- 26 Temmuz 2018
- 491
- 187
- 53
- 38
İnşallah hayırlısı olur hakkınızda geçmiş olsun cnm sen araştırmalarını yaptır takibe devam peşini bırakmaÖYLE kuzum valla bu ay iki günde bir deneyelim dedik tam dönemimde hiç hasta olmayan eşim grip oldu sonra dedim vardır bundada bi hayır bekleyip görcez sağol kuzum ama öyle düşünme çok isteyipte çocuk sahibi olup kaybedenler var onumla alakası yok
İnşallah canım inşallahAH kuzum ya anlayabiliyorum seni haklısında üzülmekte ama bu kadar yıpratma kendini rabbim ne kdar seeviyormuş ki bi an önce yanına almış meleğinle öbür dünyada görüşüceksin canım benim ama şimdi bu dünyada yaşamalısın acılar zamanla geçiyo sende zamanla atlatıcaksın kuzum
Çok teşekkür ederim canım. İnan o kadar hastayım ki kendime bakamıyorum eşim desen ayağının üstüne basamıyor evde limonum yokSAğol kuzum sabada çok geçmiş olsun limonlu çay iç bak akşamları bide limonunu ye iyi gelir bide ıhlamur varsa orda iç terletiyor o iyi oluyorsun sabaha.
Öyle valla kuzum hem kilomun sebebini araştırsınlar genelde pkolarda insülin direnci oluyomuş buda çok yemeye kiloya sebep oluyomuş onu söylücem bakalım
O zaman neymiş kendi hallerine bırakmak lazım :))))Valla oyle ya gece uykumdan uyandiriyor
Peşindeyim kuzum ısrarla devam ediyorum :) sağol kuzum hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun inşallahİnşallah hayırlısı olur hakkınızda geçmiş olsun cnm sen araştırmalarını yaptır takibe devam peşini bırakma
Ay kıyamam ya İzmir’de falan olsan arkadaş olsak gelir bakardım sana :) biraz iyi olursan yada arkadaşın falan varsa söyle alıversin ya valla limon birebir bide ıhlamur gibi bitki çaylarının içine koyup içtiğin zaman hemen ayağa kaldırıyo. Evet canım haklısın yazayım biyerede inşallah ilgili bi doktor çıkarda herşeyi sorabilirimÇok teşekkür ederim canım. İnan o kadar hastayım ki kendime bakamıyorum eşim desen ayağının üstüne basamıyor evde limonum yokbaşım catliyor ilac aldim belki sabaha iyi olurum diye. Aklına gelen bütün sorulari not al bazen insan unutuyor tuh şunu da sorsaydim diyor sonra
Aminn inşallah canım inşallahPeşindeyim kuzum ısrarla devam ediyorum :) sağol kuzum hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Ne güzel canım araştırdım biraz düşüğüde engelliyomuş hem o hap.4.aya başlıcam canım bende çok iyi etki gösterdi ben nerdeyse kendiliğinden hiç adet görmüyodum veya 3 ayda falan görüyodum ama hapa başladığımdan beri 28 güne çekti düzenli olarak
en güzelini yapıyorsun canım moral cok onemlı ben de kımı zaman aynı hatalara düşmüştüm ama eşin de sen de böyle dha guclu olursunuzBende iyiyim canım aynı devam :) ben de bu yaz çok giremedim, yoğundum. Aminnn canım inşallah en kısa zamanda benim ve tüm arkadaşlarımın melekleri gelir :) evet moralim yüksek çünkü ben biraz pozitif bir insanım çok negatif kalamıyorum...
