- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
Adete kac gun varBelki hamileyimdir diye kendimde surekli belirti ariyorum adetimde duZensizlesti yumurtlamayi degerlendirdim ama dun test yaptim negatif cikinca umudum gitti
Normal idrar testi yaptiysan cikmama ihtimali var daha varmis adetineAslinda karnimda agrilar ve bas agrim cok fazla ama goguslerim normalde cok siserdi 10 gun varken hic hareket yok simdi
Ben belirti aramayi biraktim artik.insanin psikolojisi bozuluyor.10gun var adete.zaten esim ameliyat olali 3 ay bile olmadi.olursa mucize olur olmazsa ya nasip der önüme bakarimBelki hamileyimdir diye kendimde surekli belirti ariyorum adetimde duZensizlesti yumurtlamayi degerlendirdim ama dun test yaptim negatif cikinca umudum gitti
Valla iste bir umut bir suru belirti ariyorum aslinda hamile kaldigim ay hic bisiyim yoktu belirtiler zaten adetten sonra basliuo ama insan kendini kandiriyoBen belirti aramayi biraktim artik.insanin psikolojisi bozuluyor.10gun var adete.zaten esim ameliyat olali 3 ay bile olmadi.olursa mucize olur olmazsa ya nasip der önüme bakarim
Kesinlikle katiliyorum.bende dusuk yaptigim zaman hicbisey hissetmemistim adetten once.tee 6.haftada falan basladi belirtilerValla iste bir umut bir suru belirti ariyorum aslinda hamile kaldigim ay hic bisiyim yoktu belirtiler zaten adetten sonra basliuo ama insan kendini kandiriyo
Eger adet donemindeysen yerlesmedir icini ferah tut sitres olmamak cok onemliKızlar bugün bhcg ye baktırdım yine. Yükseliş devam ediyor çok şükür ama peçeteye çok hafif kahverengi akıntı geldi. Yerleşmemi acaba? Doktoruma mesaj attım cevap vermedi daha. Korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye
Canim panik yapma sakın.kaçıncı haftadasınKızlar bugün bhcg ye baktırdım yine. Yükseliş devam ediyor çok şükür ama peçeteye çok hafif kahverengi akıntı geldi. Yerleşmemi acaba? Doktoruma mesaj attım cevap vermedi daha. Korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye
Adetim 5 eylüldü. Bugün biraz yoruldum ondan mı oldu bilmiyorum. Yattım şimdi fitili koydumEger adet donemindeysen yerlesmedir icini ferah tut sitres olmamak cok onemli
Adete göre 4+6Canim panik yapma sakın.kaçıncı haftadasın
Yorgunluktan da olur.yat dinlen sakin yorma kendiniAdete göre 4+6
Yattım zaten dua edin bebeğime bir şey olmasın.Yorgunluktan da olur.yat dinlen sakin yorma kendini
Bisey olmaz Allahin izniyle.kötü düşünme ve yorma kendini.icimde hic kotu bi his yok hersey gzel olcak inşaAllah.Yattım zaten dua edin bebeğime bir şey olmasın.
Yerleşiyordur annesi sen moralini yüksek tut, yat ve dinlen. Babası çalışsın birazYattım zaten dua edin bebeğime bir şey olmasın.
Stres yapma ayakta durma cnm doktordan haber gelene kadarKızlar bugün bhcg ye baktırdım yine. Yükseliş devam ediyor çok şükür ama peçeteye çok hafif kahverengi akıntı geldi. Yerleşmemi acaba? Doktoruma mesaj attım cevap vermedi daha. Korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye
Ediyoruz canım gönlünü ferah tut inşallah bişey olmayacak Allah ın izniyleYattım zaten dua edin bebeğime bir şey olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?