İnofolici bıraktın mı sen canım? Belki onu bıraktığın için yumurtlamayı daha iyi hissediyosundur bazı kadınlarda şiddetli ağrılar olurmuşSanirim ama hic boyle bi agrim olmamıştı yuruyemiyorum resmen yatakta donemedim
Yarin son ilaci icicem canimİnofolici bıraktın mı sen canım? Belki onu bıraktığın için yumurtlamayı daha iyi hissediyosundur bazı kadınlarda şiddetli ağrılar olurmuş
Canım dünden bugüne gayet güzel maşallah, moralini yüksek tutDeğerim 95 olmuş iyi mi kötü mü bilmiyorum. Progesteronu bekliyoruz
Bence yumurtlama işareti canım bu geceyi mutlaka değerlendir, sonra da yatabildiğin kadar yatKizlar bugun asiri kasik agrim var demistim ya bugun disari cikmistim birden biseyler akti icimden ama o kadar cok ki afedersiniz altima kacirdim sandim lavaboya gittim asiri derecede akinti gelmis yumurtlama isareti mi acaba
İyi yapmışsın canım umarın sonuçlar istediğim gibi çıkar :)Ya bende dün progesteron testi istedim gerek yok çünkü o hergun değişiyor dedi. 5 tüp kan aldılar,1 tanesi ücretliydi 55 dolar istediler sana kalmış istersen yapma dediler ama ben yaptım
Her şey yolunda dedi. İlaç yazdı . Binlerce kez şükürler olsun Allah ıma. İnşaallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Canım dünden bugüne gayet güzel maşallah, moralini yüksek tut
Çok ilginç gerçekten o kadar akıntı olması,olabilir valla değerlendirin bugünü. Ben eskiden akıntım oldugu günlerde iliskiye girmek istemezdim hijyenik gelmezdi,ama hamile kalmak için o akıntı çok önemli,spermin daha kolay rahme ulaşmasına yardımcı oluyormus :)Kizlar bugun asiri kasik agrim var demistim ya bugun disari cikmistim birden biseyler akti icimden ama o kadar cok ki afedersiniz altima kacirdim sandim lavaboya gittim asiri derecede akinti gelmis yumurtlama isareti mi acaba
Ay hadi inşallah.biliyorum saçma gelecek ama inanki nerdeyse umarım bisey vardır ilaç kullanırım da hamileligim sağlıklı olur diye düşünüyorumİyi yapmışsın canım umarın sonuçlar istediğim gibi çıkar :)
Evet cok ilginçti birden geldi ve asiriydi iyiki ped vardi yoksa islanacakti pantalonumÇok ilginç gerçekten o kadar akıntı olması,olabilir valla değerlendirin bugünü. Ben eskiden akıntım oldugu günlerde iliskiye girmek istemezdim hijyenik gelmezdi,ama hamile kalmak için o akıntı çok önemli,spermin daha kolay rahme ulaşmasına yardımcı oluyormus :)
Öyle düşünme canım bir sorun yoktur inşallah varsa da bulunulur ve tedavisi yapılır umarım :)Ay hadi inşallah.biliyorum saçma gelecek ama inanki nerdeyse umarım bisey vardır ilaç kullanırım da hamileligim sağlıklı olur diye düşünüyorum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım insan resmen hasta olmayı kabulleniyor yeter ki çözümü olsun diye inşallah tekrarını yaşamayızAy hadi inşallah.biliyorum saçma gelecek ama inanki nerdeyse umarım bisey vardır ilaç kullanırım da hamileligim sağlıklı olur diye düşünüyorum
Çok şükür canım stres yapma ilaçları şifa niyetine iç hep mutlu ol olumlu düşünHer şey yolunda dedi. İlaç yazdı . Binlerce kez şükürler olsun Allah ıma. İnşaallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
İki ay önce benimde ilk defa başıma geldi canım yumurtlamaymış değerlendirdik hamile kalmıştımKizlar bugun asiri kasik agrim var demistim ya bugun disari cikmistim birden biseyler akti icimden ama o kadar cok ki afedersiniz altima kacirdim sandim lavaboya gittim asiri derecede akinti gelmis yumurtlama isareti mi acaba
Bizde degerlendirdik canim dun gece :)İki ay önce benimde ilk defa başıma geldi canım yumurtlamaymış değerlendirdik hamile kalmıştım
Benim hic akıntım olmazdi normalde yumurtlama gününe 2 gün kala az gelir biterdi ama son 2-3 gündür akıntım var :/ yumurtluyor olamamİki ay önce benimde ilk defa başıma geldi canım yumurtlamaymış değerlendirdik hamile kalmıştım
Ya kuzum bu olay benimde bu ay ilk defa başıma geldi biliyo musun sabah yataktan kalktım bişey aktı böyle dedim noluyo adet mi geliyo ki adetim yeni bitmişti bi baktım bembeyaz akımtı gelmiş valla vücudumuz her ay değişiyor heralde sen genelde değerlendir ben değerlendirememiştim eşim işte olduğu için :/Evet cok ilginçti birden geldi ve asiriydi iyiki ped vardi yoksa islanacakti pantalonum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?