İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım çok teşekkür ederim. Aslında ailem çok yakın bana 3 dakikalik yürüme mesafesi ama isteyemedim kendimi zorlaya zorlaya gittim alışverişimi yaptım bir kilo limon aldım firsat bulamadim icmeye şimdi içiyorum

#gamzelikiziniz
umarim hamilesindir :) canim sen artik konuda uzmansin :) belirtilerin nedir kac gun suruyor adetin

Son düzenleme:
#gamzelikiziniz
adetin kac gun suruyor benim 7 gun
bendede surekli kasik agrisi var ve 30 agustostan beri gogsumde sisme sanki yarin hastalanacak gibi ama adetim taa 9 eylulde ,kafalarimiz yandi iyice :) beklentiye girmekten herkesin ayri bi belirtisi var ama geneli kram -siskinlik

Belirtiler aldatıcı olabilir hatta psikolojik bile olabilir :) adet gecikmesi olursa ancak hamileyim diyebilirim. Bu ay bekleyemicem yarın test yapıcam bakalım

Çok geçmiş olsun sayfaları okumadım bebeğinizi neden kaybettiniz ? Allah sabır versin inşaallah. Bende 3.5 yıl boyunca doktor kapılarında bekledim. Hepsi tüp bebekle bile hamile kalamazsın dedi. 3.5 yılın sonunda küçücük 10 tane hapla hamile kaldım ve dünyalar bizim olmuştu. Kan vermiştim ve iki gün sonra tekrarla dediler. O iki gece var ya hayatımın en güzel zamanlarıydı. İki gün sonra kan vermeye gittik ve bhcg ağaşı düşmeye başlamış dedi doktor. Düşük yapacaksın dedi. Kaynar sular indi başımızdan aşağıya. Sarılıp ağladık eşimle çok zordu . Bir hafta boyunca düşmesini bekledik düşmedi ama ben nefes alamıyordum üzüntüden. Tekrar gittik bhcg yükselmiş. Umutlandık belki sağlıklıdır diye doktor baktı dış gebelik dedi. Zaten onun belirtileri vardı. Ertesi gün kürtaj olacaksın dedi. yan tarafımızda yeni doğum yapanlar vardı. Allah ım kimsenin başına vermesin. Kürtaj oldum akşam çıktık hastaneden. Bir ay boyunca ağladım hergün.kanamam vardı kan aktıkça ben kendimi kaybediyordum. Ve bu zor zamanları yalnız atlattık. 6 ay korunma vermişti doktor sonra hsg de sorun çıkmayınca 3 ay yeter dedi ve 3 ay geçti. Ben yine o ilacı kullandım ve çarşamba gününü bekliyorum.:)) evlat acısı çok zor. Sende illa ki üzüleceksin ama çok yıpratma kendini. Ben çok ağladım hiç bir şey değişmedi. Zaman hızlı geçiyor kaybettiğimiz bebekleri hiç bir zaman unutmayacağız. İmkan varsa annene git tatile git. Beni yalnız bıraktılar ama sen yalnız kalma kafanı dağıt. İnşaallah kolay bir şekilde atlatırsın ve tekrardan sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda.

Geçmiş olsun canım çok zor şeyler yaşamışsın Allah tekrarını göstermesin. İnşallah bebişin seninledir :)

Geçmiş olsun canım çok zor şeyler yaşamışsın Allah tekrarını göstermesin. İnşallah bebişin seninledir :)
Mirketcik ben derman adımı değiştirdim. Hatırlıyorsan o zamanlar konuşmuştuk. Sağol Allah yaşatmasın kimseye. İnşaallah benimledir bebeğim.

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben sanırım bugün yumurtluyorum ya da dün yumurtladım akıntım baya fazlaydı. Aslında ben iki üç gün sonra bekliyordum ama erken oldu galiba, umarım bu ay gelir gepimizin bebişleri...

İnşaallah dünü değerlendirdin mi ?? Bugünü ve yarını da değerlendir.

Mirketcik ben derman adımı değiştirdim. Hatırlıyorsan o zamanlar konuşmuştuk. Sağol Allah yaşatmasın kimseye. İnşaallah benimledir bebeğim.
Aaa hatırladım canım o zaman çok üzülmüştün bak ne güzel toparlanmışsın. Kendine daha fazla eziyet etme bebiiine lazımsın. Her şey de yolundaymış Allah yavrunu da gönderir inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…