İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar bugun asiri kasik agrim var demistim ya bugun disari cikmistim birden biseyler akti icimden ama o kadar cok ki afedersiniz altima kacirdim sandim lavaboya gittim asiri derecede akinti gelmis yumurtlama isareti mi acaba

Ya bende dün progesteron testi istedim gerek yok çünkü o hergun değişiyor dedi. 5 tüp kan aldılar,1 tanesi ücretliydi 55 dolar istediler sana kalmış istersen yapma dediler ama ben yaptım

Kizlar bugun asiri kasik agrim var demistim ya bugun disari cikmistim birden biseyler akti icimden ama o kadar cok ki afedersiniz altima kacirdim sandim lavaboya gittim asiri derecede akinti gelmis yumurtlama isareti mi acaba
Bence yumurtlama işareti canım bu geceyi mutlaka değerlendir, sonra da yatabildiğin kadar yat

Ya bende dün progesteron testi istedim gerek yok çünkü o hergun değişiyor dedi. 5 tüp kan aldılar,1 tanesi ücretliydi 55 dolar istediler sana kalmış istersen yapma dediler ama ben yaptım
İyi yapmışsın canım umarın sonuçlar istediğim gibi çıkar :)

Çok ilginç gerçekten o kadar akıntı olması,olabilir valla değerlendirin bugünü. Ben eskiden akıntım oldugu günlerde iliskiye girmek istemezdim hijyenik gelmezdi,ama hamile kalmak için o akıntı çok önemli,spermin daha kolay rahme ulaşmasına yardımcı oluyormus :)

Evet cok ilginçti birden geldi ve asiriydi iyiki ped vardi yoksa islanacakti pantalonum

Ay hadi inşallah.biliyorum saçma gelecek ama inanki nerdeyse umarım bisey vardır ilaç kullanırım da hamileligim sağlıklı olur diye düşünüyorum
Öyle düşünme canım bir sorun yoktur inşallah varsa da bulunulur ve tedavisi yapılır umarım :)

Kızla ne yapıonz var mı bi gelişme bat ı yaklşan varmı

İki ay önce benimde ilk defa başıma geldi canım yumurtlamaymış değerlendirdik hamile kalmıştım

Evet cok ilginçti birden geldi ve asiriydi iyiki ped vardi yoksa islanacakti pantalonum
Ya kuzum bu olay benimde bu ay ilk defa başıma geldi biliyo musun sabah yataktan kalktım bişey aktı böyle dedim noluyo adet mi geliyo ki adetim yeni bitmişti bi baktım bembeyaz akımtı gelmiş valla vücudumuz her ay değişiyor heralde sen genelde değerlendir ben değerlendirememiştim eşim işte olduğu için :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…