Onları ben geçen sene hapı bıraktığımda yaptırmıştım çok şükür bişey çıkmadı bütün tahlillerim temiz çıktı canım hadi ya baktır sende bakalım önlemini al sorun neyse giderilir en azındanHiç ihmal etme kuzum muhtemelen benim bebeğim kan pıhtılaşmasından yaşamı durmuş olabilirmiş araştırcaz ama erken şakın ihmal etme. Yaptırabilirsen gebelik öncesi tahliller varmış yaptır
Alla alla çok ilginç zayıfladığın zaman erkeklerin daha çok bakıcağını falanmı hissediyo anlayamadım. Aslında o haline aşık olduysa tekrar o kiloya düşmeni istemesi daha doğal bence.Ah canım sorma ya biz onunla tanıştığımızda 68 kiloydum bundan 6 sene önce o halime hayran oldu diye şimdi o halime dönmemi istemiyo sürekli kilo vermiyim diye bişeyler uyduruyor işte napcağımı bilmiyorum bende :/
Kürtajdan sonra 16 gün kanamam vardı benim ve kürtajın birinci gününü sayarsak 34. Gün adet oldumKızlar benim kanamam devam ediyor ama sanırım adet oldum anlayamadım bu kadar erken olur mu sizin ne zaman gelmiştiKurumus-Maskara Mcz09
31 Ağustos’ta kürtajım
Aminnn canımmm aminnn en kısa zamanda :)))))Evet canım hatırlıyorum tabi bildin :) tahmin işlerinde iyisin anlaşıldı :) Amin inşallah kuzum isteyen herkese nasip olsun inşallah
İnşallah canım eşimle konuştuk bir yıl istemiyoruz bilmiyorum kararımız değişir mi bakalım hayırlı zamanda sağlıkla gelirler inşallahOnları ben geçen sene hapı bıraktığımda yaptırmıştım çok şükür bişey çıkmadı bütün tahlillerim temiz çıktı canım hadi ya baktır sende bakalım önlemini al sorun neyse giderilir en azından
Anladım cnm benim bu sabah adet ağrılarım gibi ağrılarım başladı önceki günler gibi değil bakalım kanama durmadan diğer adet gelmeden anlamayacam adetin ilk günü ancak belli olur. Normale göre bakarsanik hiç hamile kalmamış olsam beş güne olmam lazım. Önceki adet günün değişiyor mu kürtaj sonrasıKürtajdan sonra 16 gün kanamam vardı benim ve kürtajın birinci gününü sayarsak 34. Gün adet oldum
Herhalde öyle hissediyo kuzum yani her erkek biraz kilo aldın mı eski haline dön der falan ama ben vercem yani ister istesin ister istemesin benim sağlığım söz konusuAlla alla çok ilginç zayıfladığın zaman erkeklerin daha çok bakıcağını falanmı hissediyo anlayamadım. Aslında o haline aşık olduysa tekrar o kiloya düşmeni istemesi daha doğal bence.
Siz bilirsiniz kuzum sizin kararınız rabbim hayırlısıyla gönlünüze göre versin inşallahİnşallah canım eşimle konuştuk bir yıl istemiyoruz bilmiyorum kararımız değişir mi bakalım hayırlı zamanda sağlıkla gelirler inşallah
Amin Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin Rabbim inşallah kuzumSiz bilirsiniz kuzum sizin kararınız rabbim hayırlısıyla gönlünüze göre versin inşallah
Benim normalde de düzensizdi. Hatta inanmazsın hamile kalmadan önce 5 ay adet olmadım.Anladım cnm benim bu sabah adet ağrılarım gibi ağrılarım başladı önceki günler gibi değil bakalım kanama durmadan diğer adet gelmeden anlamayacam adetin ilk günü ancak belli olur. Normale göre bakarsanik hiç hamile kalmamış olsam beş güne olmam lazım. Önceki adet günün değişiyor mu kürtaj sonrası
Kesinlikle canım erkeklere çok yüz vermeye gelmiyor zaten kendi hayatın ve karışmasına izin verme evde yapabilceğin sporları yap. YouTubedan izle bir sürü videolar var emin ol insan oğlunun başaramıcağı şey yoktur yeter ki candan iste.Herhalde öyle hissediyo kuzum yani her erkek biraz kilo aldın mı eski haline dön der falan ama ben vercem yani ister istesin ister istemesin benim sağlığım söz konusu
İnanırım canım hormonlar yapıyor napalım düzelir inşallahBenim normalde de düzensizdi. Hatta inanmazsın hamile kalmadan önce 5 ay adet olmadım.
Benim kanamam 10 gün sürdü ve 39 gün sonra adet oldumKızlar benim kanamam devam ediyor ama sanırım adet oldum anlayamadım bu kadar erken olur mu sizin ne zaman gelmiştiKurumus-Maskara Mcz09
31 Ağustos’ta kürtajım
Amin inşallah kuzum en kısa zamanda Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:)Matsiyah kuzum çok sevindim kız bebek cok güzel :) saglikla gelsin küçük prensesimiz
Canımın daralmasından mı anlamadım ağrıları hiç bilmiyorum bugün çok ağrım olduBenim kanamam 10 gün sürdü ve 39 gün sonra adet oldum
Amin canım amin :)Amin inşallah kuzum en kısa zamanda Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:)
Agrin olması normal canım,kanaman olmasida normal 2 hafta sürebilir kanaman ama genelde kürtaj da daha az kanama olur diye duydumCanımın daralmasından mı anlamadım ağrıları hiç bilmiyorum bugün çok ağrım oldu
Aminn inşallah canım gönlünü ferah tut dua edelim hayırlı haber al ver bizeKızlarrheycandan ölücem. Sabah nasıl olacak ya. Allahım inşaallah bebeğim benimledir ve sağlıklıdır. Olmazsa üzülücem vardır bir hayır diyerek. Çünkü insan farkında olmadan inanıyor. Bu kadar belirti psikolojik değildir inşaallah.
;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?