İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Gönderdiyse bile patoloji sonuçları 10-15 gün arasında çıkıyor canım. Çok geçmiş olsun. Sonuç çıkana kadar sitede yayınlanmaz diye düşünüyorum

Benimki gönderildi. Daha kese bile oluşmamıştı erken öğrendiğim için. Ve dış gebelik kesin dedi. Benimkide özel ama gösteriyor. Hatta kürtajda kullanılan eldivenden ilaca kadar her şey var. E nabızdan bakabilirsin. Belki orda vardır.

Doğru anlamışım o zaman. Evet hep öyle dediler bana da 3-4 doktor normal buldu genelde oluyor hamilelikte diye. Onlar icin demesi kolay bizim içimizin nasıl yandığını bilmiyorlar
Ah kuzum ah maalesef öyle en çok pişmanlığım ben ısrar ettim eşim Ocak’tan sonra istiyordu bebeğin durumundan sonra farkına vardı

Allah razı olsun hemen bakayım canım

Eşin ocaktan sonra mi hamile kalmani istedi?
Ben hamileyim galiba dediğimde psikolojiktir dedi inanmadı sonrasında da sanki beş çocuk babası rahatlığında kafasına göre ilgiliydi bebeğin durumunu öğrenince doktor kürtaj deyince durumun farkına vardı. Ben doktor değiştireceğim dediğimde desteklemedi içim huzursuzdu sen evhamlısın beş doktorda değiştirsen ne olacak diyordu çok pişman oldum onunda isteği olmadan zorladığıma şimdi tutuştu yandı kavruldu ama ne çare

Zor çok zor biz öğrendiğimiz gün eşim yıkıldı öyle bir ağlıyordu ki ben acımı unuttum onu teselli etmeye başladım sakinleştirmek saatlerimi aldı hiç tahmin etmezdim böyle yıkılacağını çünkü o duygu istemeden yerleşiyor kalplerine ve beyinlerine

Evet cnm benden daha paramparça napalım kader yazıldı çizildi biz yaşıyoruz kuzum İmtihan dünyasındayız

Sadece bu tablo var cnm Mcz09

Eklentiler

• 861BBD5A-A116-411F-AA2D-8C38B1C2FCEC.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar bende asiri unutkanlik basladi ya aslinda unutkanlik soyle konusamiyorum resmen kelimeler aklima gelmiyo bugun insaat temeli atilmis demek icin 30 40 saniye dusundum
kansizlik degerlerini olctur bence ,demir b12 vb ve eger dusukse ayrica hamilelikte ilac veriyorlar bildigim folikasit ben kullaniyorum bendede cok fazla unutkanlik var ama bende kansizlik old biliyorum tahlillerimde hep cikar

kansizlik degerlerini olctur bence ,demir b12 vb ve eger dusukse ayrica hamilelikte ilac veriyorlar bildigim folikasit ben kullaniyorum bendede cok fazla unutkanlik var ama bende kansizlik old biliyorum tahlillerimde hep cikar
Bende b12 eksikligi var zaten canim suanda inofolic combi diye bi folikasit kullaniyorum onun icinde var mi b12 bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…