- 31 Mayıs 2017
- 104
- 36
- 98
Gönderdiyse bile patoloji sonuçları 10-15 gün arasında çıkıyor canım. Çok geçmiş olsun. Sonuç çıkana kadar sitede yayınlanmaz diye düşünüyorumKürtajdan sonra eve gelince öğrendik bebekten parça alıp tahlile göndermesi gerekiyormuş biz konuştuğumuzda hiç bişey demedi ayın 10 unda kontrol var bakalım gönderdi mi onu bile bilmiyoruz canım özel hastane olduğu için siteden gönderilen yapılan tahlillerin sayfasına girdiğimde bi tahlil görünmüyor
Benimki gönderildi. Daha kese bile oluşmamıştı erken öğrendiğim için. Ve dış gebelik kesin dedi. Benimkide özel ama gösteriyor. Hatta kürtajda kullanılan eldivenden ilaca kadar her şey var. E nabızdan bakabilirsin. Belki orda vardır.Kürtajdan sonra eve gelince öğrendik bebekten parça alıp tahlile göndermesi gerekiyormuş biz konuştuğumuzda hiç bişey demedi ayın 10 unda kontrol var bakalım gönderdi mi onu bile bilmiyoruz canım özel hastane olduğu için siteden gönderilen yapılan tahlillerin sayfasına girdiğimde bi tahlil görünmüyor
Doğru anlamışım o zaman. Evet hep öyle dediler bana da 3-4 doktor normal buldu genelde oluyor hamilelikte diye. Onlar icin demesi kolay bizim içimizin nasıl yandığını bilmiyorlarİlk gebelikte böyle olması çok normalmiş canım
İnşallah öyledir canım çok sağolGönderdiyse bile patoloji sonuçları 10-15 gün arasında çıkıyor canım. Çok geçmiş olsun. Sonuç çıkana kadar sitede yayınlanmaz diye düşünüyorum
Ah kuzum ah maalesef öyle en çok pişmanlığım ben ısrar ettim eşim Ocak’tan sonra istiyordu bebeğin durumundan sonra farkına vardıDoğru anlamışım o zaman. Evet hep öyle dediler bana da 3-4 doktor normal buldu genelde oluyor hamilelikte diye. Onlar icin demesi kolay bizim içimizin nasıl yandığını bilmiyorlar
Allah razı olsun hemen bakayım canımBenimki gönderildi. Daha kese bile oluşmamıştı erken öğrendiğim için. Ve dış gebelik kesin dedi. Benimkide özel ama gösteriyor. Hatta kürtajda kullanılan eldivenden ilaca kadar her şey var. E nabızdan bakabilirsin. Belki orda vardır.
Eşin ocaktan sonra mi hamile kalmani istedi?Ah kuzum ah maalesef öyle en çok pişmanlığım ben ısrar ettim eşim Ocak’tan sonra istiyordu bebeğin durumundan sonra farkına vardı
Evet cnm öyle istiyordu ben ısrar ettimEşin ocaktan sonra mi hamile kalmani istedi?
Her şerde vardır bir hayır.nerden bilebilirdin ki? Ona kalırsa bizde planlarda temmuz ayı denemelere baslicaktik ha deyince olan bisey değil maalesef. Onun için pişman olmaEvet cnm öyle istiyordu ben ısrar ettim
Ben hamileyim galiba dediğimde psikolojiktir dedi inanmadı sonrasında da sanki beş çocuk babası rahatlığında kafasına göre ilgiliydi bebeğin durumunu öğrenince doktor kürtaj deyince durumun farkına vardı. Ben doktor değiştireceğim dediğimde desteklemedi içim huzursuzdu sen evhamlısın beş doktorda değiştirsen ne olacak diyordu çok pişman oldum onunda isteği olmadan zorladığıma şimdi tutuştu yandı kavruldu ama ne çareEşin ocaktan sonra mi hamile kalmani istedi?
Haklısın canım bilemezdim nasip böyleymiş elimde değil kuzum kafam yandı dönüyor sorularHer şerde vardır bir hayır.nerden bilebilirdin ki? Ona kalırsa bizde planlarda temmuz ayı denemelere baslicaktik ha deyince olan bisey değil maalesef. Onun için pişman olma
Zor çok zor biz öğrendiğimiz gün eşim yıkıldı öyle bir ağlıyordu ki ben acımı unuttum onu teselli etmeye başladım sakinleştirmek saatlerimi aldı hiç tahmin etmezdim böyle yıkılacağını çünkü o duygu istemeden yerleşiyor kalplerine ve beyinlerineBen hamileyim galiba dediğimde psikolojiktir dedi inanmadı sonrasında da sanki beş çocuk babası rahatlığında kafasına göre ilgiliydi bebeğin durumunu öğrenince doktor kürtaj deyince durumun farkına vardı. Ben doktor değiştireceğim dediğimde desteklemedi içim huzursuzdu sen evhamlısın beş doktorda değiştirsen ne olacak diyordu çok pişman oldum onunda isteği olmadan zorladığıma şimdi tutuştu yandı kavruldu ama ne çare
Evet cnm benden daha paramparça napalım kader yazıldı çizildi biz yaşıyoruz kuzum İmtihan dünyasındayızZor çok zor biz öğrendiğimiz gün eşim yıkıldı öyle bir ağlıyordu ki ben acımı unuttum onu teselli etmeye başladım sakinleştirmek saatlerimi aldı hiç tahmin etmezdim böyle yıkılacağını çünkü o duygu istemeden yerleşiyor kalplerine ve beyinlerine
Sadece bu tablo var cnmBenimki gönderildi. Daha kese bile oluşmamıştı erken öğrendiğim için. Ve dış gebelik kesin dedi. Benimkide özel ama gösteriyor. Hatta kürtajda kullanılan eldivenden ilaca kadar her şey var. E nabızdan bakabilirsin. Belki orda vardır.
Buraya nasl girlyorSadece bu tablo var cnmMcz09
E devlet üzerinde e nabıza giriyorsun e devlet şifren var mıBuraya nasl girlyor
kansizlik degerlerini olctur bence ,demir b12 vb ve eger dusukse ayrica hamilelikte ilac veriyorlar bildigim folikasit ben kullaniyorum bendede cok fazla unutkanlik var ama bende kansizlik old biliyorum tahlillerimde hep cikarKizlar bende asiri unutkanlik basladi ya aslinda unutkanlik soyle konusamiyorum resmen kelimeler aklima gelmiyo bugun insaat temeli atilmis demek icin 30 40 saniye dusundum
Bende b12 eksikligi var zaten canim suanda inofolic combi diye bi folikasit kullaniyorum onun icinde var mi b12 bilmiyorum amakansizlik degerlerini olctur bence ,demir b12 vb ve eger dusukse ayrica hamilelikte ilac veriyorlar bildigim folikasit ben kullaniyorum bendede cok fazla unutkanlik var ama bende kansizlik old biliyorum tahlillerimde hep cikar
Canım baya varmış ya kilon spora falan yazılsana ben geçen sene 64 kiloydum şuan 57 kiloyum hala vermeye çalışıyorum ve seninle aynı boydayım. Kilo herşeye engel canım :/1.64 boy 87 kilo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?