İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

E yani canım doğru olan bu bence. Bende dış gebelik geçirdiğimde burda teselli buldum. Neyse ya boşverelim hayırlısıyla biz de hamile kalırsak paylaşırız ne yapalım. Her insan aynı değil işte.

E yani canım doğru olan bu bence. Bende dış gebelik geçirdiğimde burda teselli buldum. Neyse ya boşverelim hayırlısıyla biz de hamile kalırsak paylaşırız ne yapalım. Her insan aynı değil işte.
Paylasiriz tabi :) dünyada yicek lokması varsa illaki doğar o bebecik. Ne kadar süre önce yaşadın bunu?

Aman değerlendirin güzel güzel. Ben kimyasal gebelik yaşadım geçen ay yani Ağustosta ve haziranda 11 haftalik bebegimin kalbi durdu. Çarşamba günü testler yapılacak niye öyle oluyor diye
Pıhtılaşma falan mı var acaba. Bende çıktı heterezigot. Hamile kalırsam iğneye başlicam. Bata son iki çok heycanlıyım ama tutmamış olabilir. hayal kurup duruyorum öyle...

Aman değerlendirin güzel güzel. Ben kimyasal gebelik yaşadım geçen ay yani Ağustosta ve haziranda 11 haftalik bebegimin kalbi durdu. Çarşamba günü testler yapılacak niye öyle oluyor diye
Bende bir dış geblik geçirdim kürtaj ameliyat iğne öldm şubat ayında haziran ayındada bnmde kimyasal gibi bişy oldu düştü yani bebeğim şimdi de beklyorö acaba nedn diyorm bişyde demiyorlar sen testn ne testi ki

Paylasiriz tabi :) dünyada yicek lokması varsa illaki doğar o bebecik. Ne kadar süre önce yaşadın bunu?
23 nisanda hamile olduğumu öğrendim. 3 mayısta dış gebelik olduğu kesinleşti. 4 mayısta kürtaj oldum. Çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın.

Değerlndrmeye çalştık kuzm sen silik gördükten sonra nasl denedin özel değilsee :/

Pıhtılaşma falan mı var acaba. Bende çıktı heterezigot. Hamile kalırsam iğneye başlicam. Bata son iki çok heycanlıyım ama tutmamış olabilir. hayal kurup duruyorum öyle...
Bata iki varsa test yapsan cikar aslinda :)

Çok gecmis olsun.Allah hayırlısını verir inşallah. Benim aile doktorum beni bir doğum uzmanına yonlendirdi hormon testleri yapılsin diye

Bata 9 kala yaptım ve negatifti. 24 saat sonra bile çizgi yoktu. 7 kala yaptım ilk negatifti 4 saat sonra çizgi çıktı silikti. Bata 5 kala yaptığımda da başında bekledim yine ilk negatifti 2.5 saat sonra bir öncekinden biraz daha net silik çıktı. Geçerliliği yok ama o bile mutlu ediyor. Kasıklarımda yumurtlamadan beri bir şeyler var sızı mı desem ağrı mı batmamı bilmiyorum.

Bende ondan şüpheleniyorum vallahi ah inşallah bakarlar ya burdaki şeyler o kadar karışık kiii! Bazen tamda anlayamıyorum ama elimden geleni yapicammm
Normalde ilkte yapmazlar ama biz özele gidiyoruz ve ısrar ettik. Birde ilk hamile olduğumu öğrendiğimiz gün pıhtılı numune yazıyordu. Şüphelendik yaptırdık. Biraz masraflı ama olsun bebiş için her şwye değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…