- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
Evet canim allah nasip ederse normal olucak insallah ikiz kizlarim normal oldu buda oyle olsun insallahMaşallah canım ne güzel az kalmış, sağlıkla da kucağına alırsın inşallahNormal mi düşünüyorsun?
İnşallah canım, cinsiyeti neydi?Evet canim allah nasip ederse normal olucak insallah ikiz kizlarim normal oldu buda oyle olsun insallah
Olur mu canım hiç önemli değilSquid canım nasılsın ? Sende durumlar nasıl hiç soramadım kusura bakma. Nasıl gidiyor hastane işleri falan?
Hadi hayırlısı plsun inşaallah. Karışıklık değilde ne yaptığını merak ettim. İnşaallah faydası olur içtiğin otun. Sen hsg falan çekmişmiydin?? Söylemiştin ama unuttum tam olarak sorun neydi.? Gerçekten unuttuğum için soruyorum. Cevap vermek zorunda değilsinOlur mu canım hiç önemli değilben batı bekliyorum aşağı yukarı bir haftam var. Ben hastaneye gitmiyorum canım tedavi görmüyorum karışıklık oldu sanırım :)) Bir tek aslanpençesi çayı içiyorum.
Valla ben inanılmaz hırs yaptım niyeyse kız içiyorum halaSquid ben cayi biraktim artik sen devam ediyor musun tiksinti geldi birden niyeyse bugun adetin 16.gunu biraktim
Kız niye cevap vermeyeyi aşk olsun :))) evet temmuzda hsg çekildim, temiz çıktı sonucum. Eşim de test yaptırdı. Onun doktoru da benim doktorum da sorun yok dedi. Kendi kendinize deneyin dediler. Deneyip gidiyoruz işte :)))))Hadi hayırlısı plsun inşaallah. Karışıklık değilde ne yaptığını merak ettim. İnşaallah faydası olur içtiğin otun. Sen hsg falan çekmişmiydin?? Söylemiştin ama unuttum tam olarak sorun neydi.? Gerçekten unuttuğum için soruyorum. Cevap vermek zorunda değilsin
Ya bana birden tiksinme geldiValla ben inanılmaz hırs yaptım niyeyse kız içiyorum halaayın 19 una kadar içicem tam bir ay oluyor.
Eğer ki faydası olduysa Allah korusun düşük yaparsın. Bir ay değilde 20 gün kullan bence. Tabi yine sen bilirsin.Valla ben inanılmaz hırs yaptım niyeyse kız içiyorum halaayın 19 una kadar içicem tam bir ay oluyor.
Ben tek seferde içmeye çalışıyorum, hala çok tiksinmedimYa bana birden tiksinme geldibiraktim yumurtlama olmustur heralde zaten 16.gundeyim
Bir sorun çıkmamasına çok sevindim. Sıkıntı yoksa olur inşaallah gelir yavru mirket :) prolaktine falan baktırdın mıKız niye cevap vermeyeyi aşk olsun :))) evet temmuzda hsg çekildim, temiz çıktı sonucum. Eşim de test yaptırdı. Onun doktoru da benim doktorum da sorun yok dedi. Kendi kendinize deneyin dediler. Deneyip gidiyoruz işte :)))))
Senin bata az kalmis var mi belirtiBen tek seferde içmeye çalışıyorum, hala çok tiksinmedimbenim de 21. günüm
Okuduğuma göre yan etkisi yokmuş. Aylardır onu yapmim bunu yapmim kendimi çok kısıtladım, kısıtladıkça daha çok aklıma taktım. Bundan sona saldım hepsini...Eğer ki faydası olduysa Allah korusun düşük yaparsın. Bir ay değilde 20 gün kullan bence. Tabi yine sen bilirsin.
Simdiden denemeye baslayin canim ama 20.gunde olacagini nerden biliyosunKızlar hepinizin yazılarını tek tek okuyorum ama pek yazmadim. Benim 6 tane testim yapıldı ben 5 sanıyordum 4 ü çıktı 2 tanesi hala çıkmadı. Doktora bu ay deneyebilir miyiz diye sordumda evet deneyin demişti. Bugün adetimin 14. Günü 20. Günde yumurtlama olacak :) bakalım ne olacak
Amin canım inşallah :) evet hepsine bakıldı normaldi.Bir sorun çıkmamasına çok sevindim. Sıkıntı yoksa olur inşaallah gelir yavru mirket :) prolaktine falan baktırdın mı
Yan etkisi yoksa yap ama dikkatli ol. Şüphelerin başlayınca test yap hemen. Allah inşaallah bu sefer nasip eder sizede. HayırlısıylaOkuduğuma göre yan etkisi yokmuş. Aylardır onu yapmim bunu yapmim kendimi çok kısıtladım, kısıtladıkça daha çok aklıma taktım. Bundan sona saldım hepsini...
Ve son bir soru ne kadar oldu denemeye başlayalı.Amin canım inşallah :) evet hepsine bakıldı normaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?