- 26 Temmuz 2018
- 491
- 187
- 53
- 38
Bende aynıydım cnm döllenirken olan pır pır kelebek uçuşu diyorlar onu bile o kadar kuvvetli hissettim ki anlatmam ama kimse inanmıyorBelli olmuyor ki belirti işi. Ben kime desem inanmadı. Yumurtlamadan sonra başladı bende belirtiler. Kiminde adetten sonra bile geç başlıyor kiminde hiç belirti olmuyor.
Erkekİnşallah canım, cinsiyeti neydi?
Amin. Sende saglikla zamanında al kucağına oğlunu inşallahAllahim insallah hepinizr en yakin zamanda hayirli saglikli bi sekilde hamile kalmanizi nasip etsin
Aminnn sağlıkla bir avazda Doğumun olur inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsunAllahim insallah hepinizr en yakin zamanda hayirli saglikli bi sekilde hamile kalmanizi nasip etsin
Gittim canımda o gün sistem yoktu bakılamadım bidaha randevu alcaktım ayın sonuna veriyo diye bende almadım zaten 18i bat günüm beklicem bakalım adet olduğumda 3. Günü gidicem doktora nasipseGenc_evli canim ya benim şimdi aklıma geldi sen doktora gidecektin,gittin mi?
Ha anladım canım. Hadi hayırlısı olsun :) inşallah bat gelmez kızGittim canımda o gün sistem yoktu bakılamadım bidaha randevu alcaktım ayın sonuna veriyo diye bende almadım zaten 18i bat günüm beklicem bakalım adet olduğumda 3. Günü gidicem doktora nasipse
Ha anladım canım. Hadi hayırlısı olsun :) inşallah bat gelmez kız
ya test yaptim negatif bariz negatif sizinki 3 4 saat sonra mi bu hali aldi bastada biraz bisiler varmiydiAdete 3-4 günüm var..Bebetime marka test yaptım sabah ikinci idrarla..3-4 saat bekleyince çıkan çizgi dikkate alınmıyor biliyorum ancak herkeste beklenildiğinde çıkıyor mu bu çizgi? Daha önceki testlerde çıkmıyordu çünkü..var mı acaba bir ümit?
Canim senin 7 gunun yok mu daha erken yapmissin normal test mi yaptınya test yaptim negatif bariz negatif sizinki 3 4 saat sonra mi bu hali aldi bastada biraz bisiler varmiydi
Evet normal gebelik testi 6 gun var cikanlar vardi ama burda o yuzdenCanim senin 7 gunun yok mu daha erken yapmissin normal test mi yaptın
Herkesin ayni degil ki ama gec dollenme falanda oluyo bazen mesela bence adet gunune kadar bekle canim ya da kan testi yaptir onda kesin cikarEvet normal gebelik testi 6 gun var cikanlar vardi ama burda o yuzden
CAnim yumurtlamam 30 31 agistosdu 10 11 gun gecti ne bilim moralim bozudluHerkesin ayni degil ki ama gec dollenme falanda oluyo bazen mesela bence adet gunune kadar bekle canim ya da kan testi yaptir onda kesin cikar
Normal testlerde kullanim kılavuzunda bile adetten sonra net sonuc verir diyor canim ama kan testi yaptirirsan cikabilirCAnim yumurtlamam 30 31 agistosdu 10 11 gun gecti ne bilim moralim bozudlu
biraz daha beklim olmadi yaptircam bu belirsizlik beni cok yordu zaten tesekkur ederimNormal testlerde kullanim kılavuzunda bile adetten sonra net sonuc verir diyor canim ama kan testi yaptirirsan cikabilir
Sağol canım inşallah :) valla kuzum bu ay hiç bişey beklemiyorum ben adet olcağımı düşünüyorum bilemiyom genedeHa anladım canım. Hadi hayırlısı olsun :) inşallah bat gelmez kız
Evet 3-4 saat sonrasında bu hale geldi ancak bu sabah adet oldum..demek ki sonradan beliren çizgi bir anlam ifade etmiyormuş..ya test yaptim negatif bariz negatif sizinki 3 4 saat sonra mi bu hali aldi bastada biraz bisiler varmiydi
Sonradan çıkan çizgi testin markasına bağlı bence. Benimki de 4 saat sonra çizgi çıktı ve hamileyim.Evet 3-4 saat sonrasında bu hale geldi ancak bu sabah adet oldum..demek ki sonradan beliren çizgi bir anlam ifade etmiyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?