Evet canım böyle daha güçlüyüz, zamanı gelince olacak diyoruz. Zaten okullar da açılıyor, pazarteai seminerlerim başlıyor kafam dolu olunca bu konuyu daha az düşünürüm. Daha rahat olurum.en güzelini yapıyorsun canım moral cok onemlı ben de kımı zaman aynı hatalara düşmüştüm ama eşin de sen de böyle dha guclu olursunuz
Aynen canım işte bebek oluşursa tutunmasını sağlayıp düşüğü engelliyo genellikle pko olan kadınlarda düşük riski oluyomuş ya o yüzdenNe güzel canım araştırdım biraz düşüğüde engelliyomuş hem o hap.
merhaba arkadasim benim batta 9 eylulde ve kasik agrisi asiri goguste hassasiyet ve sisme var hatta sisme 30 agustosta basladi bel agrisi zaten felaket ,benim 7 gun suruyor adet senin kac gun ve yumurtlama 25 gibi hesapladim 20 ile 27 arasi iliski uygun diye biliyorum ,sendeku belirtiler aynimi ve kac gun adet oluyorsunArkadaşlar lütfen yardımilişkiden 2 gün sonra hafif taze kan gelmişti. Yumurtlama sonrası sürekli kasığımda batmazlar oldu bıçak saplanır tarzda bazen sizi şeklinde. Bel agrım var bir de ilk günlerde şeffaf şimdi beyaz akıntım var. Bat 9 eylül. Sizce hamile miyim ne zaman test yapsam en erken çıkar? Ne yapmalıyım
Merhaba canım benim adetim 4 gün sürüyor. Bendeki belirtiler de kasıklarda batma bel ağrısı yaklaşık 1 haftadır da var. Beyaz ve şeffaf akıntı. Göğüslerimde değişiklik yokmerhaba arkadasim benim batta 9 eylulde ve kasik agrisi asiri goguste hassasiyet ve sisme var hatta sisme 30 agustosta basladi bel agrisi zaten felaket ,benim 7 gun suruyor adet senin kac gun ve yumurtlama 25 gibi hesapladim 20 ile 27 arasi iliski uygun diye biliyorum ,sendeku belirtiler aynimi ve kac gun adet oluyorsun
benim gecen 2 ay negatifti bu ay bekleyecegi adet gunumu en azindan 10 eylulde once test yapip sonra kan verecegim ama bu ayki sanki daha fazla agri yasiyorum dun aksam kasik agrisindan kalktim oturdum bekledim gecmesin anlayamadim ,bence bizim seninle ayni zaman bat istersen haberleselim ,bakalim ne olacak umarim ikimizde hamileyizdirMerhaba canım benim adetim 4 gün sürüyor. Bendeki belirtiler de kasıklarda batma bel ağrısı yaklaşık 1 haftadır da var. Beyaz ve şeffaf akıntı. Göğüslerimde değişiklik yok
Gerçekten mi allah korusun ya zaten bizimki hastalık değil sendrommuş yani down sendromu gibi, geçmiyormuş ilaçlarla veya bitkisel kürlerle düzeliyormuş sadeceAynen canım işte bebek oluşursa tutunmasını sağlayıp düşüğü engelliyo genellikle pko olan kadınlarda düşük riski oluyomuş ya o yüzden
Evet kuzum allah korusun o yüzden bizim biraz daha dikkatli olmamız gerekiyo aslında bizim hastalığımız 2 gruba ayrılıyomuş biri sendrom biri hastalıkmış eğer sendromsa haklısın ömür boyu bizimle bu sadece geçici olarak etkisi azaltabiliyoruz işte kilo vererek falan filan ama hastalıksa sıkıntı olmuyomuş mesela pkolularda çoğunda insülin direnci oluyo ya oda kan pıhtılaşmasına neden oluyo bazı kadınlarda ve buda düşüğe erken doğuma veya ölü doğuma sebep oluyomuş o yüzden nolur nolmaz diye (bende) 3 aydır bebek aspirini kullanıyorum yani kan sulandırıcı niyetineGerçekten mi allah korusun ya zaten bizimki hastalık değil sendrommuş yani down sendromu gibi, geçmiyormuş ilaçlarla veya bitkisel kürlerle düzeliyormuş sadece
Inşallah canım :))) haberleşelim bence de. Ben test için çok sabirsizim ama :))benim gecen 2 ay negatifti bu ay bekleyecegi adet gunumu en azindan 10 eylulde once test yapip sonra kan verecegim ama bu ayki sanki daha fazla agri yasiyorum dun aksam kasik agrisindan kalktim oturdum bekledim gecmesin anlayamadim ,bence bizim seninle ayni zaman bat istersen haberleselim ,bakalim ne olacak umarim ikimizde hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?