İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Mcz09 Gamzelikiziniz femarayi arastirdim da biraz doktor kontrolu olmadan kullanilmamali diyorlar kemiklerde erime yapabiliyormus
Zaten meme kanseri ilacıysa bu rahimde kalınlaşmada yapar annem meme kanseri ve oda kullanıyor böyle bir ilaç inofolic devam edelim bakalım belki faydasını görürüz canım

Ordu da oturuyoz canım biz o zaman doktora gidip hangi tahlileri istiyorsa kağıda yazdırıp eğitim araştırma hastanesindeki kadın Doğuma mı gidelim nasıl yapalım

Ordu da oturuyoz canım biz o zaman doktora gidip hangi tahlileri istiyorsa kağıda yazdırıp eğitim araştırma hastanesindeki kadın Doğuma mı gidelim nasıl yapalım
Valla bilmiyorum ki. İnternetten bir araştır yada araştırmanın numarasını bulup ara. Sor bakalım yapıyorlar mı ? Bana biri araştırmada yapılır dedi ama biz hem hızlı olsun diye hemde doktoru bırakmayalım diye yaptık. 1300 tuttu. Kadın doğuma mı yoksa hematoloji-onkoloji bölümüne mi sormak gerek bilemedim. Bizim ki kadın doğumdu.

Bu arada bizimkini antalyaan gelen doktor ankaraya gönderdi. Öyle yapıldı.

Ya arkadaşlar bata 1 hafta var tam idrarda negatif çıktı ama belim kopacak gibi ağrıyor kasığımda da ara ara batma. Sizce pozitif olabilir mi

Ya arkadaşlar bata 1 hafta var tam idrarda negatif çıktı ama belim kopacak gibi ağrıyor kasığımda da ara ara batma. Sizce pozitif olabilir mi
İdrar testi negatifse biz nasil sise positiftir diye ümit verelim ? Bekleyin 1-2 gün sonra tekrarlayin. Şayet çokta silik olsa 2. Çizgi varsa positiftir demektir

Canım ben dayanamadım test yaptım negatif 1 hafta var adete
uzulme canim daha erken bence evdeki testler icin ,bende evde test yaptim benimde negatif ama birazdan hast gidecegim baska sey icin acaba kan versemmi diye dusunuyorum aciller hamilelik icin kan aliyorlar,eger kalabalik degilse kan verirde sonuc alirsam yazarim sana ,onun disinda 2-3 gun daha bekleyip vermeyi dusunuyorum

Ayy haber ver mutlaka kanda çıkar diye dusunuyorummn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…