- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Canım çok teşekkür ederim. Aslında ailem çok yakın bana 3 dakikalik yürüme mesafesi ama isteyemedim kendimi zorlaya zorlaya gittim alışverişimi yaptım bir kilo limon aldım firsat bulamadim icmeye şimdi içiyorumAy kıyamam ya İzmir’de falan olsan arkadaş olsak gelir bakardım sana :) biraz iyi olursan yada arkadaşın falan varsa söyle alıversin ya valla limon birebir bide ıhlamur gibi bitki çaylarının içine koyup içtiğin zaman hemen ayağa kaldırıyo. Evet canım haklısın yazayım biyerede inşallah ilgili bi doktor çıkarda herşeyi sorabilirim
Test yaptın mi?selam kizlar benim bat bugun bakalim gelecekmi kismet olursa 3.bebisim olacak
Hiç sanmıyorumİyi geceler kızlar bağırsakta hareketlenme olması hamilelik belirtisi mi acaba ? Normalden adetten önce olur ama bugünkü çok başka sürekli devam ediyor sabahtan beri ..
Ben en iyisi bugün test yapayım. Yarın tatile gidicez 1 sene kalmadım tam şimdi kalırım birde eğer varsa pazartesi doktora gidip öyle çıkarız yolaHiç sanmıyorum
Bat ne zamandİ canim? Yap yap tabi emin ol varsa Eger dikkat edersin kendineBen en iyisi bugün test yapayım. Yarın tatile gidicez 1 sene kalmadım tam şimdi kalırım birde eğer varsa pazartesi doktora gidip öyle çıkarız yola
Bilmiyorumki canım geçen gün internette yaptım 6 eylül çıktı ama emin olamadım. İnşallah varsada yoksada çıkar testteBat ne zamandİ canim? Yap yap tabi emin ol varsa Eger dikkat edersin kendine
Son adetin ne zamandi? Çok heyecanlı :)Bilmiyorumki canım geçen gün internette yaptım 6 eylül çıktı ama emin olamadım. İnşallah varsada yoksada çıkar testte
7 Ağustos ve 30 günde bir oluyorum. 1 gün öncede olabiliyor bazen :)Son adetin ne zamandi? Çok heyecanlı :)
bendee :) mecbur bekliyecegiz :)Inşallah canım :))) haberleşelim bence de. Ben test için çok sabirsizim ama :))
Umarım canım ama hiç uzmanlık gibi bir durumum yok :) 30 günde bir oluyorum kasık ağrısı dışında bir belirtim yok.#gamzelikiziniz
umarim hamilesindir :) canim sen artik konuda uzmansin :) belirtilerin nedir kac gun suruyor adetin
Belirtiler aldatıcı olabilir hatta psikolojik bile olabilir :) adet gecikmesi olursa ancak hamileyim diyebilirim. Bu ay bekleyemicem yarın test yapıcam bakalım#gamzelikiziniz
adetin kac gun suruyor benim 7 gun
bendede surekli kasik agrisi var ve 30 agustostan beri gogsumde sisme sanki yarin hastalanacak gibi ama adetim taa 9 eylulde ,kafalarimiz yandi iyice :) beklentiye girmekten herkesin ayri bi belirtisi var ama geneli kram -siskinlik
Çok geçmiş olsun sayfaları okumadım bebeğinizi neden kaybettiniz ? Allah sabır versin inşaallah. Bende 3.5 yıl boyunca doktor kapılarında bekledim. Hepsi tüp bebekle bile hamile kalamazsın dedi. 3.5 yılın sonunda küçücük 10 tane hapla hamile kaldım ve dünyalar bizim olmuştu. Kan vermiştim ve iki gün sonra tekrarla dediler. O iki gece var ya hayatımın en güzel zamanlarıydı. İki gün sonra kan vermeye gittik ve bhcg ağaşı düşmeye başlamış dedi doktor. Düşük yapacaksın dedi. Kaynar sular indi başımızdan aşağıya. Sarılıp ağladık eşimleSağol cnm inşallah nasipse Rabbim her isteyene sağlıkla evlat nasip etsin inşallah Allah razı olsun. Dün gece çok ağladım arkadaşım dedi ki o bu dünyaya ait değil öbür dünyada göreceksin tanışacaksın şefaatçi olacak sana bebeğin o kadar temiz ki Allah şimdiden aldı yanına dedi. Ben geçen ay bi rüya gördüm sabah niyetiyle babamların evindeyim bana bir erkek çocuk veriyorlar kucağıma bak bunu al ama senin değil seninmiş gibi bakacaksın tamam mı diyorlar tamam diyorum onu alıyorum yıkıyorum kokluyorum altını değiştiriyorum doyuyorum o kadar güzel kokan o kadar mis bi bebek ki bütün gece gerçek gibiydi Allah ım bana göstermiş bebeğimi bi kerede olsa sarılabilmişim bi kerede olsa öpebilmişim dayanamıyorum kızlar bi anda ağlama krizi geliyor yoruldum zorla uyuyorum uyanıyorum karnımda sanıyorum
Test yaptın mi?
