İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Gu
Günaydın kizlar nasilsiniz
günaydın. Unutkanlık başladı demişsin bunun nedenleri genelde b12 eksikliği ve demir eksikliği ikisinin de yokluğunu ağır şekilde yaşamış biri olarak anlıyorum seni.sen konuşmayı unutuyorsun bense konuşuyorum ama 2 sn sonra konuştuğumu unutuyorum sen böyle söyledin deyince şoka girip hayır ben demedim diye ısrar etmemde ayrı konu

B12 eksikligi uzun zamandır var bende canım sey gibi konusuyorum yabancilar turkceyi ogrenince nasil diyorduk bunun adi neydi falan diye konusur ya oyle oldum

Canım baya varmış ya kilon spora falan yazılsana ben geçen sene 64 kiloydum şuan 57 kiloyum hala vermeye çalışıyorum ve seninle aynı boydayım. Kilo herşeye engel canım :/
Kilo vermen çok güzel dilerim istediğin kiloya ulaşırsın. Ama yanlış biliyorsun kilo herşeye engel değil onun içinde arkadaşımızın moralini bozma ben 98 kilo ile hamile kaldım tamam iyi sonuçlanmadı hamilelik ama 4 doktorda kilin yüzünden oldu demedi sordumda da hayır asla alakası yok dediler, 2. Kez daha fazla kiloyla hamile kaldım. Gönül isterdi zayif incecik olmayı ama maalesef bazı insanlar bebeklikten öyledir yada hastalıkları vardır kilo vermelerine engel. Ama kilo hamile kalmaya engel değil.

o ilaci bilmiyorum istersen bi prospektus oku yada intr arastir bende folbio diye bir folikasit ilac kullaniyorum yanlis bilmiyorsam bu tutmasi icinde yardimcci oluyormus
Suanda kullandigim ilac 3 tane kaldi bitince icinde b12 olan bi folikasite baslicam

Sana katılıyorum canım bende. Bana ilk doktorlar kilo ver deyip duruyordu. Hamile kalamazsın dediler. Ama pkoluyuz insülin direnci var. Zaten diyet yapa yapa artık yemek yiyemiyordum. Ama hamile kaldım. Sen 98 mişsin ben daha fazlaydım. Benimde iyi olmadı sonuç ama kiloyla alakası yok. Artı 80lere insem şükrederim benimde boyum 165. Kilo engel değil. Kilolu hamile kalmak sadece hamilelik şekerini tetikler. nedense her yerde kilo meselesi açılıyor. Bende isterdim çırpı gibi olmayı. Ama ben küçükkende tombikmişim. :)) rahmetli kemal sunalın garip filminde ki fatoş gibiydim. :))

Canım tabiki engel değil normal insanlar için hamile kalmaya. Ama biz pkoyuz arkadaşta pko o yüzden yazdım. Bizde kilo demek pkonun en üst evreye çıkması demek. Doktor bana pkoluların olması gereken kilodan 5 kilo daha az olması gerektiğini söyledi çünkü kısır döngü gibi kilo arttıkça pkoda hızla artıyormuş.

Çırpı gibi yengem var 49 kg. Oda pkolu. Hamile kaldı ve yeğenim doğdu. Zayıf olanlarda da var.

Anladım cnm çok saol. Teröpatik küretaj internette aratınca sonuçları çıkıyor bu işlem tabloda yazıyor ya göndermiş sanırım bize bişey demedi
İlk defa duydum o söylediğini. Bizim doktor kendi göndermiş. Gönderilmesi gerekiyor galiba. İnşaallah göndermiştir.

Çırpı gibi yengem var 49 kg. Oda pkolu. Hamile kaldı ve yeğenim doğdu. Zayıf olanlarda da var.
Tabi ki var ben yok demedim ki. Ama onların hamile kalma şansı daha yüksek -ki kalmış bak. Ben prof’a gittim 60 kiloydum o zaman normal pkolulara göre zayıfsında aslında ama genede vermen gerek dedi. Geçen sene 64ken 3 ayda bir adet olurken şimdi en fazla 15 gün gecikiyor adetim hiç bir şey kullanmadığım halde.

Hhahhahahha ay ne tatlı dedin kizzz aynen valla benimkide bebeklikten olan bisey ara ara diyete başlasam da moralimi bozacak bisey oldugunda hemen bozuyorum. Ama doktorlarin gereksiz bahanesi kilo ver ver yahu 200 kiloyla hamile kalipta haberi olmayan kadınlar var. Ki benim vücudumda yağ orani cok yuksek değil daha zayif gösteriyorum boyumda seninkiyle ayni ama 2 kez ilk denemede hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…