İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Belli olmuyor ki belirti işi. Ben kime desem inanmadı. Yumurtlamadan sonra başladı bende belirtiler. Kiminde adetten sonra bile geç başlıyor kiminde hiç belirti olmuyor.
Bende aynıydım cnm döllenirken olan pır pır kelebek uçuşu diyorlar onu bile o kadar kuvvetli hissettim ki anlatmam ama kimse inanmıyor

@Kartanesii8892 canim nasilsin? Bir kaç arkadaşa yazmışsın geçen beni görmezden geldin aşk olsun. Sen kimyasaldan sonra hemen hamile kalmıştın demi? Adet döngün ne kadar uzundu?

Ha anladım canım. Hadi hayırlısı olsun :) inşallah bat gelmez kız
ya test yaptim negatif bariz negatif sizinki 3 4 saat sonra mi bu hali aldi bastada biraz bisiler varmiydi

ya test yaptim negatif bariz negatif sizinki 3 4 saat sonra mi bu hali aldi bastada biraz bisiler varmiydi
Evet 3-4 saat sonrasında bu hale geldi ancak bu sabah adet oldum..demek ki sonradan beliren çizgi bir anlam ifade etmiyormuş..

Evet 3-4 saat sonrasında bu hale geldi ancak bu sabah adet oldum..demek ki sonradan beliren çizgi bir anlam ifade etmiyormuş..
Sonradan çıkan çizgi testin markasına bağlı bence. Benimki de 4 saat sonra çizgi çıktı ve hamileyim. adetiniz normal adet gibi mi. ??
Benim kullandığım laboquickti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…