Dün geceyi değerlendirdim akıntı çok olunca ondan iki gün önce de olmuştu. Sanırım bugün ve sonraki birkaç günü de bir aksilik çıkmazsa değerlendiririzİnşaallah dünü değerlendirdin mi ?? Bugünü ve yarını da değerlendir.
Evet bir ay çok kötü geçti. Ve sonra evimize yeğenim geldi 15 gün o kadar güzel geçti ki. Sadece onunla ilgilendim başka hiç bir şey düşünmüyordum. İnşaallah Allah sanada banada isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAaa hatırladım canım o zaman çok üzülmüştün bak ne güzel toparlanmışsın. Kendine daha fazla eziyet etme bebiiine lazımsın. Her şey de yolundaymış Allah yavrunu da gönderir inşallah :)))
Ne güzel oyala kendini böyle, aminnn arkadaşım aminnn tüm annelere :))))Evet bir ay çok kötü geçti. Ve sonra evimize yeğenim geldi 15 gün o kadar güzel geçti ki. Sadece onunla ilgilendim başka hiç bir şey düşünmüyordum. İnşaallah Allah sanada banada isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
2. Ay hsg çektirdim ben tüpüm yırtılmıştır diye korka korka gittim. Ve doktor dedi ki hiç bir sorun yok sen nasıl dış gebelik geçirdin anlamadım dedi. Bende idrar yolu iltihabı vardı dedim. Ondan olabilir mi dedim. Evet ondandır dedi. Çok şükür sorunsuz geçti yani. Adete 3 kaldı. Beş gün kala test yaptım önce çizgi yoktu. 2.5 saat sonra çıktı ve gölge falanda değil pembe çizgi. Daha önce yaptıklarımda sonradan bile bir şey çıkmazdı. Var mı yok mu anlamadım. Artık bat günü kan vericem. Sen ne yaptın bir sorun yoktur umarım. Ben femara ile hamile kaldım ve yine kullandım. Vesile olursa inşaallah...Aaa hatırladım canım o zaman çok üzülmüştün bak ne güzel toparlanmışsın. Kendine daha fazla eziyet etme bebiiine lazımsın. Her şey de yolundaymış Allah yavrunu da gönderir inşallah :)))
Onlar gitti. Birazda gezdik ve 3 ay bitti. Son bir kaç gün kaldı. Belirtiler var ama güvenemiyorumNe güzel oyala kendini böyle, aminnn arkadaşım aminnn tüm annelere :))))
İnşallah vardır canım kendini strese sokma güzel düşün2. Ay hsg çektirdim ben tüpüm yırtılmıştır diye korka korka gittim. Ve doktor dedi ki hiç bir sorun yok sen nasıl dış gebelik geçirdin anlamadım dedi. Bende idrar yolu iltihabı vardı dedim. Ondan olabilir mi dedim. Evet ondandır dedi. Çok şükür sorunsuz geçti yani. Adete 3 kaldı. Beş gün kala test yaptım önce çizgi yoktu. 2.5 saat sonra çıktı ve gölge falanda değil pembe çizgi. Daha önce yaptıklarımda sonradan bile bir şey çıkmazdı. Var mı yok mu anlamadım. Artık bat günü kan vericem. Sen ne yaptın bir sorun yoktur umarım. Ben femara ile hamile kaldım ve yine kullandım. Vesile olursa inşaallah...
