İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Benim hic akıntım olmazdi normalde yumurtlama gününe 2 gün kala az gelir biterdi ama son 2-3 gündür akıntım var :/ yumurtluyor olamam
Kuzum hadi hayırlı sonuçlar çıkar inşallah çok iyi anlıyorum seni sonucunu yaz mutlaka benimde yumurtlama dönemim bitti bu ay çok rahattım bakalım şu anlık bişeyim yok kendimide dinlemiyorum zaten hayırlısı bakalım

Dun geceyi degerlendirdik canim ben ilk defa bu kadar yogun akinti gordum cok acayipti

Canım 5 test yaptım kendime online bakıyorum 3 ü normal. Şeker,thyroid ve yanılmıyorsam kan pıhtısı testi bunların 3 de normal. Geriye insülin ve başka test kaldı onlar ne zaman cikar bilmiyorum

İnşallah canım :) çok heyecanlıyım bu ay inşallah yine hamile kalırım ve inşallah bu sefer benimle kalir miniğim
İnşaallah dua et. Allahtan başka kimse yaratamaz. Ve hep hayırlısını dile dileyelim hepimiz. Allah büyüktür. Ben umutsuz vakaydım bir aralar. Squid
Biliyor. Nasıl depresyona girmiştim. Ama bak bu günüme şükürler olsun. İçten içten acıktım diye hissediyorum ve ara öğünümü yiyorum şimdi :)))) sende Allah a bırak kendini.

Aynen canım bi ara çok kötüydü moralin ama bak Allah karanlık gecenin şafağını ne güzel verdi Darısı bana ve tüm isteyenlere...

Aynen canım bi ara çok kötüydü moralin ama bak Allah karanlık gecenin şafağını ne güzel verdi Darısı bana ve tüm isteyenlere...
İnşaallah inşaallah. Hayırlısıyla nasip olacak inşaallah sanada isteyen herkesede.

Canım 5 test yaptım kendime online bakıyorum 3 ü normal. Şeker,thyroid ve yanılmıyorsam kan pıhtısı testi bunların 3 de normal. Geriye insülin ve başka test kaldı onlar ne zaman cikar bilmiyorum
Ay en önemlileri temiz çıkmış kuzum hadi bakalım hayırlısıyla meleğin en yakın zamanda gelirde bu sefer tutunur inşallah sana

Sen naptın nasılsın kontrole gidebildin mi zuzum Genc_evli en son bozuktu
İyiyim bebeğim valla zayıflamaya karar verdim en son tartıda 90ı görünce :) şimdi zayıflamak için bişey kullanıyorum kafamı ona yoruyorum bata 11 günüm kalmış bugün takvime bakınca farkettim onu bile unutmuşum:) vaşla kuzum randevuyu ayın sonuna veriyo bende almadım adet olduğumda 3. Günü başka bi doktora gidicem

İyi yapmışsın o kadar beklemek anlamsız adet günü hormon kontrolü daha iyi bakılıyor iyi düşünmüşsün. Ne deniyorsun zayıflamak için kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…