İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Simdiden denemeye baslayin canim ama 20.gunde olacagini nerden biliyosun
Yani bilmiyorum tabi canım :) normal iliskimizi yaşıyoruz eşimle,33 günde bir adet oluyorum gerçi bazen daha geç bazen biraz daha erken belli olmuyor işi şansa da bırakmıyoruz ama bu ay hiç kafama takmadim valla,geçen ay azda olsa taktım kafaya

Benimde adet 22sinde galiba benim baya var daha bende bu ay cok umursamadim

Valla bir yılı geçti 15 ay oldu ama tık yok
Biliyor musun bazı kadınlar adetliyken yumurtluyor.ilginç ama karşılaştım böyle bir şeyle. Doktora gidip geliyorken adet sonrasına taşımışlar. Sizin ilişki sıklığı normalse bir dediğimi araştır. Bir sorun yoksa zamanı vardır illaki ama araştırmak lazım.

Belli olmuyor ki belirti işi. Ben kime desem inanmadı. Yumurtlamadan sonra başladı bende belirtiler. Kiminde adetten sonra bile geç başlıyor kiminde hiç belirti olmuyor.

Doğru söylüyorsun canım ama ben bat geçmeden test yapmicam, o da sağ olsun hiç geçmiyor
İlişki bu aralar çok olamadı zaten baya yoğunduk, bu ay adetim geçsin daha çok dikkat ederim.

13.gun o asiri akinti geldi ya yumurtladim galiba o zaman 21eylulde adet olma ihtimalim de var bakalim test falan yapmicam bu ay adetim 2 3 gun gecene kadar
Ay en iyisi valla test falan yapmamak daha iyi bende yapmicam günüm geçene kadar :) dayanabilirsem tabi. Hissediyorum valla sen yakında hamile kalacaksin

Ay en iyisi valla test falan yapmamak daha iyi bende yapmicam günüm geçene kadar :) dayanabilirsem tabi. Hissediyorum valla sen yakında hamile kalacaksin
Yaaa keske hepimiz bu ay hamile olsak kendim icin ne kadar istiyorsam sizin icinde o kadar istiyorum canim

Adete 3-4 günüm var..Bebetime marka test yaptım sabah ikinci idrarla..3-4 saat bekleyince çıkan çizgi dikkate alınmıyor biliyorum ancak herkeste beklenildiğinde çıkıyor mu bu çizgi? Daha önceki testlerde çıkmıyordu çünkü..var mı acaba bir ümit?

Eklentiler

• 2018-09-09 16.27.12.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 71
Valla boyle cikip hamile olanlar bu forumda o kadar cok varki insallah seninde oyledir yarin bi test daha yap bnce hamile olabilirsin

Ne belirtiler vardi sende canim
Benim bayramın 1. Günü kasığım ağrımaya başladı keskin bir ağrıydı. Ve akıntım vardı. Özellikle takip ediyordum kendimi. Ertesi günde devam etti sol kasığımda ki ağrı. Bayramın 4. Günü de göğüs uçlarım ağrıyordu. Ertesi günde aynıydı. Adete 9 kala göğüs ağrısı geçti. Ama kasığımda ağrı devam ediyordu. Ben normalde temizlik yapmayı severim ama kolumu kaldıracak halim olmuyordu.adete 7 kala test yaptım 4 saat sonra çizgi çıktı. Eşime var dedim inanmadı. Çünkü önce ne kadar beklesede çıkmazdı. Adete 6 kala göğüs ağrısı tekrar başladı. Normalde adetten önce şişerler. Ama bu sefer su dolu balon gibiydi. Kasık ağrısı aynen devam ediyordu. Bacağımı uzatınca kasıyordu. Ve 5 kala tekrar test yaptım yine geç çıktı ama 2.5 saat sonraydı biraz daha belirgindi. Elimde test kalmayınca yapmadım artık. 2 günde diş ağrısı çektim. Ve Çok şükür öğrendim kasık ağrımda azaldı göğüs uçları elim değdikçe ağrıyor. Biraz karışık olabilir bunları hepsini adet takvimine kaydettim. Soran olursa diye.

Bebe time yi bilmem ama benimki laboquickti. Ben de daha önce defalarca yaptım ama 24 saat sonra bile çıkmazdı. 2 gün sonra tekrar yapın ve takip edin. Daha erken sürede çıkarsa var bence.

Sizin testten bende siparis ettim yarin elimde olucak acaba hic yanilttimi
Yanıltmadı. Adete 9 kala negatifti 7 kala 4 saat sonra çizgi çıktı 5 kala 2.5 saat sonra. Negatifken negatifti. Geçen ayda ondan kullandım. 2 gün sonra bile çizgi yoktu.

Bende suanda hiç bisey yok adete de baya var zaten benim 22 eylul

Yanıltmadı. Adete 9 kala negatifti 7 kala 4 saat sonra çizgi çıktı 5 kala 2.5 saat sonra. Negatifken negatifti. Geçen ayda ondan kullandım. 2 gün sonra bile çizgi yoktu.
Tesekkur ederim bende ezcaneden bi test alip uaptim cuma gunu 10 gun vardi iste yarin gelince 7 gun kalcak ama negatifi gorup degismemesinden cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…