- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Yalann!! Ne yani idrar testi positif mi cikti? Neden koymadin resmi? Şaka yapiyorsun demi?Tabiiki yoksa nasıl koyabilirim
Neden öyle diyorsun canım ? Ben hayatta koymam buraya resimYalann!! Ne yani idrar testi positif mi cikti? Neden koymadin resmi? Şaka yapiyorsun demi?
Ne bilim sonuçta aylardır burda biseyler paylaşıyoruz. Hepimiz bir birimize dua ediyoruz( en azından ben ediyorum! ) hayırlı bir haber alırsan paylaşırsın sandım :)Neden öyle diyorsun canım ? Ben hayatta koymam buraya resim
Mayıs annelerinde paylaştım canım burada hamile kalmaya çalışan birsürü kızkardeşiniz var. Benim düşüncem bu şekilde.. zaten imzadan görünücekti bağıra bağıra hamileyim demek bana yanlış geldi. Senin düşüncenede saygı duyarımNe bilim sonuçta aylardır burda biseyler paylaşıyoruz. Hepimiz bir birimize dua ediyoruz( en azından ben ediyorum! ) hayırlı bir haber alırsan paylaşırsın sandım :)
Bende senin düşüncene saygı duyuyorum elbette. Nasıl yapmak istediğin tamamen senin elinde,ama aylarca bizimle burda belirtilerini paylaştın,üzüntünü yeri gelince. sonuç olarak bizimle paylaşman doğru olandı,ha madem bizimle paylaşacak kadar önemli değilsek senin yerinde olsaydim asla buraya yazmazdım ne belirtimi ne adet günlerimi hiç bir paylaşımda bulunmazdım.Hamileliğin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.Mayıs annelerinde paylaştım canım burada hamile kalmaya çalışan birsürü kızkardeşiniz var. Benim düşüncem bu şekilde.. zaten imzadan görünücekti bağıra bağıra hamileyim demek bana yanlış geldi. Senin düşüncenede saygı duyarım
Bundan sonra girmem o zaman bu kadar problem olduysam. Kimin vaktini çaldıysam hakkını helal etsin. İsteyen herkes bu duyguyu tatsın inşallah ..Bende senin düşüncene saygı duyuyorum elbette. Nasıl yapmak istediğin tamamen senin elinde,ama aylarca bizimle burda belirtilerini paylaştın,üzüntünü yeri gelince. sonuç olarak bizimle paylaşman doğru olandı,ha madem bizimle paylaşacak kadar önemli değilsek senin yerinde olsaydim asla buraya yazmazdım ne belirtimi ne adet günlerimi hiç bir paylaşımda bulunmazdım.Hamileliğin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
Problem olmadın elbette. Ama doğruyu söylemek zorundaydım ayrıca sen insanlara üzüldüğün için degil nazar değer diye paylaşmadın. Çokta iyi anlıyorum seni herkesi korku sarar herşey yoluna girene kadar. :) eminim bana katılan vardır bu konuda.Bundan sonra girmem o zaman bu kadar problem olduysam. Kimin vaktini çaldıysam hakkını helal etsin. İsteyen herkes bu duyguyu tatsın inşallah ..
Hayırlı olsun silik miydi cizgiler net miDaha kan vermeden koydum ama pişman olmam inşallah :)
Vanada öyle geldi çünkü herkesin aklndan geçen bişy bu eğer zaten söylemiyeceksen canm imza yapmasaydn bari yani tam olurdu en aznda bebeğini görene kadr Allah sana bağşlasnn ilk duan benden olsnProblem olmadın elbette. Ama doğruyu söylemek zorundaydım ayrıca sen insanlara üzüldüğün için degil nazar değer diye paylaşmadın. Çokta iyi anlıyorum seni herkesi korku sarar herşey yoluna girene kadar. :) eminim bana katılan vardır bu konuda.
Bulabilirsen yazar.yaptigi bana göre ayıp. Şuan eminim ki sende şaşırdın bize söylememesine ve haber vermemesine :/Hayırlı olsun silik miydi cizgiler net mi
İnşallah saglikla gelir dünyaya gamzeli bir evladı olur kendisi gibi. :) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Çeşit çeşit insan var.Vanada öyle geldi çünkü herkesin aklndan geçen bişy bu eğer zaten söylemiyeceksen canm imza yapmasaydn bari yani tam olurdu en aznda bebeğini görene kadr Allah sana bağşlasnn ilk duan benden olsn
Yapacak bişy yok canm suan gebe diye üzerine gitmek istemiyorm her sayfaya baknca baktgmz insanlar bnu düşünüyorsa bişy diyemiyorummİnşallah saglikla gelir dünyaya gamzeli bir evladı olur kendisi gibi. :) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Çeşit çeşit insan var.
Resim atmayip imza koymak degisik olmus ama neyse herkesin kendi düşüncesi canim sende durumlar nasilBulabilirsen yazar.yaptigi bana göre ayıp. Şuan eminim ki sende şaşırdın bize söylememesine ve haber vermemesine :/
Çok değişik aynen valla. Benim durumlar bilmiyorum Hic bisey takip etmiyorum. Çarşamba günü testler yapılacak onun sonucuna göre çalışmalara başlarız. Sende durumlar nasıl?Resim atmayip imza koymak degisik olmus ama neyse herkesin kendi düşüncesi canim sende durumlar nasil
Sende mi hamile kalmaya çalışıyorsun?Yapacak bişy yok canm suan gebe diye üzerine gitmek istemiyorm her sayfaya baknca baktgmz insanlar bnu düşünüyorsa bişy diyemiyorumm
Bende hic ates falan olcmuyorum ama dun ve ondan onceki gun yumurta aki gibi akinti geldi sanirim ama cok erken gelmesi icin de gunasiri ikiskiye devam ediyoruz inofolic combi ile aslan pencesini iciyorumÇok değişik aynen valla. Benim durumlar bilmiyorum Hic bisey takip etmiyorum. Çarşamba günü testler yapılacak onun sonucuna göre çalışmalara başlarız. Sende durumlar nasıl?
Evet cnmm yumurtlama 18.nci gün oldu 20 de silijleşti bklm nasippSende mi hamile kalmaya çalışıyorsun?
Allah yukarıda biliyor ya yemin ederim 2 kez hamile kaldım burdaki arkadaşlarda bu duruma şahit oldu ama onlardan biri kalınca daha çok sevindim. Ben 2 gebeliğimde kendi kendine sonlandi biri 11 haftalik biri kimyasal gebelik her detayını paylaştım herkesle.Ben sayfaya sonradan katıldım. Ama ben de üzüldüm yani. Biz burda acıyıda tatlıyıda paylaşıyoruz. Keşke paylaşsaydı. Belirtilerini sorardık silik çizgi mi bakardıkbiri hamileyim deyince kendi adıma ben çok seviniyorum valla.
Ateş ölçmemekle iyi ediyorsun en azından ona kafa yormazsın. Belki kullandığın hap erken yumurtlamana sebep oluyordurBende hic ates falan olcmuyorum ama dun ve ondan onceki gun yumurta aki gibi akinti geldi sanirim ama cok erken gelmesi icin de gunasiri ikiskiye devam ediyoruz inofolic combi ile aslan pencesini iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?