Bana ilk doktor verdi zaten. Sonrda kullandım ve söyledim öyle bir şey demedi.Mcz09 Gamzelikiziniz femarayi arastirdim da biraz doktor kontrolu olmadan kullanilmamali diyorlar kemiklerde erime yapabiliyormus
Zaten meme kanseri ilacıysa bu rahimde kalınlaşmada yapar annem meme kanseri ve oda kullanıyor böyle bir ilaçMcz09 Gamzelikiziniz femarayi arastirdim da biraz doktor kontrolu olmadan kullanilmamali diyorlar kemiklerde erime yapabiliyormus
Canım ben dayanamadım test yaptım negatif 1 hafta var adetebendee :) mecbur bekliyecegiz :)
Ordu da oturuyoz canım biz o zaman doktora gidip hangi tahlileri istiyorsa kağıda yazdırıp eğitim araştırma hastanesindeki kadın Doğuma mı gidelim nasıl yapalımBiz de özele gidiyoruz. Doktorum dedi antalyadan doktor gelip kan alıp gidiyor dedi. Elimize kağıt verdi bunlara bakılacak dedi. Antalyadan doktor geldi. Benden ve eşimden kan aldı. 15 gün sonra sonuçlar çıktı. İkimizinde kromozomlarda sorun yoktu. Pıhtılaşma var heterezigot. Onun içinde hamile kaldığımı öğrenince iğne başlıcaz dedi. Nerde oturuyorsunuz. Araştırma hastaneleride yapıyor galiba ama biz artık doktorumuzdan ayrılmayalım dedik
Valla bilmiyorum ki. İnternetten bir araştır yada araştırmanın numarasını bulup ara. Sor bakalım yapıyorlar mı ? Bana biri araştırmada yapılır dedi ama biz hem hızlı olsun diye hemde doktoru bırakmayalım diye yaptık. 1300 tuttu. Kadın doğuma mı yoksa hematoloji-onkoloji bölümüne mi sormak gerek bilemedim. Bizim ki kadın doğumdu.Ordu da oturuyoz canım biz o zaman doktora gidip hangi tahlileri istiyorsa kağıda yazdırıp eğitim araştırma hastanesindeki kadın Doğuma mı gidelim nasıl yapalım
Bu arada bizimkini antalyaan gelen doktor ankaraya gönderdi. Öyle yapıldı.Ordu da oturuyoz canım biz o zaman doktora gidip hangi tahlileri istiyorsa kağıda yazdırıp eğitim araştırma hastanesindeki kadın Doğuma mı gidelim nasıl yapalım
Testin adı genetik testi olarak mı geçiyor canımBu arada bizimkini antalyaan gelen doktor ankaraya gönderdi. Öyle yapıldı.
İnternetten araştırdım şimdi en kapsamlısı genpath olarak geçiyormuş bi site buldum oraya durumu yazdım bilgilerimi bıraktım ararlar umarımBu arada bizimkini antalyaan gelen doktor ankaraya gönderdi. Öyle yapıldı.
Genetik test deniliyor. Trombofili paneli ve kromozom analizi diyede geçiyorTestin adı genetik testi olarak mı geçiyor canım
İdrar testi negatifse biz nasil sise positiftir diye ümit verelim ? Bekleyin 1-2 gün sonra tekrarlayin. Şayet çokta silik olsa 2. Çizgi varsa positiftir demektirYa arkadaşlar bata 1 hafta var tam idrarda negatif çıktı ama belim kopacak gibi ağrıyor kasığımda da ara ara batma. Sizce pozitif olabilir mi
uzulme canim daha erken bence evdeki testler icin ,bende evde test yaptim benimde negatif ama birazdan hast gidecegim baska sey icin acaba kan versemmi diye dusunuyorum aciller hamilelik icin kan aliyorlar,eger kalabalik degilse kan verirde sonuc alirsam yazarim sana ,onun disinda 2-3 gun daha bekleyip vermeyi dusunuyorumCanım ben dayanamadım test yaptım negatif 1 hafta var adete
Ayy haber ver mutlaka kanda çıkar diye dusunuyorummnuzulme canim daha erken bence evdeki testler icin ,bende evde test yaptim benimde negatif ama birazdan hast gidecegim baska sey icin acaba kan versemmi diye dusunuyorum aciller hamilelik icin kan aliyorlar,eger kalabalik degilse kan verirde sonuc alirsam yazarim sana ,onun disinda 2-3 gun daha bekleyip vermeyi dusunuyorum
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunGenetik test deniliyor. Trombofili paneli ve kromozom analizi diyede geçiyor
Ne demek bir yardımım dokunduysa ne mutlu bana .Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Olmaz mı hemde çok yardımcı oldun Rabbim gönlüne göre versin inşallahNe demek bir yardımım dokunduysa ne mutlu bana .
Kız bu imza ne?Zaten meme kanseri ilacıysa bu rahimde kalınlaşmada yapar annem meme kanseri ve oda kullanıyor böyle bir ilaçinofolic devam edelim bakalım belki faydasını görürüz canım
Daha kan vermeden koydum ama pişman olmam inşallah :)Kız bu imza ne?
İdrar testi yaptin mi peki?Daha kan vermeden koydum ama pişman olmam inşallah :)
Tabiiki yoksa nasıl koyabilirimİdrar testi yaptin mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?