İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar karnimda sag tarafli bir agri goguslerimde hassasiyet degil ama icten gelen bir aci bas agrisi ve aglama krizleri yasiyorum bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi adete kaldi 6 gun yoksa piskolojik olarak artik kafayi mi yedim bu aglama krizleri ondanmi

Squid canım nasılsın ? Sende durumlar nasıl hiç soramadım kusura bakma. Nasıl gidiyor hastane işleri falan?

Squid canım nasılsın ? Sende durumlar nasıl hiç soramadım kusura bakma. Nasıl gidiyor hastane işleri falan?
Olur mu canım hiç önemli değil ben batı bekliyorum aşağı yukarı bir haftam var. Ben hastaneye gitmiyorum canım tedavi görmüyorum karışıklık oldu sanırım :)) Bir tek aslanpençesi çayı içiyorum.

Squid ben cayi biraktim artik sen devam ediyor musun tiksinti geldi birden niyeyse bugun adetin 16.gunu biraktim

Hadi hayırlısı plsun inşaallah. Karışıklık değilde ne yaptığını merak ettim. İnşaallah faydası olur içtiğin otun. Sen hsg falan çekmişmiydin?? Söylemiştin ama unuttum tam olarak sorun neydi.? Gerçekten unuttuğum için soruyorum. Cevap vermek zorunda değilsin

Kız niye cevap vermeyeyi aşk olsun :))) evet temmuzda hsg çekildim, temiz çıktı sonucum. Eşim de test yaptırdı. Onun doktoru da benim doktorum da sorun yok dedi. Kendi kendinize deneyin dediler. Deneyip gidiyoruz işte :)))))

Valla ben inanılmaz hırs yaptım niyeyse kız içiyorum hala ayın 19 una kadar içicem tam bir ay oluyor.
Eğer ki faydası olduysa Allah korusun düşük yaparsın. Bir ay değilde 20 gün kullan bence. Tabi yine sen bilirsin.

Kızlar hepinizin yazılarını tek tek okuyorum ama pek yazmadim. Benim 6 tane testim yapıldı ben 5 sanıyordum 4 ü çıktı 2 tanesi hala çıkmadı. Doktora bu ay deneyebilir miyiz diye sordumda evet deneyin demişti. Bugün adetimin 14. Günü 20. Günde yumurtlama olacak :) bakalım ne olacak

Bir sorun çıkmamasına çok sevindim. Sıkıntı yoksa olur inşaallah gelir yavru mirket :) prolaktine falan baktırdın mı

Eğer ki faydası olduysa Allah korusun düşük yaparsın. Bir ay değilde 20 gün kullan bence. Tabi yine sen bilirsin.
Okuduğuma göre yan etkisi yokmuş. Aylardır onu yapmim bunu yapmim kendimi çok kısıtladım, kısıtladıkça daha çok aklıma taktım. Bundan sona saldım hepsini...

Simdiden denemeye baslayin canim ama 20.gunde olacagini nerden biliyosun

Okuduğuma göre yan etkisi yokmuş. Aylardır onu yapmim bunu yapmim kendimi çok kısıtladım, kısıtladıkça daha çok aklıma taktım. Bundan sona saldım hepsini...
Yan etkisi yoksa yap ama dikkatli ol. Şüphelerin başlayınca test yap hemen. Allah inşaallah bu sefer nasip eder sizede. Hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…