Geçmiş olsun canım çok zor şeyler yaşamışsın Allah tekrarını göstermesin. İnşallah bebişin seninledir :)Çok geçmiş olsun sayfaları okumadım bebeğinizi neden kaybettiniz ? Allah sabır versin inşaallah. Bende 3.5 yıl boyunca doktor kapılarında bekledim. Hepsi tüp bebekle bile hamile kalamazsın dedi. 3.5 yılın sonunda küçücük 10 tane hapla hamile kaldım ve dünyalar bizim olmuştu. Kan vermiştim ve iki gün sonra tekrarla dediler. O iki gece var ya hayatımın en güzel zamanlarıydı. İki gün sonra kan vermeye gittik ve bhcg ağaşı düşmeye başlamış dedi doktor. Düşük yapacaksın dedi. Kaynar sular indi başımızdan aşağıya. Sarılıp ağladık eşimleçok zordu . Bir hafta boyunca düşmesini bekledik düşmedi ama ben nefes alamıyordum üzüntüden. Tekrar gittik bhcg yükselmiş. Umutlandık belki sağlıklıdır diye doktor baktı dış gebelik dedi. Zaten onun belirtileri vardı. Ertesi gün kürtaj olacaksın dedi. yan tarafımızda yeni doğum yapanlar vardı. Allah ım kimsenin başına vermesin. Kürtaj oldum akşam çıktık hastaneden. Bir ay boyunca ağladım hergün.kanamam vardı kan aktıkça ben kendimi kaybediyordum. Ve bu zor zamanları yalnız atlattık. 6 ay korunma vermişti doktor sonra hsg de sorun çıkmayınca 3 ay yeter dedi ve 3 ay geçti. Ben yine o ilacı kullandım ve çarşamba gününü bekliyorum.:)) evlat acısı çok zor. Sende illa ki üzüleceksin ama çok yıpratma kendini. Ben çok ağladım hiç bir şey değişmedi. Zaman hızlı geçiyor kaybettiğimiz bebekleri hiç bir zaman unutmayacağız. İmkan varsa annene git tatile git. Beni yalnız bıraktılar ama sen yalnız kalma kafanı dağıt. İnşaallah kolay bir şekilde atlatırsın ve tekrardan sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda.
Mirketcik ben derman adımı değiştirdim. Hatırlıyorsan o zamanlar konuşmuştuk. Sağol Allah yaşatmasın kimseye. İnşaallah benimledir bebeğim.Geçmiş olsun canım çok zor şeyler yaşamışsın Allah tekrarını göstermesin. İnşallah bebişin seninledir :)
İnşaallah dünü değerlendirdin mi ?? Bugünü ve yarını da değerlendir.Günaydın kızlar nasılsınız? Ben sanırım bugün yumurtluyorum ya da dün yumurtladım akıntım baya fazlaydı. Aslında ben iki üç gün sonra bekliyordum ama erken oldu galiba, umarım bu ay gelir gepimizin bebişleri...
Aaa hatırladım canım o zaman çok üzülmüştün bak ne güzel toparlanmışsın. Kendine daha fazla eziyet etme bebiiine lazımsın. Her şey de yolundaymış Allah yavrunu da gönderir inşallah :)))Mirketcik ben derman adımı değiştirdim. Hatırlıyorsan o zamanlar konuşmuştuk. Sağol Allah yaşatmasın kimseye. İnşaallah benimledir bebeğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?