İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

MaşaAllah ne güzel inşaAllah sağlıklı bir prenses olr :) senin gönlünden geçn neydi peki cnm cinsiyet konusunda

Evet canım yazdıkların çok doğru bunun bilincinde olmana çok sevindim. Spora gitmene izin vermezmi eşin? Veya eve koşu bandı alsan o kadar faydası olur ki sana. Kilo verirsen bence hamile kalmak çok daha kolaylaşır. İnsülin direncin varmı?

Gamzelikiziniz Canımm çok sevindim senin adına yaa maşallah diyelim allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Buraya yazmamakla iyi etmişsin bence 3 ay herkes saklamalı peygamber efendimizin böyle bir hadisi var hatta. Bence 3 ay sadece eşe söylenmeli.

Yok kuzum ya izin vermiyor malesef geçen sene o kadar araştırdım spor salonunu gittim konuştum ama eşim istemedi dediğim gibi yemekle pek aram yoktur ama tatlı söz konusu olunca dayanamıyorum bi ara baktırdım kan değerlerime falan bişey çıkmadı ama bu tatlı isteği gitmedi benden malesef şimdi daha detaylı işin ehli bi doktora gidip tekrar baktırıcam vardır belki bilmiyorum ki işte

Oda işte insilün direncinden ötürü tatlı isteğin canım çok normal. İnşallah verebilirsin eşin baya kıskançmış anladığım kadarıyla :/

Oda işte insilün direncinden ötürü tatlı isteğin canım çok normal. İnşallah verebilirsin eşin baya kıskançmış anladığım kadarıyla :/
Ah canım sorma ya biz onunla tanıştığımızda 68 kiloydum bundan 6 sene önce o halime hayran oldu diye şimdi o halime dönmemi istemiyo sürekli kilo vermiyim diye bişeyler uyduruyor işte napcağımı bilmiyorum bende :/

Hoşgeldin cnm arıza varsa ne zamana gideceksin

Hoşgeldin cnm arıza varsa ne zamana gideceksin
Hoşbulduk canım nasılsın ? Valla şimdi şöyle bi durum var biz ekim ayında eşimle beraber gidicez doktora ama ben bu ayda gideyim dedim bakcam bakalım en yakın randevu tarihi ne zamansa o zamana alıp gideyim diyorum

Hoşbulduk canım nasılsın ? Valla şimdi şöyle bi durum var biz ekim ayında eşimle beraber gidicez doktora ama ben bu ayda gideyim dedim bakcam bakalım en yakın randevu tarihi ne zamansa o zamana alıp gideyim diyorum
Çok şükür Elhamdülillah iyiyim canım. Eşin halleder bi şekilde bencede sen hallet önden canısı ne kadar erken o kadar iyi vitaminlerin eksikse tamamlarsın

Çok şükür Elhamdülillah iyiyim canım. Eşin halleder bi şekilde bencede sen hallet önden canısı ne kadar erken o kadar iyi vitaminlerin eksikse tamamlarsın
Çok şükür iyi kuzum. Aynen bende öyle düşünüyorum kuzum bide kan sulandırıc ilaç kullanıyorum ben onun içinde gitmek istiyorum baksınlar bakalım

Çok şükür iyi kuzum. Aynen bende öyle düşünüyorum kuzum bide kan sulandırıc ilaç kullanıyorum ben onun içinde gitmek istiyorum baksınlar bakalım
Hiç ihmal etme kuzum muhtemelen benim bebeğim kan pıhtılaşmasından yaşamı durmuş olabilirmiş araştırcaz ama erken şakın ihmal etme. Yaptırabilirsen gebelik öncesi tahliller varmış yaptır

Feeling07 Sağolasın canım Rabbim sanada tattırsın inşallah en kısa zamanda :)
Matsiyah Canım çok sevindim bende kız bebekleri çok severim. Önce sağlıklı olsun tabiiki ama günlümden geçen o :) sağlıcakla alırsın inşallah kucağına kızını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…