İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Amin canım amin inşallah

Canım benim 7 gün kala böyle çıkmıştı sağlık ocağına gidip tahlil yaptırmıştım çıkmıştı benim ki de 45 dk bekleyince çıkmıştı. Bence hiç durma direk kontrole git kuzum

Şimdi bende orya bakıyordum. Mevsimi değil diye limon yok ama başka bir sayfada çamaşır suyu testi yazıyordu. Onu denedim ama doğruluk payı ne kadar bilmem.
Bunlar yanlış bilgi canım idrarındaki asidik değere göre etkileşim oluyor. Çamaşır suyu ve benzeri şeyleri deneme Allah korusun zararlı soluma bile

Canım benim 7 gün kala böyle çıkmıştı sağlık ocağına gidip tahlil yaptırmıştım çıkmıştı benim ki de 45 dk bekleyince çıkmıştı. Bence hiç durma direk kontrole git kuzum
Çarşambayı beklicem mecbur hastane uzak. Bu sıcakta otobüsle uğraşamam. Sağlık ocağı bir tek çarşamba günü yapılıyor zaten batta çarşamba günü.

Bunlar yanlış bilgi canım idrarındaki asidik değere göre etkileşim oluyor. Çamaşır suyu ve benzeri şeyleri deneme Allah korusun zararlı soluma bile
Umut fakirin ekmeğidir. :) hamilelerde ve adeti yeni geçmişlerde denedim ki ay delirdim ben. Doğruluğu çarşamba günü belli olacak.

Bundan sonra girmem o zaman bu kadar problem olduysam. Kimin vaktini çaldıysam hakkını helal etsin. İsteyen herkes bu duyguyu tatsın inşallah ..
Aaaa canım çokkk sevindim, Allah sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın :))) Benim de içim burkuldu bizimle paylaşmayınca ama olsun senin kararın.

Feeling07 iyi yaptın canım ne güzel zaten bizde genelde kilo vermeyi ve dengeli beslenmeyi öneriyolar pkoyu biraz bu şekilde azaltabilirmişiz ama ben hiç veremiyorum o yüzden ilaç kullanıyorum maalesef ki :/

Hayırlı olsun silik miydi cizgiler net mi
İlk anda silikti canım sonra hemen annemlere gittik döndüğümüzde baya netti. Annem kanser hastası olduğu için güzel bir haber verip moral olsun istedim. Şuanda tatildeyiz dönümde bat tarihim olucak o zamanda kan vericem bakalım inşallah

Aaaa canım çokkk sevindim, Allah sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın :))) Benim de içim burkuldu bizimle paylaşmayınca ama olsun senin kararın.
Sağol canım özür dilerim kalbini kırdıysam ama Allah biliyor ya nazar değil mesele yoksa takvimi koymazdım. Giripte bem hamileyim yazmak testin resmini atmak hiç geçmedi içimden.. Rabbimen kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah

Vanada öyle geldi çünkü herkesin aklndan geçen bişy bu eğer zaten söylemiyeceksen canm imza yapmasaydn bari yani tam olurdu en aznda bebeğini görene kadr Allah sana bağşlasnn ilk duan benden olsn
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Kaldırıcam imzamı birazdan inşallah

Yok canım kırılmadım ama güzel haberi duymak isterdim :)) Ayrıca neden takivimi kaldırdın? Bence durmalıydı.

Kizlar bende asiri unutkanlik basladi ya aslinda unutkanlik soyle konusamiyorum resmen kelimeler aklima gelmiyo bugun insaat temeli atilmis demek icin 30 40 saniye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…