Geç yumurtlama olmus 14 gun sonra mi adet oluyorsunEvet cnmm yumurtlama 18.nci gün oldu 20 de silijleşti bklm nasipp
E yani canım doğru olan bu bence. Bende dış gebelik geçirdiğimde burda teselli buldum. Neyse ya boşverelim hayırlısıyla biz de hamile kalırsak paylaşırız ne yapalım. Her insan aynı değil işte.Allah yukarıda biliyor ya yemin ederim 2 kez hamile kaldım burdaki arkadaşlarda bu duruma şahit oldu ama onlardan biri kalınca daha çok sevindim. Ben 2 gebeliğimde kendi kendine sonlandi biri 11 haftalik biri kimyasal gebelik her detayını paylaştım herkesle.
Aman değerlendirin güzel güzel. Ben kimyasal gebelik yaşadım geçen ay yani Ağustosta ve haziranda 11 haftalik bebegimin kalbi durdu. Çarşamba günü testler yapılacak niye öyle oluyor diyeEvet cnmm yumurtlama 18.nci gün oldu 20 de silijleşti bklm nasipp
Gecen ay 2 gun once yumurtlamistim sayesinde bu ay aslanpençesi otunu da ictigim icin iyice erken mi oldu acaba diye dusundumAteş ölçmemekle iyi ediyorsun en azından ona kafa yormazsın. Belki kullandığın hap erken yumurtlamana sebep oluyordur
Bilmiyorum ki cnm öyle oluyor herhalde :)Geç yumurtlama olmus 14 gun sonra mi adet oluyorsun
Paylasiriz tabi :) dünyada yicek lokması varsa illaki doğar o bebecik. Ne kadar süre önce yaşadın bunu?E yani canım doğru olan bu bence. Bende dış gebelik geçirdiğimde burda teselli buldum. Neyse ya boşverelim hayırlısıyla biz de hamile kalırsak paylaşırız ne yapalım. Her insan aynı değil işte.
Pıhtılaşma falan mı var acaba. Bende çıktı heterezigot. Hamile kalırsam iğneye başlicam. Bata son ikiAman değerlendirin güzel güzel. Ben kimyasal gebelik yaşadım geçen ay yani Ağustosta ve haziranda 11 haftalik bebegimin kalbi durdu. Çarşamba günü testler yapılacak niye öyle oluyor diye
O donemlerde iliski oldu mu umarim tutar bu ay hepimiz sevinirizBilmiyorum ki cnm öyle oluyor herhalde :)
Bende bir dış geblik geçirdim kürtaj ameliyat iğne öldm şubat ayında haziran ayındada bnmde kimyasal gibi bişy oldu düştü yani bebeğim şimdi de beklyorö acaba nedn diyorm bişyde demiyorlar sen testn ne testi kiAman değerlendirin güzel güzel. Ben kimyasal gebelik yaşadım geçen ay yani Ağustosta ve haziranda 11 haftalik bebegimin kalbi durdu. Çarşamba günü testler yapılacak niye öyle oluyor diye
Valla olabilir sen günlerini değerlendir hiç stress yapma kafanı da boşalt inşallah bu ay olurGecen ay 2 gun once yumurtlamistim sayesinde bu ay aslanpençesi otunu da ictigim icin iyice erken mi oldu acaba diye dusundum
23 nisanda hamile olduğumu öğrendim. 3 mayısta dış gebelik olduğu kesinleşti. 4 mayısta kürtaj oldum. Çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın.Paylasiriz tabi :) dünyada yicek lokması varsa illaki doğar o bebecik. Ne kadar süre önce yaşadın bunu?
Değerlndrmeye çalştık kuzm sen silik gördükten sonra nasl denedin özel değilsee :/Aman değerlendirin güzel güzel. Ben kimyasal gebelik yaşadım geçen ay yani Ağustosta ve haziranda 11 haftalik bebegimin kalbi durdu. Çarşamba günü testler yapılacak niye öyle oluyor diye
Bata iki varsa test yapsan cikar aslinda :)Pıhtılaşma falan mı var acaba. Bende çıktı heterezigot. Hamile kalırsam iğneye başlicam. Bata son ikiçok heycanlıyım ama tutmamış olabilir. hayal kurup duruyorum öyle...
Çok gecmis olsun.Allah hayırlısını verir inşallah. Benim aile doktorum beni bir doğum uzmanına yonlendirdi hormon testleri yapılsin diyeBende bir dış geblik geçirdim kürtaj ameliyat iğne öldm şubat ayında haziran ayındada bnmde kimyasal gibi bişy oldu düştü yani bebeğim şimdi de beklyorö acaba nedn diyorm bişyde demiyorlar sen testn ne testi ki
Erkenden yaptım testleri kalmadı ki elimde.Bata iki varsa test yapsan cikar aslinda :)
Amin inşaallah.Çok gecmis olsun.Allah hayırlısını verir inşallah. Benim aile doktorum beni bir doğum uzmanına yonlendirdi hormon testleri yapılsin diye
Canım bana degil deDeğerlndrmeye çalştık kuzm sen silik gördükten sonra nasl denedin özel değilsee :/
Bende ondan şüpheleniyorum vallahi ah inşallah bakarlar yaAmin inşaallah.
Sen pıhtılaşmayada baktır bence. Çok önemli çünkü
Normalde ilkte yapmazlar ama biz özele gidiyoruz ve ısrar ettik. Birde ilk hamile olduğumu öğrendiğimiz gün pıhtılı numune yazıyordu. Şüphelendik yaptırdık. Biraz masraflı ama olsun bebiş için her şwye değer.Bende ondan şüpheleniyorum vallahi ah inşallah bakarlar yaburdaki şeyler o kadar karışık kiii! Bazen tamda anlayamıyorum ama elimden geleni yapicammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?