Sağol canım benim anlatmak istediğim şeyi örnekli olarak anlattığına. Kimse kilolu olmak istemez ama pkoysak eğer vermek zorundayız başka türlü hamile kalmak mucize olur bence pkoda. Ki ben 57 kilo olduğum halde geçenlerde doktora gittim doktor pko görünümü var hala yumurtalıklarında dedi. Ama adetim düzene girdi en azından.Evet kızlar banada doktorum kısır döngü dedi bende dört kilo doğmuşum hep kiloluydumKurumus-Maskara nun dediği gibi bende hep başlayıp bozuyordum sonra pko teşhisi kondu bi yıl kendimi yırtsamda aldım aldım aldım 95 ten 117 ye çıktı kilom şiştim balon gibi arka arkaya kronikleşen hastalıklarda cabası. 1 ocak 2017 tüp mide ameliyatı oldım şu an 79 kiloyum ara ara duraklamalarım oluyor tüp mideli olduğum halde dikkat etmezsem veremiyorum genetik obezite varmış anne baba tarafı kilolu o yüzden özellikle pko da en son 4.5 cm olmuştu dahada büyürse operasyon geçirecektim ameliyattan sonra 3 ay içinde 22 kilo verdim kist eridi kayboldu sonra minik kistcik felan var dediler kist demiyoruz herkeste var diyorlar öyle devam ediyor. İnsülin direncini tetikliyor pko insülin direnci varsa kısır döngü demelerinin nedeni oymuş kilo ile orantılı adet düzeni oluyor yaşadım biliyorum keşke verebilseydim kendi başıma ama çok şükür bin şükür
Adetten 6 gun once falan cikiyo o testlerde bence seninde cikar bende heycanlandim hadi yap bakalım ne cikacakarkadaslar ecz satilan eczaci hn dedigine gore iliski sonrasi 8 gun sonra bakilabilen testi kullanan ve olumlu sonuc alan varmi day 's comfort yaziyor 20 tl aldim bugun deneyecegimde baska deneyimi olan biri varmi diye sorayim dedim yani dogruluk payini deneyen (yasim 42 ondan sabirsiligim daha fazla, 3 aydir deniyoruz) bat 9 ama belim kirilacak agridan hergun gun asiri kasik agrisi yasiyorum bi kac gece agridan kalktim oturdum gecmesini bekledim , 30 agustosta basladi agrilar goguste sisme ,benim adet gunumden en erken 2 gun once boyle agrilar baslardi ,( bi aa yaz ayi ayaklar suda usuttummu dedim ama )yada bekleme psikolojisinden mi vucuda yansiyor anlayamadim genel sorayim dedim
yapabilirsem gun ici yoksa ,aksama bakip yazacagim :) mutlaka simdi işteyimAdetten 6 gun once falan cikiyo o testlerde bence seninde cikar bende heycanlandim hadi yap bakalım ne cikacak
Hamile kalamazsın diyen doktor bana hiç olmadı sadece zorlanırsın o kistler gebelikte kanama yapar dediler canım sana öyle mi dediler kuzumÇok iyi kilo vermişsin masallah. Benim kistim içinde çok büyük demişlerdi hatta yanlis hatırlamıyorsam bir küçük yumurta boyutunda dediler gerekirse ameliyatla alicaz ama o zamanlar bekar olduğum için istemedim.triplere girip agladim asla hamile kalamicam diye
Adetin düzene girdiyse zamanla küçülür gider inşallah canım kilodan çok stres tetikliyormuş ne yazık ki kilo insülini, insülin kiloyu tetikleyip yumurtalıklar yağlanıncada adet düzenini bozuyor aynen dediğim gibi tamamen kısır döngü ama hamile kalamazsın denilmedi cnm sen ne kadardır deniyorsunSağol canım benim anlatmak istediğim şeyi örnekli olarak anlattığına. Kimse kilolu olmak istemez ama pkoysak eğer vermek zorundayız başka türlü hamile kalmak mucize olur bence pkoda. Ki ben 57 kilo olduğum halde geçenlerde doktora gittim doktor pko görünümü var hala yumurtalıklarında dedi. Ama adetim düzene girdi en azından.