Aminn Allah razı olsun Rabbim sağlıklı bebek hepimize nasip eyler inşallah. Canım nedenini söylemedi muhtemelen kromozomu bozuktu dedi bebeğimden parça alıp tahlile göndermesi gerekiyormuş onu bişe yapmadi sadece sesi ki Üç ve dört sonlanan gebelikten sonra araştırılıyormuş çok maliyetli ve zahmetliymiş özel hastaneye gittiğim halde bunlar söylendi devlet hastanesinde de aynı en az üç kere olması gerekiyormuş Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. 5+3 ken gittin herşey normaldi 15 gün sonra kalp atışını dinleyelim dedi gittim 5+5 te gelişimi durmuş yarın sabah gel kürtaj olman gerekiyor dedi dünya başımıza yıkıldı ne yapacağımızı bilemedik. Bende uzaktayım yalnızım ailemin yanına gidemiyorum çünkü kendi sıkıntıları kendilerine yetiyor annemin bipolar bozukluk hastalığı var kocamın ailesinede gitmek istemiyorum kaynanam üvey gerçek annesi vefat etmiş öyle kaldım Allah a sığınıyorum ilahi güçle ayaktayım canım yaradandan başka yâr ilah ilaç var mı hikmetine sual olunur mu biz aciz kulları inşallah bu imtihan dünyasını başarıyla geçmeyi nasip eyler meleklerimiz bize öbür dünyada şefaatçi olacakmış orda görecekmişiz bizi bekliyorlarmış kurban olduğum o kadar iyilermiş ki bu dünyaya ait değillermiş Rabbim hemen yanına almış. Diyeceğim şu ki içim yanıyor evet içimiz yanıyor ama yaradan kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş biz çok güçlüyüz unutma canım sevdiği kuluna günahlarının kefareti için yalan dünyada sınarmış ne kadar sabredecek diye ne kadar sabredersek o kadar mükafatını alacağız inşallah elimizde olmadan ağlayarak ederek isyan ediyoruz Rabbim affetsin ben meleğimi rüyamda gördüm biliyormusun çok ağladım ama geçecek inşallah dediğin gibi unutmayacağız ilkler unutulur mu.Çok geçmiş olsun sayfaları okumadım bebeğinizi neden kaybettiniz ? Allah sabır versin inşaallah. Bende 3.5 yıl boyunca doktor kapılarında bekledim. Hepsi tüp bebekle bile hamile kalamazsın dedi. 3.5 yılın sonunda küçücük 10 tane hapla hamile kaldım ve dünyalar bizim olmuştu. Kan vermiştim ve iki gün sonra tekrarla dediler. O iki gece var ya hayatımın en güzel zamanlarıydı. İki gün sonra kan vermeye gittik ve bhcg ağaşı düşmeye başlamış dedi doktor. Düşük yapacaksın dedi. Kaynar sular indi başımızdan aşağıya. Sarılıp ağladık eşimleçok zordu . Bir hafta boyunca düşmesini bekledik düşmedi ama ben nefes alamıyordum üzüntüden. Tekrar gittik bhcg yükselmiş. Umutlandık belki sağlıklıdır diye doktor baktı dış gebelik dedi. Zaten onun belirtileri vardı. Ertesi gün kürtaj olacaksın dedi. yan tarafımızda yeni doğum yapanlar vardı. Allah ım kimsenin başına vermesin. Kürtaj oldum akşam çıktık hastaneden. Bir ay boyunca ağladım hergün.kanamam vardı kan aktıkça ben kendimi kaybediyordum. Ve bu zor zamanları yalnız atlattık. 6 ay korunma vermişti doktor sonra hsg de sorun çıkmayınca 3 ay yeter dedi ve 3 ay geçti. Ben yine o ilacı kullandım ve çarşamba gününü bekliyorum.:)) evlat acısı çok zor. Sende illa ki üzüleceksin ama çok yıpratma kendini. Ben çok ağladım hiç bir şey değişmedi. Zaman hızlı geçiyor kaybettiğimiz bebekleri hiç bir zaman unutmayacağız. İmkan varsa annene git tatile git. Beni yalnız bıraktılar ama sen yalnız kalma kafanı dağıt. İnşaallah kolay bir şekilde atlatırsın ve tekrardan sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda.
Gunaydin canim benimde dun aksamdan beri asiri akintim var seffaf ama daha 9.gundeyim cok erkenGünaydın kızlar nasılsınız? Ben sanırım bugün yumurtluyorum ya da dün yumurtladım akıntım baya fazlaydı. Aslında ben iki üç gün sonra bekliyordum ama erken oldu galiba, umarım bu ay gelir gepimizin bebişleri...
