İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Sağol canım benim anlatmak istediğim şeyi örnekli olarak anlattığına. Kimse kilolu olmak istemez ama pkoysak eğer vermek zorundayız başka türlü hamile kalmak mucize olur bence pkoda. Ki ben 57 kilo olduğum halde geçenlerde doktora gittim doktor pko görünümü var hala yumurtalıklarında dedi. Ama adetim düzene girdi en azından.

Adetten 6 gun once falan cikiyo o testlerde bence seninde cikar bende heycanlandim hadi yap bakalım ne cikacak

Adetten 6 gun once falan cikiyo o testlerde bence seninde cikar bende heycanlandim hadi yap bakalım ne cikacak
yapabilirsem gun ici yoksa ,aksama bakip yazacagim :) mutlaka simdi işteyim
kan testinde de cikarmi acilden giris yapip versem sence ,kurum onayli olsun :))))))) kafam iyice karisti

Hamile kalamazsın diyen doktor bana hiç olmadı sadece zorlanırsın o kistler gebelikte kanama yapar dediler canım sana öyle mi dediler kuzum

Adetin düzene girdiyse zamanla küçülür gider inşallah canım kilodan çok stres tetikliyormuş ne yazık ki kilo insülini, insülin kiloyu tetikleyip yumurtalıklar yağlanıncada adet düzenini bozuyor aynen dediğim gibi tamamen kısır döngü ama hamile kalamazsın denilmedi cnm sen ne kadardır deniyorsun

1 senedir evliyim canım ama 6 aydır deniyoruz. Evlendikten sonra dkh kullandım doktor tavsiyesiyle bıraktım hapı 6 ay falan olucak bırakalı ama adetlerim düzeldi allaha şükür. Ekmeği bıraktım ama hiç yemiyorum zaten tatlı hiç sevmem. Bunlar en büyük tehlike yumurtalıklar şekerden beslenip yağlanıyormuş zaten ama bende insülin direnci yok. Birde keten tohumu yağıda çok faydalıymış canım duydunmu hiç?

KIzlar günaydın ben Yokken neler konuşulmuş :) Feeling07 canım söylediklerinde haklısın çünkü benim doktorumda bana aynı şeyleri söyledi hamile kalamasın değil çok zor hamile kalırsın dedi ama yaşın genç bebekten önce kendi sağlığın için kilo ver dedi bide ben evlenmeden önce 75 kiloydum ve her ay adet görüyodum ama evlendim bazı olaylar yaşadım evime hırsız girdi falan bide çalışma hayatım bitti eşim çalıştırmadı o yüzden sürekli yemeğe verdim kendimi tabi o arada ilaç kullandığım için adetim düzenli düzensizmi bilmiyodum ilacı bi bıraktım herşey ortaya çıktı evet ilk başta Rabbim isterse herşey olur istersen 150 kilo ol Rabbim verdiği sürece verir ama tabi önleminin almakta bize kalmış bişey pko kiloyla çok bağlantılı gerçekten evet bu rahatsızlık 50 kilo olan birindede var 100 kilo olan birindede ama zayıf olanın pkosu geriliyo ve adet görüyo ama biraz kilo oldu mu vücudun dengesi şaşıyo Kurumus-Maskara canım bizim rahatsızlığımız malesef kilo ile alakalı ama bi sendrom var bi hastalık var pkoda benim hastalıkmış çok şükür geçebilir yani belki kilo versem geçer ama bilemiyorum yani şu an kafam çok karışık ne yapıcağımı tam bilmiyorum zaten çok yemek yemiyorum ben ama tatlı krizim geldi mi beni mahvediyo onun içinde doktorda baktırcam bakalım dün gittim sistemde arıza varmış bakılamadım Sultansusultansu

Alerjik bir bünyeye sahip olduğum için hiç bitkisel kürlere bulaşmadım bilgim yok cnm nasıl kullanılıyor

Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bir avazda kurtarsın cnm maaşallah nazar değmesin

Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah

Maşallah barekallah Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin kuzum :)

Ayyy canım çokkk sevindim kız doğmuştu içime hatırlarsan Allah sağlıkşa kucağına aldırmayı da nasip etsin :))))))

Ayyy canım çokkk sevindim kız doğmuştu içime hatırlarsan Allah sağlıkşa kucağına aldırmayı da nasip etsin :))))))
Evet canım hatırlıyorum tabi bildin :) tahmin işlerinde iyisin anlaşıldı :) Amin inşallah kuzum isteyen herkese nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…