- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Valla tamda ümitlik bir durum. Kesinlikle vardır orda bebek. Yoksa bütün testlerde ya cikardi bozuk diye yada cikmazdi gebelik yok diyeBata 9 kala yaptım ve negatifti. 24 saat sonra bile çizgi yoktu. 7 kala yaptım ilk negatifti 4 saat sonra çizgi çıktı silikti. Bata 5 kala yaptığımda da başında bekledim yine ilk negatifti 2.5 saat sonra bir öncekinden biraz daha net silik çıktı. Geçerliliği yok ama o bile mutlu ediyor. Kasıklarımda yumurtlamadan beri bir şeyler var sızı mı desem ağrı mı batmamı bilmiyorum.
Ben Kanada da yaşıyorum burda sağlık tamamen bedava bazi ilaçlar disinda ama buna ücret isterler mi bilmiyorum isteseler bile dediğin gibi bebecikler için değer :) iste benimde 2 olduktan sonra biraz insafa geldiler bakalim tabi eğer yaparlarsaNormalde ilkte yapmazlar ama biz özele gidiyoruz ve ısrar ettik. Birde ilk hamile olduğumu öğrendiğimiz gün pıhtılı numune yazıyordu. Şüphelendik yaptırdık. Biraz masraflı ama olsun bebiş için her şwye değer.
Hepsininde marka aynı laboquick. Yani bende öyle düşünüyorum. Yoksa dokuz kala yaptığımda da sonradan çıkardı. Allah ım inşaallah vardır. Bir kere tasınca o duyguyu ve ansızın kaybedince daha çok istiyor insan. Bende pko var ve dış gebeliğim tam 3.5 yıl bekledikten sonra oldu.Valla tamda ümitlik bir durum. Kesinlikle vardır orda bebek. Yoksa bütün testlerde ya cikardi bozuk diye yada cikmazdi gebelik yok diye
Amin bnde dış gebilik gecrdm ve çok kötydü kürtj iğne iç kanmayla ameliyat öldm kimseye yaltmasn seni bn anlarm23 nisanda hamile olduğumu öğrendim. 3 mayısta dış gebelik olduğu kesinleşti. 4 mayısta kürtaj oldum. Çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın.
Yaa kanada demek. Nasıl güzel mi? Eşin yabancı mı yoksaBen Kanada da yaşıyorum burda sağlık tamamen bedava bazi ilaçlar disinda ama buna ücret isterler mi bilmiyorum isteseler bile dediğin gibi bebecikler için değer :) iste benimde 2 olduktan sonra biraz insafa geldiler bakalim tabi eğer yaparlarsa
Ben iç kanama geçirmedim çok şükür. Çünkü erken farkettim. Ama o yan etkileri beni mahvetti. Tüplerinde sorun var mı hsg çektirdin mi.Amin bnde dış gebilik gecrdm ve çok kötydü kürtj iğne iç kanmayla ameliyat öldm kimseye yaltmasn seni bn anlarm
Ayy aminn bitanem oldu kuzm oldu devam da edcm Allah emeklermizi boş çıkarmasn seninde bebişin kucagna tez vakkitte gelsn hepmzinde inşaAllahO donemlerde iliski oldu mu umarim tutar bu ay hepimiz seviniriz
O kadar iyi anlıyorum ki seni! Kiz kardeslerim bana bos ver bebeği falan napican diyorlar her seferinde,ama o duyguyu tadınca insanHepsininde marka aynı laboquick. Yani bende öyle düşünüyorum. Yoksa dokuz kala yaptığımda da sonradan çıkardı. Allah ım inşaallah vardır. Bir kere tasınca o duyguyu ve ansızın kaybedince daha çok istiyor insan. Bende pko var ve dış gebeliğim tam 3.5 yıl bekledikten sonra oldu.Allah kimsenin kucağını boş koymasın hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşaallah
Valla canım ben hsg çekmedm tüplerde sıkntı yok denildi ameliyattan snra tüplere zararda gelmemiş bnce orda temizlediler tüpümü çnkü komple iiçim temzlediler rahmiminBen iç kanama geçirmedim çok şükür. Çünkü erken farkettim. Ama o yan etkileri beni mahvetti. Tüplerinde sorun var mı hsg çektirdin mi.
Boş ver mi ?? Kendilerinin çocukları yokmu ?? Üzdüysem özür dilerimO kadar iyi anlıyorum ki seni! Kiz kardeslerim bana bos ver bebeği falan napican diyorlar her seferinde,ama o duyguyu tadınca insanyarama tuz bastın
Yok eşim yabancı degil:) valla yapmaları için ısrar edicem çünkü 2 kayıp az değil hem psikolojik olarak hemde fiziksel olarakYaa kanada demek. Nasıl güzel mi? Eşin yabancı mı yoksaNe güzel sağlık için. Yaparlarsa yaptır canım. Herşeyi yapalım biz. Ne olur ne olmaz. İnşaallah bir sorun çıkmaz. Ama çıkarsada tedavisi var.
Saol kzm bnmm valla bnm geçen yine yapldı temizdi baklm nasipÇok gecmis olsun.Allah hayırlısını verir inşallah. Benim aile doktorum beni bir doğum uzmanına yonlendirdi hormon testleri yapılsin diye
Ben enfeksiyondan dolayı geçirdim dış gebeliği. Hsgde temiz çıktı çok şükür.Valla canım ben hsg çekmedm tüplerde sıkntı yok denildi ameliyattan snra tüplere zararda gelmemiş bnce orda temizlediler tüpümü çnkü komple iiçim temzlediler rahmimin
Hiç biri evli değil anlamamaları normal ama her seferinde boş ver yada ertele demeleri beni çok üzüyor ama anlamıyorlar ki. Olsun canımBoş ver mi ?? Kendilerinin çocukları yokmu ?? Üzdüysem özür dilerim
Evli değillerse normaldir. Allah yaşatmasın kimseye. Evlenirlerse anlarlar evlat demek ne demek.Hiç biri evli değil anlamamaları normal ama her seferinde boş ver yada ertele demeleri beni çok üzüyor ama anlamıyorlar ki. Olsun canım
Ben hic ovu testi yapmadim ki canim ustume alinmadim o yuzden :)Herhalde kuzm karştıNaberr e yaxdm bn
Cnm bnde olmazsa mecbr yapacam baklm hayrlısıBen enfeksiyondan dolayı geçirdim dış gebeliği. Hsgde temiz çıktı çok şükür.
Hım tm kuzmBen hic ovu testi yapmadim ki canim ustume alinmadim o yuzden :)
Bata kac var senin beni. 22 25 eylul arasiHım tm kuzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?