Gunaydin kullandigin hapin adi neydiÇok geçmiş olsun sayfaları okumadım bebeğinizi neden kaybettiniz ? Allah sabır versin inşaallah. Bende 3.5 yıl boyunca doktor kapılarında bekledim. Hepsi tüp bebekle bile hamile kalamazsın dedi. 3.5 yılın sonunda küçücük 10 tane hapla hamile kaldım ve dünyalar bizim olmuştu. Kan vermiştim ve iki gün sonra tekrarla dediler. O iki gece var ya hayatımın en güzel zamanlarıydı. İki gün sonra kan vermeye gittik ve bhcg ağaşı düşmeye başlamış dedi doktor. Düşük yapacaksın dedi. Kaynar sular indi başımızdan aşağıya. Sarılıp ağladık eşimleçok zordu . Bir hafta boyunca düşmesini bekledik düşmedi ama ben nefes alamıyordum üzüntüden. Tekrar gittik bhcg yükselmiş. Umutlandık belki sağlıklıdır diye doktor baktı dış gebelik dedi. Zaten onun belirtileri vardı. Ertesi gün kürtaj olacaksın dedi. yan tarafımızda yeni doğum yapanlar vardı. Allah ım kimsenin başına vermesin. Kürtaj oldum akşam çıktık hastaneden. Bir ay boyunca ağladım hergün.kanamam vardı kan aktıkça ben kendimi kaybediyordum. Ve bu zor zamanları yalnız atlattık. 6 ay korunma vermişti doktor sonra hsg de sorun çıkmayınca 3 ay yeter dedi ve 3 ay geçti. Ben yine o ilacı kullandım ve çarşamba gününü bekliyorum.:)) evlat acısı çok zor. Sende illa ki üzüleceksin ama çok yıpratma kendini. Ben çok ağladım hiç bir şey değişmedi. Zaman hızlı geçiyor kaybettiğimiz bebekleri hiç bir zaman unutmayacağız. İmkan varsa annene git tatile git. Beni yalnız bıraktılar ama sen yalnız kalma kafanı dağıt. İnşaallah kolay bir şekilde atlatırsın ve tekrardan sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda.
Hadi bakalım inşaallah olur.İnşallah vardır canım kendini strese sokma güzel düşünBen de hsg çekildim sorunum çıkmadı çok şükür, doktor gidin kendiniz biraz deneyin hsg şansı arttırıyor dedi işte biz de denemelerdeyiz :))))
Başka bir doktora hastaneye gitseydin. Benim patolojiye gitti ve dış gebelik olduğu kesinleşti. Genetik testlerde de pıhtılaşma çıktı. Allah affetsin bende çok ağladım ama şükrediyorum şu an iki gün bile olsa yaşadım. O hamilelik hormonu girdi vücuduma. Ben rüyamda göremedim. Ultrasonda o minicik keseyi bile göremedim. Ama bağlandım. Allah sabır versin hepimize. Geçecek gerçekten. Sadece sabır lazım. Allah yardımcın olsun .Aminn Allah razı olsun Rabbim sağlıklı bebek hepimize nasip eyler inşallah. Canım nedenini söylemedi muhtemelen kromozomu bozuktu dedi bebeğimden parça alıp tahlile göndermesi gerekiyormuş onu bişe yapmadi sadece sesi ki Üç ve dört sonlanan gebelikten sonra araştırılıyormuş çok maliyetli ve zahmetliymiş özel hastaneye gittiğim halde bunlar söylendi devlet hastanesinde de aynı en az üç kere olması gerekiyormuş Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. 5+3 ken gittin herşey normaldi 15 gün sonra kalp atışını dinleyelim dedi gittim 5+5 te gelişimi durmuş yarın sabah gel kürtaj olman gerekiyor dedi dünya başımıza yıkıldı ne yapacağımızı bilemedik. Bende uzaktayım yalnızım ailemin yanına gidemiyorum çünkü kendi sıkıntıları kendilerine yetiyor annemin bipolar bozukluk hastalığı var kocamın ailesinede gitmek istemiyorum kaynanam üvey gerçek annesi vefat etmiş öyle kaldım Allah a sığınıyorum ilahi güçle ayaktayım canım yaradandan başka yâr ilah ilaç var mı hikmetine sual olunur mu biz aciz kulları inşallah bu imtihan dünyasını başarıyla geçmeyi nasip eyler meleklerimiz bize öbür dünyada şefaatçi olacakmış orda görecekmişiz bizi bekliyorlarmış kurban olduğum o kadar iyilermiş ki bu dünyaya ait değillermiş Rabbim hemen yanına almış. Diyeceğim şu ki içim yanıyor evet içimiz yanıyor ama yaradan kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş biz çok güçlüyüz unutma canım sevdiği kuluna günahlarının kefareti için yalan dünyada sınarmış ne kadar sabredecek diye ne kadar sabredersek o kadar mükafatını alacağız inşallah elimizde olmadan ağlayarak ederek isyan ediyoruz Rabbim affetsin ben meleğimi rüyamda gördüm biliyormusun çok ağladım ama geçecek inşallah dediğin gibi unutmayacağız ilkler unutulur mu.
