İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Aynen öyle. Allah ol der ve olur. İnşaallah yarın gece de güzel şeyler yazarım. Doktorum gececide... Herşeyin hayırlısı deyip beklemek gerek. Ben bunu anladım.

Mcz09 canim fazla yazamadım lütfen yanlış anlama malum arada 8 saat fark var tekrar tekrar gözünaydin olsun sağlıkla mutlulukla al kucağına rabbim gönlüden geçenleri tek tek versin. Bize de dualarında yer verdiğin çok teşekkür ederim allah razı olsun

Sağol canım.
Ne kusuru estağfurullah.amin inşaallah. Dua et bizim için. :) Orda saat kaç şimdi :) Allah sendende razı olsun.

SelAM hanımlar bende yeni üye oldum.benim 24 haftalik bi erken doğumum oldu şimdi tekrardan hamile kalmaya çalışıyorum nasipse.inşallah son haftalarda kadar durur bu seferde alırım kucagimabenim yumurtlama zamanım bitti yalnız beyaz şeffaf sulu akintim devam ediyor ama kasık agrim vesaire yok allahim sagliklica nasip eder inşallah hepimize

Merhaba arkadaşım aramıza hoş geldin Kaybın için çok üzüldüm Allah tekrarını yaşatmasın ve kısa zamanda sağlıklı bir bebişle kucağını doldursun...

Günaydın kizlar dun geceden beri kasık agrisi cekiyorum cok fena gece hic uyuyamadim nerdeyse agridan bu sabahta hala devam ediyor

Aminnn inşallah canım yaradanın hikmetine sual olunmaz hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…