İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Belki hamileyimdir diye kendimde surekli belirti ariyorum adetimde duZensizlesti yumurtlamayi degerlendirdim ama dun test yaptim negatif cikinca umudum gitti

Adete kac gun var hesaplayamiyorum ama yumurtlamadan sonrayi 8 veya 9 . Gun adetim perde amleiyatndan sonra 22 temmuz ve 16 agistos duzensizlesti 16 eylul diye dusunursem 8 gun var

Belki hamileyimdir diye kendimde surekli belirti ariyorum adetimde duZensizlesti yumurtlamayi degerlendirdim ama dun test yaptim negatif cikinca umudum gitti
Ben belirti aramayi biraktim artik.insanin psikolojisi bozuluyor.10gun var adete.zaten esim ameliyat olali 3 ay bile olmadi.olursa mucize olur olmazsa ya nasip der önüme bakarim

Ben belirti aramayi biraktim artik.insanin psikolojisi bozuluyor.10gun var adete.zaten esim ameliyat olali 3 ay bile olmadi.olursa mucize olur olmazsa ya nasip der önüme bakarim
Valla iste bir umut bir suru belirti ariyorum aslinda hamile kaldigim ay hic bisiyim yoktu belirtiler zaten adetten sonra basliuo ama insan kendini kandiriyo

Valla iste bir umut bir suru belirti ariyorum aslinda hamile kaldigim ay hic bisiyim yoktu belirtiler zaten adetten sonra basliuo ama insan kendini kandiriyo
Kesinlikle katiliyorum.bende dusuk yaptigim zaman hicbisey hissetmemistim adetten once.tee 6.haftada falan basladi belirtiler

Kızlar bugün bhcg ye baktırdım yine. Yükseliş devam ediyor çok şükür ama peçeteye çok hafif kahverengi akıntı geldi. Yerleşmemi acaba? Doktoruma mesaj attım cevap vermedi daha. Korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye

Eger adet donemindeysen yerlesmedir icini ferah tut sitres olmamak cok onemli

Canim panik yapma sakın.kaçıncı haftadasın

Stres yapma ayakta durma cnm doktordan haber gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…