Canım çaya devam ediyormusun çay bana kasık ağrısı yapıyor demiştim ama adetken oluyor sende önceden mi başladı bilemedim. folik asit ağrı yapmaz ben bayadır içiyorum.
Caya devam ediyorum canim gunde bi kere iciyorum inofolic te bugün bitti onun icinde bide yumurta geliştirici madde var ama gecen ay bu kadar olmamisti
Bende 9 gundur kullaniyordum canim ama ben inofolic te iciyordum 10 gun ilac bitti ama caya devam edicemKızlar ben de çaya devam ediyorum nerdeyse 20 gün oldu başlayalı. Bana iyi geldi zamanında yumurtladım akıntılarım düzenli. Bakalım adet olunca etki edecek mi?
Umarım faydasını görürüz canım. Ben bir de makyajımı temizledikten sonra ılıkken pamukla yüzümü de siliyorum. Yüzümde güneş lekeleri vardı onları neredeyse tamamen geçirdi.Bende 9 gundur kullaniyordum canim ama ben inofolic te iciyordum 10 gun ilac bitti ama caya devam edicem
Benim akıntım hep olur hap ekstra akıntı yapıyorsa bile ayırt edemiyorum. Ama kasıklarımda sızı oluyor normalde hiç kasığım ağrımaz ve hiç birşey hissetmem ama bu hapı içince sızı hissediyorum aşağı doğru çekiliyor gibi oluyor burdan anlıyorum canım.Ne gibi yumurtlama belirtisi oldu sende
Benimde asagida baski oluyor bugun ve yumurtaliklarimin oldugu yerde kramp tarzinda agri oluyorBenim akıntım hep olur hap ekstra akıntı yapıyorsa bile ayırt edemiyorum. Ama kasıklarımda sızı oluyor normalde hiç kasığım ağrımaz ve hiç birşey hissetmem ama bu hapı içince sızı hissediyorum aşağı doğru çekiliyor gibi oluyor burdan anlıyorum canım.
Normal testte cikmamasi normal canim daha erken cikmasi icin 2 gun daha gecsin kan verKizlar ben bi degisik hallerdeyim yumurtlamadan sonraki 8. Gunum idrar testi normal olanlardan vardi negatif ama bas agrisi halsizlik ve asiri bir rahimde siskinlik hissi hakim boyle fazlalik var bi terliyorum bi usuyorum bu kadar erken belirti normalmi
Yumurtluyosundur canım inşallah faydası olur hapın ama hamile kalırsan bırak inofolic combinin hamilelikte kullanılmaması gerekiyormuş sanırım.Benimde asagida baski oluyor bugun ve yumurtaliklarimin oldugu yerde kramp tarzinda agri oluyor
Ilac bitti zaten bugunYumurtluyosundur canım inşallah faydası olur hapın ama hamile kalırsan bırak inofolic combinin hamilelikte kullanılmaması gerekiyormuş sanırım.
Kızlar nasıl bir çay içiyorsunuz yumurta kalitesi artırıcı mı bende başlayayımCaya devam ediyorum canim gunde bi kere iciyorum inofolic te bugün bitti onun icinde bide yumurta geliştirici madde var ama gecen ay bu kadar olmamisti
Evet canim testere disli aslan pencesi aktardan alabilirsinKızlar nasıl bir çay içiyorsunuz yumurta kalitesi artırıcı mı bende başlayayım
Nasıl kullanılıyor ölçüsü yapılışı günde kaç kere acaba ilk defa duydumEvet canim testere disli aslan pencesi aktardan alabilirsin
Gunde 2 kere ama ben akşamları iciyorum sadece bir bardak sicak suya bi tutam atiyorum ottan sonra 2 3 dakika cezve de kaynatiyorum iciyorumNasıl kullanılıyor ölçüsü yapılışı günde kaç kere acaba ilk defa duydum
Bende dusuk yapmistim.esimde varikoselde vardi sayi ve hiz problemimiz vardi.bendeki nedenine bakildi sadece D vitaminim dusuk cikmisti.20falandi.senin kacti D vitaminin?Kizlar d vitamini dusuklugu sebebiyle yumurtalarim yeteri olgunlasmaya ulasmiyormus d vitaminini yukselttigin ay hamile kalmistim malesef baska sebeplerden dusuk oldu yumurtlamda sorun oldugunu dusunenler mutlaka baktirsin
Sağol bilgi için inşallah şifa olur bizim içinGunde 2 kere ama ben akşamları iciyorum sadece bir bardak sicak suya bi tutam atiyorum ottan sonra 2 3 dakika cezve de kaynatiyorum iciyorum
Allah sendende razı olsun kuzum amiinnn hepimize inşallahYok cnm asla öyle demem hepimiz destek amaçlı burdayız Allah razı olsun. O senin güzel gönlünün bakışı inşallah sanada Rabbim sağlıklı merhametli vicdanlı evlat nasip eyler
Canim benim 8 di cok dusuktu kapsul kullandim ve guneste mumkun oldugunca kaldim 26 oldu sonra hamile kaldim ama dusukle sonuclandi rahimde perdeden dolayi simdi tekrar hamile kalmaya ugrasiyorumBende dusuk yapmistim.esimde varikoselde vardi sayi ve hiz problemimiz vardi.bendeki nedenine bakildi sadece D vitaminim dusuk cikmisti.20falandi.senin kacti D vitaminin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?