Aynen öyle. Allah ol der ve olur. İnşaallah yarın gece de güzel şeyler yazarım. Doktorum gececide... Herşeyin hayırlısı deyip beklemek gerek. Ben bunu anladım.Bişiyorum canım anlatmıştın bana doktorların dediklerini. İşte kim ne derse desin Allah ol dedi mi oluyor. Ben çok plan yapmıyorum oluruna bıraktım diyorum ki Allah en hayırlısı ne zamansa o zaman verir... Teşekkürler bizlere de moral ve umut olduğun için
Sağol canım.Mcz09 canim fazla yazamadım lütfen yanlış anlama malum arada 8 saat fark var tekrar tekrar gözünaydin olsun sağlıkla mutlulukla al kucağına rabbim gönlüden geçenleri tek tek versin. Bize de dualarında yer verdiğin çok teşekkür ederim allah razı olsun
Dualarim seninle canım. Şuan 3:33 saat öğleden sonra bende doktordan ciktim simdiSağol canım.
Ne kusuru estağfurullah.amin inşaallah. Dua et bizim için. :) Orda saat kaç şimdi :) Allah sendende razı olsun.
Ya 3.33 mü :) nasıl bir sorun yoktur umarımDualarim seninle canım. Şuan 3:33 saat öğleden sonra bende doktordan ciktim simdi
Sadece konustu benimle bide yapmam için bazi testler verdi insülin kn pıhtılaşması Thyroid gibi testler yarin yapicamYa 3.33 mü :) nasıl bir sorun yoktur umarım
Allah size bağışlasın canım sağlıklı bi şekilde ilerler inşallahh sağ Salim kucağına alırsın :)Sağol canım
Geçmiş olsun canım inşallah sonuçların güzel çıkarSadece konustu benimle bide yapmam için bazi testler verdi insülin kn pıhtılaşması Thyroid gibi testler yarin yapicam
Merhaba arkadaşım aramıza hoş geldinSelAM hanımlar bende yeni üye oldum.benim 24 haftalik bi erken doğumum olduşimdi tekrardan hamile kalmaya çalışıyorum nasipse.inşallah son haftalarda kadar durur bu seferde alırım kucagima benim yumurtlama zamanım bitti yalnız beyaz şeffaf sulu akintim devam ediyor ama kasık agrim vesaire yok allahim sagliklica nasip eder inşallah hepimize
İnşallah canım cok sağol. Bu ay yine deneyebilir miyiz dedim evet deneyin dediGeçmiş olsun canım inşallah sonuçların güzel çıkar
Amin inşaallah. Allah razı olsunAllah size bağışlasın canım sağlıklı bi şekilde ilerler inşallahh sağ Salim kucağına alırsın :)
Yaptır . Hayırlı sonuçlar çkar inşaallahSadece konustu benimle bide yapmam için bazi testler verdi insülin kn pıhtılaşması Thyroid gibi testler yarin yapicam
İnşallah canımYaptır . Hayırlı sonuçlar çkar inşaallah
Yumurtlama döneminde misin canım ? Günaydın canımGünaydın kizlar dun geceden beri kasık agrisi cekiyorum cok fena gece hic uyuyamadim nerdeyse agridan bu sabahta hala devam ediyor
Sanirim ama hic boyle bi agrim olmamıştı yuruyemiyorum resmen yatakta donemedimYumurtlama döneminde misin canım ? Günaydın canım
İnşallah hayırlı sonuç çıkar cnmSadece konustu benimle bide yapmam için bazi testler verdi insülin kn pıhtılaşması Thyroid gibi testler yarin yapicam
Aminnn inşallah canım yaradanın hikmetine sual olunmaz hamdolsunAllah razı olsun canım. Ah ah bu doktorlar bana tüp bebekle bile hamile kalamazsın dediler. Her ne kadar birinci kötü sonuçlansa da 6 ayda ikinci defa hamile kaldım. Bunu sırf umutsuzluğa kapılanlar için yazıyorum. Allah a teslim olun dua etmekten asla vazgeçmeyin ve plan yapmayın. Allah nasip ederse birgün hepimiz anne olucaz. Hayata bir can getiricez. İnanmaktan vazgeçmeyin lütfen. Ben daha çok başındayım inşaallah sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda.
Amin inşallah hepimiz alalım kucagimizaMerhaba arkadaşım aramıza hoş geldinKaybın için çok üzüldüm Allah tekrarını yaşatmasın ve kısa zamanda sağlıklı bir bebişle kucağını doldursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?