İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İyiyim çok şükür . Akıntı gelmedi başka. İnşaallah gelmezde. Yarın yine kan ver dedi doktor. Takipte kalalım diyor.
Canım sakin telaş etme. Bittiyse kan gelmez kolay kolay. Benimde ilk hamileligimde olmuştu bir gün boyunca sonra ertesi gün kahveye döndü bunlar 6. Haftada oldu bebeğim sorunsuz bir şekilde 11. Haftaya kadar yaşadı. Yani o kanama o kadsr önemli bisey değil korkma. Doktor sana en azından fitil vermis burda onu bile vermiyorlar kanaman varsa var ya kendisi geçecek yada düşecekse bebek düşsün kafasıyla düşünüyorlar

Benimki çok değildi ya. Sütlü kahve gibi. Benim adete göre bugün 5+0 :) akşam doktor bir şey olmaz dedi iyiyim yani sağol.:*

Çok şükür canım sevindim takipte olman içini rahatlatır hiç stres yapma herşey güzel olacak Allah ın izniyle inşallah
Amin inşaallah Allah razı olsun. Soruyorsun ilgileniyorsun. Allah ım seninde yüzüne baksın inşaallah en kısa zamanda

Amin inşaallah Allah razı olsun. Soruyorsun ilgileniyorsun. Allah ım seninde yüzüne baksın inşaallah en kısa zamanda
Amin hepimizden razı olsun Rabbim inşallah ne demek canım benim biz niye burdayız tanışmasakta gönül bağı oluştu aynı durumları yaşadık hissediyoruz anlıyoruz siz olmasanız hele ki sen ömrüm boyunca duamda olacaksın tahlilleri söyledin aydınlattın eşim bile dedi ki sorma bu kadar yorma kimseyi dedi sıkılmadan cevap verdin verdiniz her daim duacınım duacınızım burda hepimiz güzel niyetli i insanlarız canı gönülden inanarak yazıyoruz konuşuyoruz ben çok rahatlıyorum hepinizden bin kere razı olsun rabbim

Keşke herkes senin gibi iyi yürekli olsa. Cevap verdiğim iki üç soruyla yorulmadım. Kimse kimseyi tanımıyor ve çok iyi anlaşıyoruz. Ben hayatım boyunca akrabalarımdan hayır görmedim. Yabancı herkes çok sever ama akrabalarım....
Neyse yani demek istediğim ben bir kaç soruyla yorulmam Allah ım nasip ederse bebeğime bir şey olmazsa bütün süreci burda paylaşmayı çok isterim. Bende herkese duacıyım evlat acısıda yokluğuda tek başına atlatılacak bir şey değil. Ben yalnızdım ama burda elimden geldiğince kimseyi yalnız bırakmicam. Allah senden de razı olsun canım. Birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişler...

Ne güzel söyledin birlikten kuvvet doğar cnm. İnşallah sağlıklı güzel rahat su gibi geçen bi gebeliğin olur tatlım hepimiz bütün sıkıntıları geride bırakacağız hayırlısıyla canı gönülden inanıyorum

Kizlar tum yazilari okuyamadim ama umarim hersey yolundadir dualarim sizlerle ben hala dogurmadim sukur ama suyu az ve catilarim acik hayirlisini diliyorum haberdar etmek istedim birde kartanesi giriyomu hic napti merak ettim

Kizlar tum yazilari okuyamadim ama umarim hersey yolundadir dualarim sizlerle ben hala dogurmadim sukur ama suyu az ve catilarim acik hayirlisini diliyorum haberdar etmek istedim birde kartanesi giriyomu hic napti merak ettim
Maşallah canım ne güzel az kalmış, sağlıkla da kucağına alırsın inşallah Normal mi düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…