım dedi ki o bu dünyaya ait değil öbür dünyada göreceksin tanışacaksın şefaatçi olacak sana bebeğin o kadar temiz ki Allah şimdiden aldı yanına dedi. Ben geçen ay bi rüya gördüm sabah niyetiyle babamların evindeyim bana bir erkek çocuk veriyorlar kucağıma bak bunu al ama senin değil seninmiş gibi bakacaksın tamam mı diyorlar tamam diyorum onu alıyorum yıkıyorum kokluyorum altını değiştiriyorum doyuyorum o kadar güzel kokan o kadar mis bi bebek ki bütün gece gerçek gibiydi Allah ım bana göstermiş bebeğimi bi kerede olsa sarılabilmişim bi kerede olsa öpebilmişim dayanamıyorum kızlar bi anda ağlama krizi geliyor yoruldum zorla uyuyorum uyanıyorum karnımda sanıyorumCnm merak etme kürtaj sonrası bebek yatağı hazır oluyor dinlen bolca beslenmene dikkat et moralini bu üç ay da düzelt hemencecik ene kalacaksın inş geçmiş olsun
Amin aminnn inşallah. Bana diyorlar ki acın ağrın var mı içim alev almış ah kuzum ahhhSende iyiki varsın canım çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın inşallahhh hayırlı zamandada sağlıklı bi evlat nasip etsin rabbim sana ve tüm isteyenlere inşallah dinlen dinlen canım toparla bi an önce kendini
Acil bi durum olsa ne olacak canım ya düzgün bi doktor bulup irtibatta kalsan çok iyi olurBenim için testler yapilacakti verdikleri randevu 6 kasım. Koca şehirde başka doktor kalmamış gibi çok sinirlerim bozuk gerçekten
Geçmiş olsun canım herşeyde vardır bir hayır eşim bekleyelim biraz daha dedi ben beklemedim gönülsüz olunca mı böyle oluyor kafamda milyon sorıİyi yapmışsın kuzum hadi hayırlısı bakalım bende ptsi günü gidicem devlette doktora hormon testi isticem sonuçlarıda kendi doktoruma göndericem baksın bakalım kistler falan ne durumda zaten bu aydan pek ümidim yok eşim hasta oldu tam yumurtlama döneminde o yüzden birliktelik olmuyo bakalım hayırlısı
Öyle yaptım canım başka doktor buldum Çarşamba gününe randevu aldım. Umarım daha iyisindir canım. Sürekli kendimden örnek veriyorum gibi oluyor ama inan ki yakında geçecek,benim bebeğim 11 haftalıktı kucucuk bir insandı acılar ve ağrilarla düşürdüm Eger bebeği görmeseydim daha çabuk toparlanırdim ama yavrumu görmem o şekilde beni çok çok yıktı.senden ricam Türkiye de daha kolay bu şeyler testlerini yap araştır ondan sonra inşallah hamile kalırsın bu sefer sağlıkla bitirirsin 9 ayınıAcil bi durum olsa ne olacak canım ya düzgün bi doktor bulup irtibatta kalsan çok iyi olur
Cnm seni anlıyorum aynı şeyleri yaşadığım için anlıyorum. Ama lütfen kendini yıpratma eğer kafanı rahatlatanilirsen bebek hemen gelecek diğer türlü eşlerin de psikolojisi bozuluyor sonra da bebek yapma süreci seneler alıyor. Üzülmeye devam etmemek de senin elinde. Bak benden sonra ablam düşük yaptı kürtaj oldu sekiz haftalıktı sonra pes etmedi yıkılmadı şimdi iki yaşında bebeği. Gene benden sonra eşimin kuzeni kürtaj olmak zorunda kaldı kafasını rahat tuttu altı ah sonra hemen gebe kaldı daha üç gün önce doğumuna gittik .Sağol cnm inşallah nasipse Rabbim her isteyene sağlıkla evlat nasip etsin inşallah Allah razı olsun. Dün gece çok ağladım arkadaşım dedi ki o bu dünyaya ait değil öbür dünyada göreceksin tanışacaksın şefaatçi olacak sana bebeğin o kadar temiz ki Allah şimdiden aldı yanına dedi. Ben geçen ay bi rüya gördüm sabah niyetiyle babamların evindeyim bana bir erkek çocuk veriyorlar kucağıma bak bunu al ama senin değil seninmiş gibi bakacaksın tamam mı diyorlar tamam diyorum onu alıyorum yıkıyorum kokluyorum altını değiştiriyorum doyuyorum o kadar güzel kokan o kadar mis bi bebek ki bütün gece gerçek gibiydi Allah ım bana göstermiş bebeğimi bi kerede olsa sarılabilmişim bi kerede olsa öpebilmişim dayanamıyorum kızlar bi anda ağlama krizi geliyor yoruldum zorla uyuyorum uyanıyorum karnımda sanıyorum
Allah ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah haklısın ettiğimizde kalıyoruzCnm seni anlıyorum aynı şeyleri yaşadığım için anlıyorum. Ama lütfen kendini yıpratma eğer kafanı rahatlatanilirsen bebek hemen gelecek diğer türlü eşlerin de psikolojisi bozuluyor sonra da bebek yapma süreci seneler alıyor. Üzülmeye devam etmemek de senin elinde. Bak benden sonra ablam düşük yaptı kürtaj oldu sekiz haftalıktı sonra pes etmedi yıkılmadı şimdi iki yaşında bebeği. Gene benden sonra eşimin kuzeni kürtaj olmak zorunda kaldı kafasını rahat tuttu altı ah sonra hemen gebe kaldı daha üç gün önce doğumuna gittik .
