Kuzum hadi hayırlı sonuçlar çıkar inşallah çok iyi anlıyorum seni sonucunu yaz mutlaka benimde yumurtlama dönemim bitti bu ay çok rahattım bakalım şu anlık bişeyim yok kendimide dinlemiyorum zaten hayırlısı bakalımBenim hic akıntım olmazdi normalde yumurtlama gününe 2 gün kala az gelir biterdi ama son 2-3 gündür akıntım var :/ yumurtluyor olamam
Dun geceyi degerlendirdik canim ben ilk defa bu kadar yogun akinti gordum cok acayiptiYa kuzum bu olay benimde bu ay ilk defa başıma geldi biliyo musun sabah yataktan kalktım bişey aktı böyle dedim noluyo adet mi geliyo ki adetim yeni bitmişti bi baktım bembeyaz akımtı gelmiş valla vücudumuz her ay değişiyor heralde sen genelde değerlendir ben değerlendirememiştim eşim işte olduğu için :/
Canım 5 test yaptım kendime online bakıyorum 3 ü normal. Şeker,thyroid ve yanılmıyorsam kan pıhtısı testi bunların 3 de normal. Geriye insülin ve başka test kaldı onlar ne zaman cikar bilmiyorumKuzum hadi hayırlı sonuçlar çıkar inşallah çok iyi anlıyorum seni sonucunu yaz mutlaka benimde yumurtlama dönemim bitti bu ay çok rahattım bakalım şu anlık bişeyim yok kendimide dinlemiyorum zaten hayırlısı bakalım
Progesteron nasıl çıktı cnmDeğerim 95 olmuş iyi mi kötü mü bilmiyorum. Progesteronu bekliyoruz
Dikkat et kendine hayırlı olur inşallahBizde degerlendirdik canim dun gece :)
En önemlileri normal çıkmış canım inşallah onlarda normaldirCanım 5 test yaptım kendime online bakıyorum 3 ü normal. Şeker,thyroid ve yanılmıyorsam kan pıhtısı testi bunların 3 de normal. Geriye insülin ve başka test kaldı onlar ne zaman cikar bilmiyorum
İnşallah canım :) çok heyecanlıyım bu ay inşallah yine hamile kalırımEn önemlileri normal çıkmış canım inşallah onlarda normaldir
Çok iyi. Doktor umutluyum bu sefer olacak dedi. :) binlerce kez şükürler olsunProgesteron nasıl çıktı cnm
İnşaallah dua et. Allahtan başka kimse yaratamaz. Ve hep hayırlısını dile dileyelim hepimiz. Allah büyüktür. Ben umutsuz vakaydım bir aralar.İnşallah canım :) çok heyecanlıyım bu ay inşallah yine hamile kalırımve inşallah bu sefer benimle kalir miniğim
İnşallah canım inşallah moralini yüksek tut moral çok önemli biliyorsun tatlımİnşallah canım :) çok heyecanlıyım bu ay inşallah yine hamile kalırımve inşallah bu sefer benimle kalir miniğim
Maaşallah Subhanallah Allah ım nazarlardan saklasın hep böyle güzel devam etsin inşallah canımÇok iyi. Doktor umutluyum bu sefer olacak dedi. :) binlerce kez şükürler olsun
İnşaallahMaaşallah Subhanallah Allah ım nazarlardan saklasın hep böyle güzel devam etsin inşallah canım
Aynen canım bi ara çok kötüydü moralin ama bak Allah karanlık gecenin şafağını ne güzel verdiİnşaallah dua et. Allahtan başka kimse yaratamaz. Ve hep hayırlısını dile dileyelim hepimiz. Allah büyüktür. Ben umutsuz vakaydım bir aralar.Squid
Biliyor. Nasıl depresyona girmiştim. Ama bak bu günüme şükürler olsun. İçten içten acıktım diye hissediyorum ve ara öğünümü yiyorum şimdi :)))) sende Allah a bırak kendini.
İnşaallah inşaallah. Hayırlısıyla nasip olacak inşaallah sanada isteyen herkesede.Aynen canım bi ara çok kötüydü moralin ama bak Allah karanlık gecenin şafağını ne güzel verdiDarısı bana ve tüm isteyenlere...
İyi yaptınız kuzum hayırlısı inşallah hadi bakalım :) evet ya bende o an n’oluyo demiştim yaniDun geceyi degerlendirdik canim ben ilk defa bu kadar yogun akinti gordum cok acayipti
Ay en önemlileri temiz çıkmış kuzum hadi bakalım hayırlısıyla meleğin en yakın zamanda gelirde bu sefer tutunur inşallah sanaCanım 5 test yaptım kendime online bakıyorum 3 ü normal. Şeker,thyroid ve yanılmıyorsam kan pıhtısı testi bunların 3 de normal. Geriye insülin ve başka test kaldı onlar ne zaman cikar bilmiyorum
Sen naptın nasılsın kontrole gidebildin mi zuzumAy en önemlileri temiz çıkmış kuzum hadi bakalım hayırlısıyla meleğin en yakın zamanda gelirde bu sefer tutunur inşallah sana
İyiyim bebeğim valla zayıflamaya karar verdim en son tartıda 90ı görünce :) şimdi zayıflamak için bişey kullanıyorum kafamı ona yoruyorum bata 11 günüm kalmış bugün takvime bakınca farkettim onu bile unutmuşum:) vaşla kuzum randevuyu ayın sonuna veriyo bende almadım adet olduğumda 3. Günü başka bi doktora gidicemSen naptın nasılsın kontrole gidebildin mi zuzumGenc_evli en son bozuktu
Sen nasılsın iyimisin nasıl gidiyo tatlım ?Sen naptın nasılsın kontrole gidebildin mi zuzumGenc_evli en son bozuktu
İyi yapmışsın o kadar beklemek anlamsız adet günü hormon kontrolü daha iyi bakılıyor iyi düşünmüşsün. Ne deniyorsun zayıflamak için kızİyiyim bebeğim valla zayıflamaya karar verdim en son tartıda 90ı görünce :) şimdi zayıflamak için bişey kullanıyorum kafamı ona yoruyorum bata 11 günüm kalmış bugün takvime bakınca farkettim onu bile unutmuşum:) vaşla kuzum randevuyu ayın sonuna veriyo bende almadım adet olduğumda 3. Günü başka bi doktora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?