Adetin ne zaman0.1 valla direk negatif bi ihtimali bile yok
2 gun sonra canimAdetin ne zaman
Bekle bakalım Allah büyüktür. Önce kana sonra idrara geçer diyorlar ama. Belli olmaz. Daha önce hiç öyle olmuşmuydu. Birde tarihi geçmemiş demi testin2 gun sonra canim
Yok canim tarihi gecmemisti daha once hic boyle olmadi ilk umutlanmistim ama bu aydanda gectiBekle bakalım Allah büyüktür. Önce kana sonra idrara geçer diyorlar ama. Belli olmaz. Daha önce hiç öyle olmuşmuydu. Birde tarihi geçmemiş demi testin
Tatlım hamilelikte zaten pastörize süt kullanmanı öneriyorlar tam yağlı pastörize sütü ısıtmadan içebilirsin arkadaşım altıncı ayına girecek doktor ona öyle demiş açık sütler riskli diyeKızlar ya ben bir şey sorucam. Benim doktorum süt iç dedi. Bende kutu sütü alıp içiyorum. Evde kaynatırsam hem kokusuna dayanamm hemde süt alabileceğim bir yer yok. Sizce kutu sütü zararlı mı?? Diğerini hamile değilken bile zor pişirirdim.bilgisi olan varsa yardım edebilir mi??
Yani kutu süt iyi mi dersin? Üstünde pastorize değilde UHT tekniği yazıyor. Yarım yağlı benim içtiğim.Tatlım hamilelikte zaten pastörize süt kullanmanı öneriyorlar tam yağlı pastörize sütü ısıtmadan içebilirsin arkadaşım altıncı ayına girecek doktor ona öyle demiş açık sütler riskli diye
Allah allah kanda negatif çıkıp idrarda silik çıkması enteresan acaba laboratuarda mı bi sıkıntı var canım testini at istersen ?Kizlar cok ilginc ama yaptigim testte yine 2. Cizgi silik var ama kan testim 0.1 bu
Nasil bi celiski
Bende şaşırdım canım, böyle devam ederse başka bir yere tekrar kan ver.Canim anlamadimki bu 4. Test 5 gun once yapmaya basladim onlarda biyle olmuyodu
Eğer kan vermeseydin bu teste göre kesin hamilesin derdim bi tuhaflık var sen en iyisi adet gününde bidaha kan ver kuzum eğer yine kanda negatif çıkarsa o zaman hormonlarına baktırırsın yada istersen yarın başka bi marka ile dene bakalım canımCanim anlamadimki bu 4. Test 5 gun once yapmaya basladim onlarda biyle olmuyodu
Evet canım doktor öyle demiş uht pastörize edilmiş süt demek oluyor tam yağlı iç canım bebeğe daha fazla hayvansal protein aldırmış oluyormuşsun protein önemliymiş. Özellikle bebeğe yarayan kilo aldıran besinler yağlı peynir yağlı süt ve muzmuş. Muzun içindeki potasyum kas kramplarını engellediği için çok iyiymiş her gün bi tane muz yemeye çalış tamamını yiyemezsen iki ara öğün yap yarım sabah yarım akşam gibi.Yani kutu süt iyi mi dersin? Üstünde pastorize değilde UHT tekniği yazıyor. Yarım yağlı benim içtiğim.
Cnm bende şaşırdım nasıl böyle olabiliyor stres yapma adet günün düzenliyse adet gecikmemin ikinci günü tekrar test yap bakalım sonra kan ver test mi bozuk acaba ya internetten aldım demiştin bende internetten aldım adete bir hafta kala senin ki gibi çıkmıştı sabahına kan verdiğimde kan değerimde çıkmıştıEğer kan vermeseydin bu teste göre kesin hamilesin derdim bi tuhaflık var sen en iyisi adet gününde bidaha kan ver kuzum eğer yine kanda negatif çıkarsa o zaman hormonlarına baktırırsın yada istersen yarın başka bi marka ile dene bakalım canım
Yanlış kişiyi etiketlemişsin kuzum :)Cnm bende şaşırdım nasıl böyle olabiliyor stres yapma adet günün düzenliyse adet gecikmemin ikinci günü tekrar test yap bakalım sonra kan ver test mi bozuk acaba ya internetten aldım demiştin bende internetten aldım adete bir hafta kala senin ki gibi çıkmıştı sabahına kan verdiğimde kan değerimde çıkmıştı
Ay pardon cnm iyki söyledinYanlış kişiyi etiketlemişsin kuzum :)
YOK kuzum önemli değil napıyorsun nasılsın ?Ay pardon cnm iyki söyledin
Hayrlısı olsn sağlıklı bir sekilde olsnn inşaallah istersen akşam tekrar yap eğer koyuusa hastanayee git derim bnValla kizlar bende cok sasirdim hic boyle bi deger beklemiyordum kan testinide ozel hastanede yaptirdim halbuki sinirlerim alt ust oldu artik beklicem baska hic bisi yapmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?