İnşaallah güzel haber alırsam hemen yazarım ama kötü olursa biraz ağlar öyle gelirim. Şimdiden söylim yaniAminn inşallah canım gönlünü ferah tut dua edelim hayırlı haber al ver bize
İnşallah vardır bebis üzülme sakinKızlarrheycandan ölücem. Sabah nasıl olacak ya. Allahım inşaallah bebeğim benimledir ve sağlıklıdır. Olmazsa üzülücem vardır bir hayır diyerek. Çünkü insan farkında olmadan inanıyor. Bu kadar belirti psikolojik değildir inşaallah.
;(
Söz veremem. Ama denerim.İnşallah vardır bebis üzülme sakin
Bende yarin doktora gidecem ne diyecek çok merak ediyorum huhhSöz veremem. Ama denerim.
İnşallah istediğin hayırlı haberi alırsın canımUyandım ve saat 8den sonra gidecem.
Gece uyumadan önce dua ettim Allah ım varsa bebek göster bana diye. Ve rüya gördüm bir düğündeydim. =) bu ne demek oluyor anlamadım. Dua edin kızlar.
İnşaallahİnşallah istediğin hayırlı haberi alırsın canım
Rabbim hayra yorsun inşallah hayırlı düşünelim cnmUyandım ve saat 8den sonra gidecem.
Gece uyumadan önce dua ettim Allah ım varsa bebek göster bana diye. Ve rüya gördüm bir düğündeydim. =) bu ne demek oluyor anlamadım. Dua edin kızlar.
İnşallah olumlu olur tatlım inşallahBende yarin doktora gidecem ne diyecek çok merak ediyorum huhh
Duam seninle cnm sen herşeyi yaptın önlem olarak tahlil olsun kontrol olsun bekleme süreci olsun iyi düşünelim iyi olsun stres yapmaUyandım ve saat 8den sonra gidecem.
Çok şağol. İnşaallah Allah ım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benide unutmasın.Duam seninle cnm sen herşeyi yaptın önlem olarak tahlil olsun kontrol olsun bekleme süreci olsun iyi düşünelim iyi olsun stres yapma
Sağol. İnşaallahRabbim hayra yorsun inşallah hayırlı düşünelim cnm
Sende saol cnm amin inşallah inşallahhÇok şağol. İnşaallah Allah ım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benide unutmasın.
Rüyada düğün gördüğünde hayra yormak gerekirmiş öyle diyor cnm genelde hayırlıymışSağol. İnşaallah
İnşaallah öyledir.Rüyada düğün gördüğünde hayra yormak gerekirmiş öyle diyor cnm genelde hayırlıymış
İnşallah canım kaçta randevunİnşaallah öyledir.
Hadi hayırlısı bakalım :)Kan verdim geldim sağlık ocağı olduğu için öğlenden sonra belli olacak
Hadi inşallah güzel haber gelecekKan verdim geldim sağlık ocağı olduğu için öğlenden sonra belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?