İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Hayrlısı olsn sağlıklı bir sekilde olsnn inşaallah istersen akşam tekrar yap eğer koyuusa hastanayee git derim bn
Adet gunumu beklicem artik idrarda cikip kanda cikmamasi imkansiz gibi bisi oyle 3 4 falan ciksa umudum olur 0.1 cikti ya cok saskinim bende yorgunluklar mevsim degisikliginden sanirim

Valla kizlar bende cok sasirdim hic boyle bi deger beklemiyordum kan testinide ozel hastanede yaptirdim halbuki sinirlerim alt ust oldu artik beklicem baska hic bisi yapmicam
Sıkma canını canım adetin düzenliyse bekle bakalım o zaman anlarsın ne olduğunu

Adet gunumu beklicem artik idrarda cikip kanda cikmamasi imkansiz gibi bisi oyle 3 4 falan ciksa umudum olur 0.1 cikti ya cok saskinim bende yorgunluklar mevsim degisikliginden sanirim
Sen bilrsn bişy diyemem daha

Bilmiyo ki canısı ya adete 3 gün kaldı ama sanırsın şimdi adet oldum öyle ağrıyo
Ayaklarını sıcak tut canım ayağının altına sıcak su torbası koy torbayı havluya sar ayağını koy bana çok iyi geldi üşüttüysen iyi gelir. Torbayı karnına koyma iyi değil diyorlar

Ayaklarını sıcak tut canım ayağının altına sıcak su torbası koy torbayı havluya sar ayağını koy bana çok iyi geldi üşüttüysen iyi gelir. Torbayı karnına koyma iyi değil diyorlar
Ay sağol kuzum yaparım mutlaka evet karına koymayın diyorlar zaten ayak altı iyiymiş

:) hepimizin ablası oldun bilmem farkında misin? Gerçi yaşını da bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…