İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

1.fotoğraftaki 5 kala yaptığım. Aslında daha net ama fotoğrafta çıkmadı.2. Fotoğraftakide üstte olan 7 kala alttaki 5 kala. 5 kala olanlar aynı test.çıktığı gün çekmiştim. 3 gün geçti ve duruyor orda. Daha netler ama fotoğrafta anca bu kadar.

O çizgiler sonradan çıktı. 7 kala olan 4 saat sonra 5 kala olanda 2.5 saat sonra. Daha önce böyle olmadı hiç. Var mıdır acaba ya
Aslinda 10 dakika sonra cikan sonuca bakmayin yaziyo testin kullanım kılavuzunda ama bi kan testi yaptir bence varsa da yoksa da cikar

Aslinda 10 dakika sonra cikan sonuca bakmayin yaziyo testin kullanım kılavuzunda ama bi kan testi yaptir bence varsa da yoksa da cikar
Bat günü çarşamba o zaman vericem kanı. Ama dokuz kala yaptığımda yine aynı marka 24 saat sonra bile çizgi yoktu. Ve bu çizgiler beyaz değil pembe.

Tmm cnm bnm bi tpiğim var totem yapyorm orda bi arkads limonla geblik testi yaptı ve pozitfi gördü test yaptı poztifti sende yap istersen :)
Şimdi bende orya bakıyordum. Mevsimi değil diye limon yok ama başka bir sayfada çamaşır suyu testi yazıyordu. Onu denedim ama doğruluk payı ne kadar bilmem.

Nasl yapılyor bu cnm
Dışından görebileceğin kaba idrarı koyuyorsun ve üstüne bir kaç damla domestos yada çamaşır suyu damlatıyorsun.hamileysrn köpürüyormuş ve benim ki köpürdü. Hamile olan arkadaşlarımında köpürdü. Adeti yeni geçen iki arkadaştada herhangi bir şey olmamış. Yaparsan kokusuna dikkat et

Aaa çok garipmiş benm günüm geçerse yapacm ama bnde test var demkki doğrymş :) kokusu anlamında o ne demk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…