- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Bnmde 13 Eylül cnm 12 de olablir:)Bata kac var senin beni. 22 25 eylul arasi
Beklemek cok heycanli senin az kalmis yine benimkine gore :)Bnmde 13 Eylül cnm 12 de olablir:)
Ben gordum cizgileri canimEki Görüntüle 2185295 Eki Görüntüle 2185296 1.fotoğraftaki 5 kala yaptığım. Aslında daha net ama fotoğrafta çıkmadı.2. Fotoğraftakide üstte olan 7 kala alttaki 5 kala. 5 kala olanlar aynı test.çıktığı gün çekmiştim. 3 gün geçti ve duruyor orda. Daha netler ama fotoğrafta anca bu kadar.
O çizgiler sonradan çıktı.Ben gordum cizgileri canim
Aynn cbm heycankı ama bi o kadrda stresliBeklemek cok heycanli senin az kalmis yine benimkine gore :)
Aslinda 10 dakika sonra cikan sonuca bakmayin yaziyo testin kullanım kılavuzunda ama bi kan testi yaptir bence varsa da yoksa da cikarO çizgiler sonradan çıktı.7 kala olan 4 saat sonra 5 kala olanda 2.5 saat sonra. Daha önce böyle olmadı hiç. Var mıdır acaba ya
Ayy valla cnm belli bnce yapsana bi test dahaEki Görüntüle 2185295 Eki Görüntüle 2185296 1.fotoğraftaki 5 kala yaptığım. Aslında daha net ama fotoğrafta çıkmadı.2. Fotoğraftakide üstte olan 7 kala alttaki 5 kala. 5 kala olanlar aynı test.çıktığı gün çekmiştim. 3 gün geçti ve duruyor orda. Daha netler ama fotoğrafta anca bu kadar.
Bat günü çarşamba o zaman vericem kanı. Ama dokuz kala yaptığımda yine aynı marka 24 saat sonra bile çizgi yoktu. Ve bu çizgiler beyaz değil pembe.Aslinda 10 dakika sonra cikan sonuca bakmayin yaziyo testin kullanım kılavuzunda ama bi kan testi yaptir bence varsa da yoksa da cikar
Yokki elimde.Ayy valla cnm belli bnce yapsana bi test daha
Tmm cnm bnm bi tpiğim var totem yapyorm orda bi arkads limonla geblik testi yaptı ve pozitfi gördü test yaptı poztifti sende yap istersen :)Yokki elimde.çarşambaya kadar sabretmem gerek artık.
Şimdi bende orya bakıyordum. Mevsimi değil diye limon yok ama başka bir sayfada çamaşır suyu testi yazıyordu. Onu denedim ama doğruluk payı ne kadar bilmem.Tmm cnm bnm bi tpiğim var totem yapyorm orda bi arkads limonla geblik testi yaptı ve pozitfi gördü test yaptı poztifti sende yap istersen :)
O nasldı peki cnm yapnca pozitfmiydiŞimdi bende orya bakıyordum. Mevsimi değil diye limon yok ama başka bir sayfada çamaşır suyu testi yazıyordu. Onu denedim ama doğruluk payı ne kadar bilmem.
Eğer ki doğruysa pozitifti. İki hamileye ve hamile olmayan iki kişiye denettim. Sonuç doğruydu.O nasldı peki cnm yapnca pozitfmiydi
Nasl yapılyor bu cnmEğer ki doğruysa pozitifti. İki hamileye ve hamile olmayan iki kişiye denettim. Sonuç doğruydu.
Dışından görebileceğin kaba idrarı koyuyorsun ve üstüne bir kaç damla domestos yada çamaşır suyu damlatıyorsun.hamileysrn köpürüyormuş ve benim ki köpürdü. Hamile olan arkadaşlarımında köpürdü. Adeti yeni geçen iki arkadaştada herhangi bir şey olmamış. Yaparsan kokusuna dikkat etNasl yapılyor bu cnm
Aaa çok garipmiş benm günüm geçerse yapacm ama bnde test var demkki doğrymş :) kokusu anlamında o ne demkDışından görebileceğin kaba idrarı koyuyorsun ve üstüne bir kaç damla domestos yada çamaşır suyu damlatıyorsun.hamileysrn köpürüyormuş ve benim ki köpürdü. Hamile olan arkadaşlarımında köpürdü. Adeti yeni geçen iki arkadaştada herhangi bir şey olmamış. Yaparsan kokusuna dikkat et
Kokusu ağır oluyorAaa çok garipmiş benm günüm geçerse yapacm ama bnde test var demkki doğrymş :) kokusu anlamında o ne demk
Tm cnmm :)Kokusu ağır oluyor
İnşallah hayırlı sonuç çıkar canım hayırlı haberini dört gözle bekliyorumAman değerlendirin güzel güzel. Ben kimyasal gebelik yaşadım geçen ay yani Ağustosta ve haziranda 11 haftalik bebegimin kalbi durdu. Çarşamba günü testler yapılacak niye öyle oluyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?