Günaydın.FemaraGunaydin kullandigin hapin adi neydi
Amin canım aminnn hepimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah. Ben keseyi ve bebeği gördüm herşey normaldi nasip olmadı. Patolojiye göndermedi artık vakti geçti onun şeyi sorcam Genetik testi nasıl yaptırcazBaşka bir doktora hastaneye gitseydin. Benim patolojiye gitti ve dış gebelik olduğu kesinleşti. Genetik testlerde de pıhtılaşma çıktı. Allah affetsin bende çok ağladım ama şükrediyorum şu an iki gün bile olsa yaşadım. O hamilelik hormonu girdi vücuduma. Ben rüyamda göremedim. Ultrasonda o minicik keseyi bile göremedim. Ama bağlandım. Allah sabır versin hepimize. Geçecek gerçekten. Sadece sabır lazım. Allah yardımcın olsun .
Olsun canım belki erken gelmiştir yumurtlaman sen değerlendir hemen bugünleriGunaydin canim benimde dun aksamdan beri asiri akintim var seffaf ama daha 9.gundeyim cok erken
Biz de özele gidiyoruz. Doktorum dedi antalyadan doktor gelip kan alıp gidiyor dedi. Elimize kağıt verdi bunlara bakılacak dedi. Antalyadan doktor geldi. Benden ve eşimden kan aldı. 15 gün sonra sonuçlar çıktı. İkimizinde kromozomlarda sorun yoktu. Pıhtılaşma var heterezigot. Onun içinde hamile kaldığımı öğrenince iğne başlıcaz dedi. Nerde oturuyorsunuz. Araştırma hastaneleride yapıyor galiba ama biz artık doktorumuzdan ayrılmayalım dedikAmin canım aminnn hepimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah. Ben keseyi ve bebeği gördüm herşey normaldi nasip olmadı. Patolojiye göndermedi artık vakti geçti onun şeyi sorcam Genetik testi nasıl yaptırcaz
Bende pko yok ama inofolic kombi kullandim bende gecen ay bu ayda kullaniyorumGünaydın.Femarason gittiğim doktorum vermişti. 30lu meme kanseri ilacı ama yumurtlamada büyük etkisi var. Bende pko var aşılama yaptıracağımızda 10 tane kullandım. O zaman kısmet olmadı tutmadı. İkinci sefer takip falan yaptırmadım 10 tanesini kullandım ve hamile kaldım. Son 10 tanesinide bu sefer kullandım.
Anladım canım iyi yapıyosun bende insilün direnci yok allaha şükür ama yumurtalıklarımda pko görünümü var. Lh yüksek birde. Ama geçen seneden bu yana 6 kilo verdim ondan sanırım adetim düzene girdi normalde 3 ayda bir adet olurdum önce şimdi en fazla 15 gün gecikiyor.Evet kuzum allah korusun o yüzden bizim biraz daha dikkatli olmamız gerekiyo aslında bizim hastalığımız 2 gruba ayrılıyomuş biri sendrom biri hastalıkmış eğer sendromsa haklısın ömür boyu bizimle bu sadece geçici olarak etkisi azaltabiliyoruz işte kilo vererek falan filan ama hastalıksa sıkıntı olmuyomuş mesela pkolularda çoğunda insülin direnci oluyo ya oda kan pıhtılaşmasına neden oluyo bazı kadınlarda ve buda düşüğe erken doğuma veya ölü doğuma sebep oluyomuş o yüzden nolur nolmaz diye (bende) 3 aydır bebek aspirini kullanıyorum yani kan sulandırıcı niyetine
İnofolici bende kullandım. Ama bir etkisini göremedim.Bende pko yok ama inofolic kombi kullandim bende gecen ay bu ayda kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?