İmkanın varsa bence en doğrusu kan testi bir günlük bile olsa çıkıyoryapabilirsem gun ici yoksa ,aksama bakip yazacagim :) mutlaka simdi işteyim
kan testinde de cikarmi acilden giris yapip versem sence ,kurum onayli olsun :))))))) kafam iyice karisti
1 senedir evliyim canım ama 6 aydır deniyoruz. Evlendikten sonra dkh kullandım doktor tavsiyesiyle bıraktım hapı 6 ay falan olucak bırakalı ama adetlerim düzeldi allaha şükür. Ekmeği bıraktım ama hiç yemiyorum zaten tatlı hiç sevmem. Bunlar en büyük tehlike yumurtalıklar şekerden beslenip yağlanıyormuş zaten ama bende insülin direnci yok. Birde keten tohumu yağıda çok faydalıymış canım duydunmu hiç?Adetin düzene girdiyse zamanla küçülür gider inşallah canım kilodan çok stres tetikliyormuş ne yazık ki kilo insülini, insülin kiloyu tetikleyip yumurtalıklar yağlanıncada adet düzenini bozuyor aynen dediğim gibi tamamen kısır döngü ama hamile kalamazsın denilmedi cnm sen ne kadardır deniyorsun
Vardı ama malesf hatrlamoyorm kzmE devlet üzerinde e nabıza giriyorsun e devlet şifren var mı
Alerjik bir bünyeye sahip olduğum için hiç bitkisel kürlere bulaşmadım bilgim yok cnm nasıl kullanılıyor1 senedir evliyim canım ama 6 aydır deniyoruz. Evlendikten sonra dkh kullandım doktor tavsiyesiyle bıraktım hapı 6 ay falan olucak bırakalı ama adetlerim düzeldi allaha şükür. Ekmeği bıraktım ama hiç yemiyorum zaten tatlı hiç sevmem. Bunlar en büyük tehlike yumurtalıklar şekerden beslenip yağlanıyormuş zaten ama bende insülin direnci yok. Birde keten tohumu yağıda çok faydalıymış canım duydunmu hiç?
Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bir avazda kurtarsın cnm maaşallah nazar değmesinMerhaba kızlar nasılsınız?Gamzelikiziniz tebrik ederim canım Çok sevindim :) Biz bugün cinsiyet öğrendik kızımız oluyor sizinle de paylaşmak istedim Inşallah Rabbim tez zaman da size ve isteyen herkese nasip etsin dualarimdasiniz
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahMerhaba kızlar nasılsınız?Gamzelikiziniz tebrik ederim canım Çok sevindim :) Biz bugün cinsiyet öğrendik kızımız oluyor sizinle de paylaşmak istedim Inşallah Rabbim tez zaman da size ve isteyen herkese nasip etsin dualarimdasiniz
Amin canim benim inşallah. Rabbim herkese nasip etsin inşallahAllah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bir avazda kurtarsın cnm maaşallah nazar değmesin
Amin canim cümlemizin inşallahTebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Maşallah barekallah Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin kuzum :)Merhaba kızlar nasılsınız?Gamzelikiziniz tebrik ederim canım Çok sevindim :) Biz bugün cinsiyet öğrendik kızımız oluyor sizinle de paylaşmak istedim Inşallah Rabbim tez zaman da size ve isteyen herkese nasip etsin dualarimdasiniz
Amin inşallah canım benim tez zamanda sizin başınıza olsun inşallahMaşallah barekallah Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin kuzum :)
Ayyy canım çokkk sevindim kız doğmuştu içime hatırlarsanMerhaba kızlar nasılsınız?Gamzelikiziniz tebrik ederim canım Çok sevindim :) Biz bugün cinsiyet öğrendik kızımız oluyor sizinle de paylaşmak istedim Inşallah Rabbim tez zaman da size ve isteyen herkese nasip etsin dualarimdasiniz
Evet canım hatırlıyorum tabi bildin :) tahmin işlerinde iyisin anlaşıldı :) Amin inşallah kuzum isteyen herkese nasip olsun inşallahAyyy canım çokkk sevindim kız doğmuştu içime hatırlarsanAllah sağlıkşa kucağına aldırmayı da nasip etsin :))))))
İnşallah canım amiinnnAmin inşallah canım benim tez zamanda sizin başınıza olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?