İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İyi yapmışsın o kadar beklemek anlamsız adet günü hormon kontrolü daha iyi bakılıyor iyi düşünmüşsün. Ne deniyorsun zayıflamak için kız
Aynen tatlım öyle yapiyim dedim bende. Marka veremiyoruz galibada sosyal medyada ismi çok geçiyo c’le başlıyor ismi belki bilirsin onu kullanıyorum geçen senede kullanmıştım 1 haftada 2 kilo vermiştim bu sefer yine başladım bakalım nasıl olcak

Yok canım bilmiyorum güzel olur inşallah

Yok canım bilmiyorum güzel olur inşallah
İstiyorsan özelden yazarım birçok bitkinin karışımı muhteşem bişey instagramda sayfaları falan var ben ilk kullandığımda çok memnun kalmıştım kuzum şimdide inşallah yine güzel olurda 3 aylık aldım 3 ayın sonunda 90dan 75e düşmeyi istiyorum inşallah olur o zaman kullandığım bütün ilaçları bırakcam bakalım adetim nasıl olcak

İnşallah canım öyle napalım takdiri ilahi böyleymiş
Şimdi diyebilirsin dışardan konuşması kolay diye ama İnan benim yengemde yaşadı bu durumu çok iyi anlıyorum sizi yaşamadım rabbim kimseye yaşatmasında sanada bidaha yaşatmasın inşallah imtihan dünyasındayız güzelim bişeylerle sınanıyoruz rabbim kaldırma gücü versin çekemeyeceğimiz dertlerle sınamasın inşallah ben inanıyorum senin güzel yüreğin gibi rabbim sanada hayırlı bi evlat nasip edicek sadece kafana takma çok akışına bırak çok daraldığında dua et rabbim yanında olur gerçekten burdaki hamile olanlarada hamile kalmayı bekleyenlerede her duamda yer veriyorum inşallah rabbim kabul eder hiçbirimiz kötü şeyler yaşamayız

Kizlar ya asagiya cok baski oluyo benim sanki bisey cikacak gibi ya da delinir gibi agri

Arkadslar nerdeyse tum mesajlarinizi okudum bir dis gebelik ameliyati bir dusuk kurtajla sonuclandi ve rahimde perde varmis temmuzda ameliyat oldum korunma surem bitti 16 agustos adet tarihim bas agrim asiri derece rahimde sislik ve ara ara agrilar hissediyorum sivilceler uyku ve halsizlik ilk aydan zor ama hamile kalmadan neler hissettinz adete var 9 gun

Kullanamam muhtemelen ama yinede bilgim olsun zahmet olmazsa yaz cnm

Yok cnm asla öyle demem hepimiz destek amaçlı burdayız Allah razı olsun. O senin güzel gönlünün bakışı inşallah sanada Rabbim sağlıklı merhametli vicdanlı evlat nasip eyler

Kizlar bugun asiri kasik agrim var demistim ya bugun disari cikmistim birden biseyler akti icimden ama o kadar cok ki afedersiniz altima kacirdim sandim lavaboya gittim asiri derecede akinti gelmis yumurtlama isareti mi acaba
Canım çaya devam ediyormusun çay bana kasık ağrısı yapıyor demiştim ama adetken oluyor sende önceden mi başladı bilemedim. folik asit ağrı yapmaz ben bayadır içiyorum.

Canım çaya devam ediyormusun çay bana kasık ağrısı yapıyor demiştim ama adetken oluyor sende önceden mi başladı bilemedim. folik asit ağrı yapmaz ben bayadır içiyorum.
Caya devam ediyorum canim gunde bi kere iciyorum inofolic te bugün bitti onun icinde bide yumurta geliştirici madde var ama gecen ay bu kadar olmamisti

Caya devam ediyorum canim gunde bi kere iciyorum inofolic te bugün bitti onun icinde bide yumurta geliştirici madde var ama gecen ay bu kadar olmamisti
Ben sadece inofolic içiyorum bu ay sırf kasık ağrım olucakmı diye merakımdan içmedim. İnofolic güzel bi hap cidden benim normalde yumurtlama belirtim olmaz ama bu hapı içince anlayabiliyorum inşallah inofoliğin sayesinde hamile kalırsın :)

Ne gibi yumurtlama belirtisi oldu sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…