Amin canim inşallah kimsenin kucağı boş kalmasınAynen oyle canim insallah hamileyimdir yani cok belirsiz insan korkuyo bakalm hakkimizda hayirlisi insallah bol bol hamile haberi aliriz burdan
Gebelik habercisi :) bendede var. Normalde olmazdi. 1 haftam kaldi durumumun netlesmesineBende var o akinti
Benim 8 gun kaldiGebelik habercisi :) bendede var. Normalde olmazdi. 1 haftam kaldi durumumun netlesmesine
Biri dis gebelik ameliyatla sonlandi biri kalp atisi alinamadi kurtajla sonlandi insallah bu hayirli olur insallah hamileyimdirAh kuzum onceki hamilelikelrine ne oldu? Benim 1 dusugum var 11. Haftada kalbi durmuştu,geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım maalesef
İnsallah sana benzerim o zaman insallah hamileyimdir:)İnşallah canım inşallah. Ben 2 seferde hamileligimi saatler sonra cikan testlerden ögrendim :) inşallah sağlıkla tamamlarsin 9 ayını.
Cok uZucu seyler bunlar Allah bi daha yasatmasin dilerim kimselereAh kuzum onceki hamilelikelrine ne oldu? Benim 1 dusugum var 11. Haftada kalbi durmuştu,geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım maalesef
İnsallah size cok net cift cizgiler gormek nasil olsunGebelik habercisi :) bendede var. Normalde olmazdi. 1 haftam kaldi durumumun netlesmesine
İnsallah net cift cizgileri gormek size nasip olsun canimBenim 8 gun kaldi
Hepimiz gorelim canim ama benim bu aydan umudum yok nedense gecen ayda yoktu adet oldumİnsallah net cift cizgileri gormek size nasip olsun canim
O belli olmaz canim Allah yazdiysa olur insallah da olur hic kendinde farklilik hissediyomusunHepimiz gorelim canim ama benim bu aydan umudum yok nedense gecen ayda yoktu adet oldum
Duygusallastim istahim acik ozellikle gece olunca birde bugün mide yanmasi varO belli olmaz canim Allah yazdiysa olur insallah da olur hic kendinde farklilik hissediyomusun
İnşallah kimseler yaşamaz çok acı hem fiziksel olarak hemde mental olarak.Cok uZucu seyler bunlar Allah bi daha yasatmasin dilerim kimselere
Markası ney testin . Benimde saatler sonra çıkan çizgim vardı :) ve hamileyimm inşaallah sizinde vardır. HayırlısıylaKizlar bugun saat 6 gibi yaptim disardaydim dondum bu halde sizce bu nedir ya sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum
Hadi hayırlısı olsun. Benimde oyduLaubick mi ne oyle bisi adi canim ben kan testi verdim simdi 2 saat sonra gorcez gercegi
Amin canim 2 saat gecmek bilmiyo vallaHadi hayırlısı olsun. Benimde oydu
İnsallah banada dogru sonuc vermistirHadi hayırlısı olsun. Benimde oydu
Negatif derken kaç çıktıNegatif cikti kan tahlilim
0.1 valla direk negatif bi ihtimali bile yokNegatif derken kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?