İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İnşaallah. Yazıcam buraya
Canım eşimin bi akrabası iki bebeğini kaybettikten sonra dediğin testi yaptırmış üçüncüye kalmış şimdi dünya tatlısı kızı var maaşallah pıhtılaşmadan dolayı yedi ay göbekten iğne olmuş sonra vitaminlere dönmüşler. Bana dedi ki bu testi kürtajdan üç ay sonra yapıyorlar. Siz ne zaman yaptırmıştınız

Çok iyi anlıyorum seni canım geçecek allahin izniyle :) 3 ay korunmaya kararlı misin?
İnşallah canım. Kürtaj olmasam beklemezdim eşimin akrabası gebelik öncesi tahlil test yaptırmak için üç ay geçmesi gerekiyor dedi kafam karışık. Bana kalsa ben canıma acıyan biri değilim bir ay ancak beklerdim ama kaygılarım oluştu kasten ikinci bebeğe kıymak gibi bişey

Canım senden tek ricam sadece doktorun dediğini yap akrabanın durumu farklıdır seninkinden sen doktoruna danış herşeyi. İnan 3 ay göz açıp kapayana kadar geçer anlamazsın bile :) ben biliyorsun yurtdışında yaşıyorum ve kürtaj için randevu almaya gittiğimizde benimle gerçekten çok bilgili bir doktor ilgilendi bana 3 gün sonra kürtajını yapicaz dedi tekrar denemek için 2 adet olmayı bekle dedi ha bekleyemem dersen de 1 adet yeterli dedi,ama ben kendim düşürdüm evde on ragmen bir adet geçsin diye bekledim. 2 adetin olması zaten hemen hemen 3 ay alıyor

Haklısın cnm kafam yandı artık sorulardan

Ne güzel Allah bağışlasın. Kürtajdan sonraki ilk adeti oldum yaptırdık. Onun öncesinde rahatsızdım. Yoksa daha erkende yapardık

Ne güzel Allah bağışlasın. Kürtajdan sonraki ilk adeti oldum yaptırdık. Onun öncesinde rahatsızdım. Yoksa daha erkende yapardık
Amin canım darısı bizlere inşallahhh. Bende kürtaj kontrolümden sonra başka doktora gidicem onunla görüşcem bu doktor sanki diş çektirme işlemi gibi normal deyip durdu

Amin canım darısı bizlere inşallahhh. Bende kürtaj kontrolümden sonra başka doktora gidicem onunla görüşcem bu doktor sanki diş çektirme işlemi gibi normal deyip durdu
İlk kayıplarda olur böyle şeyler diyorlar. Ama ne zorluklarla hamile kaldığımızı bilen yok.Benim dış gebelik olduğu için ilgilendi. Ve bende pko var doktorumda pkolu halden anlıyor.beğenmezsen tabiki değiştir.

Kürtajdan sonra eve gelince öğrendik bebekten parça alıp tahlile göndermesi gerekiyormuş biz konuştuğumuzda hiç bişey demedi ayın 10 unda kontrol var bakalım gönderdi mi onu bile bilmiyoruz canım özel hastane olduğu için siteden gönderilen yapılan tahlillerin sayfasına girdiğimde bi tahlil görünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…