- 26 Temmuz 2018
- 491
- 187
- 53
- 38
Amin canım amin inşallahHepsininde marka aynı laboquick. Yani bende öyle düşünüyorum. Yoksa dokuz kala yaptığımda da sonradan çıkardı. Allah ım inşaallah vardır. Bir kere tasınca o duyguyu ve ansızın kaybedince daha çok istiyor insan. Bende pko var ve dış gebeliğim tam 3.5 yıl bekledikten sonra oldu.Allah kimsenin kucağını boş koymasın hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşaallah
Canım benim 7 gün kala böyle çıkmıştı sağlık ocağına gidip tahlil yaptırmıştım çıkmıştı benim ki de 45 dk bekleyince çıkmıştı. Bence hiç durma direk kontrole git kuzumEki Görüntüle 2185295 Eki Görüntüle 2185296 1.fotoğraftaki 5 kala yaptığım. Aslında daha net ama fotoğrafta çıkmadı.2. Fotoğraftakide üstte olan 7 kala alttaki 5 kala. 5 kala olanlar aynı test.çıktığı gün çekmiştim. 3 gün geçti ve duruyor orda. Daha netler ama fotoğrafta anca bu kadar.
Bunlar yanlış bilgi canım idrarındaki asidik değere göre etkileşim oluyor. Çamaşır suyu ve benzeri şeyleri deneme Allah korusun zararlı soluma bileŞimdi bende orya bakıyordum. Mevsimi değil diye limon yok ama başka bir sayfada çamaşır suyu testi yazıyordu. Onu denedim ama doğruluk payı ne kadar bilmem.
Çarşambayı beklicem mecbur hastane uzak. Bu sıcakta otobüsle uğraşamam. Sağlık ocağı bir tek çarşamba günü yapılıyor zaten batta çarşamba günü.Canım benim 7 gün kala böyle çıkmıştı sağlık ocağına gidip tahlil yaptırmıştım çıkmıştı benim ki de 45 dk bekleyince çıkmıştı. Bence hiç durma direk kontrole git kuzum
Umut fakirin ekmeğidir. :) hamilelerde ve adeti yeni geçmişlerde denedim kiBunlar yanlış bilgi canım idrarındaki asidik değere göre etkileşim oluyor. Çamaşır suyu ve benzeri şeyleri deneme Allah korusun zararlı soluma bile
dun acil cok kalabalikti ,ama yaptirir yaptirmaz yazcam hemen arkadasim aklimdasinAyy haber ver mutlaka kanda çıkar diye dusunuyorummn
Aaaa canım çokkk sevindim, Allah sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın :))) Benim de içim burkuldu bizimle paylaşmayınca ama olsun senin kararın.Bundan sonra girmem o zaman bu kadar problem olduysam. Kimin vaktini çaldıysam hakkını helal etsin. İsteyen herkes bu duyguyu tatsın inşallah ..
Tamam canım.bende bu akşam kanda baktırsam mi diyorumdun acil cok kalabalikti ,ama yaptirir yaptirmaz yazcam hemen arkadasim aklimdasin
Kaç kilosun canım?Feeling07 iyi yaptın canım ne güzel zaten bizde genelde kilo vermeyi ve dengeli beslenmeyi öneriyolar pkoyu biraz bu şekilde azaltabilirmişiz ama ben hiç veremiyorum o yüzden ilaç kullanıyorum maalesef ki :/
İlk anda silikti canım sonra hemen annemlere gittik döndüğümüzde baya netti. Annem kanser hastası olduğu için güzel bir haber verip moral olsun istedim. Şuanda tatildeyiz dönümde bat tarihim olucak o zamanda kan vericem bakalım inşallahHayırlı olsun silik miydi cizgiler net mi
Sağol canım özür dilerim kalbini kırdıysam ama Allah biliyor ya nazar değil mesele yoksa takvimi koymazdım. Giripte bem hamileyim yazmak testin resmini atmak hiç geçmedi içimden.. Rabbimen kısa zamanda sanada nasip etsin inşallahAaaa canım çokkk sevindim, Allah sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın :))) Benim de içim burkuldu bizimle paylaşmayınca ama olsun senin kararın.
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Kaldırıcam imzamı birazdan inşallahVanada öyle geldi çünkü herkesin aklndan geçen bişy bu eğer zaten söylemiyeceksen canm imza yapmasaydn bari yani tam olurdu en aznda bebeğini görene kadr Allah sana bağşlasnn ilk duan benden olsn
Yok canım kırılmadım ama güzel haberi duymak isterdim :)) Ayrıca neden takivimi kaldırdın? Bence durmalıydı.Sağol canım özür dilerim kalbini kırdıysam ama Allah biliyor ya nazar değil mesele yoksa takvimi koymazdım. Giripte bem hamileyim yazmak testin resmini atmak hiç geçmedi içimden.. Rabbimen kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah
Ne alaksı var burda bi çok kişi görüşünü söledi benmkimi battı cnmKaldırdım umarım olmuştur
Yok canım kaldırdım boşver. Onu tatmış oldum birazda olsa sen koyarsın inşallah hiiçte kaldırmazsın :)Yok canım kırılmadım ama güzel haberi duymak isterdim :)) Ayrıca neden takivimi kaldırdın? Bence durmalıydı.
Sen bilirsin canımYok canım kaldırdım boşver. Onu tatmış oldum birazda olsa sen koyarsın inşallah hiiçte kaldırmazsın :)
Estağfurullah batmadı tabiiki kaldırdım zaten problem yok benim içinNe alaksı var burda bi çok kişi görüşünü söledi benmkimi battı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?