SONUÇ: ben üzülüp eşimi de yıprattığımla kaldım bekliyorum ki gene hamile kalayım . Doktor stres yumurta kalitenizi etkiler sağlık sorununuz yok. Pıhtılaşma sorununuzun da iğneler ile çözümü zaten var dedi ama hala beklemedeyim
Her şey bizlerin elinde eğer böyle yaparsan psikolojin hiç düzelmez bebek de hazır olmayan bir anneye gelmez
Amin inşallah canım sende öyle tüm gebelerimizin kucağı sağlıkl dolu olur inşallah. Dün doktora sordum araştırabilirmiyiz diye bana dedi ki üçüncü dördüncü düşük ya da olumsuz gebelikte araştırmaya başlanıyor hem pahalı hemde yorucu uzun bir süreç sizin ilk oldu ama normal kabul ediyoruz her gün bu vakalarla karşılaşıyoruz dedi konuyu kapattı gittiÖyle yaptım canım başka doktor buldum Çarşamba gününe randevu aldım. Umarım daha iyisindir canım. Sürekli kendimden örnek veriyorum gibi oluyor ama inan ki yakında geçecek,benim bebeğim 11 haftalıktı kucucuk bir insandı acılar ve ağrilarla düşürdüm Eger bebeği görmeseydim daha çabuk toparlanırdim ama yavrumu görmem o şekilde beni çok çok yıktı.senden ricam Türkiye de daha kolay bu şeyler testlerini yap araştır ondan sonra inşallah hamile kalırsın bu sefer sağlıkla bitirirsin 9 ayını
Evet canım genelde öyle diyorlar benim için de normal deyip beklemeden hemen tekrar deneyin dediler adamlar istiyor ki kafayi yiyelim ondan sonra araştırsinlarAmin inşallah canım sende öyle tüm gebelerimizin kucağı sağlıkl dolu olur inşallah. Dün doktora sordum araştırabilirmiyiz diye bana dedi ki üçüncü dördüncü düşük ya da olumsuz gebelikte araştırmaya başlanıyor hem pahalı hemde yorucu uzun bir süreç sizin ilk oldu ama normal kabul ediyoruz her gün bu vakalarla karşılaşıyoruz dedi konuyu kapattı gitti
Aynen ya nasıl bi zihniyet anlamadımEvet canım genelde öyle diyorlar benim için de normal deyip beklemeden hemen tekrar deneyin dediler adamlar istiyor ki kafayi yiyelim ondan sonra araştırsinlar
SAğol kuzum sabada çok geçmiş olsun limonlu çay iç bak akşamları bide limonunu ye iyi gelir bide ıhlamur varsa orda iç terletiyor o iyi oluyorsun sabaha.Valla elinden geleni yap peşine düş çünkü oturduğumuz yerden pek bisey yapamıyoruz. Çok geçmiş olsun eşine. Bende çok hastayım üşütmüşüm çok fena boğazım agriyor burnumun ici sızlıyorsesim gitmiş resmen
AH kuzum ya anlayabiliyorum seni haklısında üzülmekte ama bu kadar yıpratma kendini rabbim ne kdar seeviyormuş ki bi an önce yanına almış meleğinle öbür dünyada görüşüceksin canım benim ama şimdi bu dünyada yaşamalısın acılar zamanla geçiyo sende zamanla atlatıcaksın kuzumAmin aminnn inşallah. Bana diyorlar ki acın ağrın var mı içim alev almış ah kuzum ahhh
ÖYLE kuzum valla bu ay iki günde bir deneyelim dedik tam dönemimde hiç hasta olmayan eşim grip oldu sonra dedim vardır bundada bi hayır bekleyip görcez sağol kuzum ama öyle düşünme çok isteyipte çocuk sahibi olup kaybedenler var onumla alakası yokGeçmiş olsun canım herşeyde vardır bir hayır eşim bekleyelim biraz daha dedi ben beklemedim gönülsüz olunca mı böyle oluyor kafamda milyon sorı
Günaydın canım ya bak serbest bırakınca eşler kendileri geliyorlar :)))Günaydın kizlar bu ay takibi falan biraktim ve ben takip yaptigim aylarda ben zorluyordum esimi hadi bugun kesin olmali falan diye bu ay adam kendi geliyor ben demeden
Valla oyle ya gece uykumdan uyandiriyorGünaydın canım ya bak serbest bırakınca eşler kendileri geliyorlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?