- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Gözünaydin canım. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına rabbim güzel sağlıklı bir hamilelik nasip etsinSonuç çıktı 34. Allah ım inşaallah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Banada dua edin bu sefer bebeğim benimle kalsın sağlıklı bir şekilde.
Dua edin sağlıklı bir şekilde yükselsin. Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahGözünaydin canım. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına rabbim güzel sağlıklı bir hamilelik nasip etsin
Ayyu canım benimmmm çokk sevindim Allah’ım bu sefer sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :))) Sen bu bebişi çoktaaaannn hak ettinnn :)))Sonuç çıktı 34. Allah ım inşaallah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Banada dua edin bu sefer bebeğim benimle kalsın sağlıklı bir şekilde.
Allah razı olsun canım. Şimdi ikindi ezanı okudu burda ve hepiniz için dua ettim. Rabbim en kısa zamanda hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. bende sağ salim alayım kucağıma dua edin. Değerim biraz düşük gibi. Hayırlısıyla yükselsinAyyu canım benimmmm çokk sevindim Allah’ım bu sefer sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :))) Sen bu bebişi çoktaaaannn hak ettinnn :)))
Çok sevindim canımmm gözünüz aydın Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhhSonuç çıktı 34. Allah ım inşaallah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Banada dua edin bu sefer bebeğim benimle kalsın sağlıklı bir şekilde.
Amin cnm amin inşallah yükselir hiç bişeyi takma kafana herşey güzel olacak hayırlısıylaAllah razı olsun canım. Şimdi ikindi ezanı okudu burda ve hepiniz için dua ettim. Rabbim en kısa zamanda hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. bende sağ salim alayım kucağıma dua edin. Değerim biraz düşük gibi. Hayırlısıyla yükselsin
Amin inşaallah. Rabbim en kısa zamanda hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda. Benimkinide bana bağışlasınÇok sevindim canımmm gözünüz aydın Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhh
Allah razı olsun canım dualarında yer verdiğin içinAllah razı olsun canım. Şimdi ikindi ezanı okudu burda ve hepiniz için dua ettim. Rabbim en kısa zamanda hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. bende sağ salim alayım kucağıma dua edin. Değerim biraz düşük gibi. Hayırlısıyla yükselsin
Aminnnn ecmain Allah razı olsunAmin inşaallah. Rabbim en kısa zamanda hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda. Benimkinide bana bağışlasın
O zaman bence normal canım. İnşallah iki gün sonra kat kat artmış olurSquid Amin canım. Yok bugün bat günü.
İnşaallah. Yazarım yazarım. Sabah 9 dan 4 de kadar bekledim sağlık ocağı diye. Yarın yada cuma gidicez kendi doktoruma. Hem artmışmı bakıcaz hem progesteron ne durumda ona bakıcaz hemde sınırlandırıcıya başlatacak.O zaman bence normal canım. İnşallah iki gün sonra kat kat artmış olurbize de yaz mutlaka çatlarız bak meraktan :))))
Aynen canım hemen git kendi doktoruna. Yanlış hatırlamıyorsam pıhtılaşma sorunun vardı, gerekli ilaçlara bir an önce başla :)İnşaallah. Yazarım yazarım. Sabah 9 dan 4 de kadar bekledim sağlık ocağı diye. Yarın yada cuma gidicez kendi doktoruma. Hem artmışmı bakıcaz hem progesteron ne durumda ona bakıcaz hemde sınırlandırıcıya başlatacak.
Aynen onun için acele ediyordum bende. Dua et bzim için.Aynen canım hemen git kendi doktoruna. Yanlış hatırlamıyorsam pıhtılaşma sorunun vardı, gerekli ilaçlara bir an önce başla :)
Göznaydn cnmSonuç çıktı 34. Allah ım inşaallah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Banada dua edin bu sefer bebeğim benimle kalsın sağlıklı bir şekilde.
Sağol canımGöznaydn cnm
Etmez miyim her zamanAynen onun için acele ediyordum bende. Dua et bzim için.
Allah razı olsun canım. Ah ah bu doktorlar bana tüp bebekle bile hamile kalamazsın dediler. Her ne kadar birinci kötü sonuçlansa da 6 ayda ikinci defa hamile kaldım. Bunu sırf umutsuzluğa kapılanlar için yazıyorum. Allah a teslim olun dua etmekten asla vazgeçmeyin ve plan yapmayın. Allah nasip ederse birgün hepimiz anne olucaz. Hayata bir can getiricez. İnanmaktan vazgeçmeyin lütfen. Ben daha çok başındayım inşaallah sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda.Etmez miyim her zaman
Bişiyorum canım anlatmıştın bana doktorların dediklerini. İşte kim ne derse desin Allah ol dedi mi oluyor. Ben çok plan yapmıyorum oluruna bıraktım diyorum ki Allah en hayırlısı ne zamansa o zaman verir... Teşekkürler bizlere de moral ve umut olduğun içinAllah razı olsun canım. Ah ah bu doktorlar bana tüp bebekle bile hamile kalamazsın dediler. Her ne kadar birinci kötü sonuçlansa da 6 ayda ikinci defa hamile kaldım. Bunu sırf umutsuzluğa kapılanlar için yazıyorum. Allah a teslim olun dua etmekten asla vazgeçmeyin ve plan yapmayın. Allah nasip ederse birgün hepimiz anne olucaz. Hayata bir can getiricez. İnanmaktan vazgeçmeyin lütfen. Ben daha çok başındayım inşaallah sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?