İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım çaya devam ediyormusun çay bana kasık ağrısı yapıyor demiştim ama adetken oluyor sende önceden mi başladı bilemedim. folik asit ağrı yapmaz ben bayadır içiyorum.

Caya devam ediyorum canim gunde bi kere iciyorum inofolic te bugün bitti onun icinde bide yumurta geliştirici madde var ama gecen ay bu kadar olmamisti

Kızlar ben de çaya devam ediyorum nerdeyse 20 gün oldu başlayalı. Bana iyi geldi zamanında yumurtladım akıntılarım düzenli. Bakalım adet olunca etki edecek mi?

Kızlar ben de çaya devam ediyorum nerdeyse 20 gün oldu başlayalı. Bana iyi geldi zamanında yumurtladım akıntılarım düzenli. Bakalım adet olunca etki edecek mi?
Bende 9 gundur kullaniyordum canim ama ben inofolic te iciyordum 10 gun ilac bitti ama caya devam edicem

Bende 9 gundur kullaniyordum canim ama ben inofolic te iciyordum 10 gun ilac bitti ama caya devam edicem
Umarım faydasını görürüz canım. Ben bir de makyajımı temizledikten sonra ılıkken pamukla yüzümü de siliyorum. Yüzümde güneş lekeleri vardı onları neredeyse tamamen geçirdi.

Ne gibi yumurtlama belirtisi oldu sende
Benim akıntım hep olur hap ekstra akıntı yapıyorsa bile ayırt edemiyorum. Ama kasıklarımda sızı oluyor normalde hiç kasığım ağrımaz ve hiç birşey hissetmem ama bu hapı içince sızı hissediyorum aşağı doğru çekiliyor gibi oluyor burdan anlıyorum canım.

Benimde asagida baski oluyor bugun ve yumurtaliklarimin oldugu yerde kramp tarzinda agri oluyor

Kizlar ben bi degisik hallerdeyim yumurtlamadan sonraki 8. Gunum idrar testi normal olanlardan vardi negatif ama bas agrisi halsizlik ve asiri bir rahimde siskinlik hissi hakim boyle fazlalik var bi terliyorum bi usuyorum bu kadar erken belirti normalmi

Normal testte cikmamasi normal canim daha erken cikmasi icin 2 gun daha gecsin kan ver

Kizlar d vitamini dusuklugu sebebiyle yumurtalarim yeteri olgunlasmaya ulasmiyormus d vitaminini yukselttigin ay hamile kalmistim malesef baska sebeplerden dusuk oldu yumurtlamda sorun oldugunu dusunenler mutlaka baktirsin

Kizlar d vitamini dusuklugu sebebiyle yumurtalarim yeteri olgunlasmaya ulasmiyormus d vitaminini yukselttigin ay hamile kalmistim malesef baska sebeplerden dusuk oldu yumurtlamda sorun oldugunu dusunenler mutlaka baktirsin
Bende dusuk yapmistim.esimde varikoselde vardi sayi ve hiz problemimiz vardi.bendeki nedenine bakildi sadece D vitaminim dusuk cikmisti.20falandi.senin kacti D vitaminin?

Bende dusuk yapmistim.esimde varikoselde vardi sayi ve hiz problemimiz vardi.bendeki nedenine bakildi sadece D vitaminim dusuk cikmisti.20falandi.senin kacti D vitaminin?
Canim benim 8 di cok dusuktu kapsul kullandim ve guneste mumkun oldugunca kaldim 26 oldu sonra hamile kaldim ama dusukle sonuclandi rahimde perdeden dolayi simdi tekrar hamile kalmaya ugrasiyorum

Cok gecmis olsun.Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar versin isteyen herkese icindede bana..bende gunese pek maruz kalamiyorum kapaliyim.dr 3 tane dvit3 verdi 1 ayda iceceksin dedi midem bulaniyor hepsi nasil icilir biranda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…