- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
Adet gunumu beklicem artik idrarda cikip kanda cikmamasi imkansiz gibi bisi oyle 3 4 falan ciksa umudum olur 0.1 cikti ya cok saskinim bende yorgunluklar mevsim degisikliginden sanirimHayrlısı olsn sağlıklı bir sekilde olsnn inşaallah istersen akşam tekrar yap eğer koyuusa hastanayee git derim bn
Sıkma canını canım adetin düzenliyse bekle bakalım o zaman anlarsın ne olduğunuValla kizlar bende cok sasirdim hic boyle bi deger beklemiyordum kan testinide ozel hastanede yaptirdim halbuki sinirlerim alt ust oldu artik beklicem baska hic bisi yapmicam
Aynen oyle beklicem gorcem artik hersey Allah tanSıkma canını canım adetin düzenliyse bekle bakalım o zaman anlarsın ne olduğunu
Çok şükür iyiyim cnm evde uğraşıyorum vakit geçiriyorum. Sen nasılsınYOK kuzum önemli değil napıyorsun nasılsın ?
Sen bilrsn bişy diyemem dahaAdet gunumu beklicem artik idrarda cikip kanda cikmamasi imkansiz gibi bisi oyle 3 4 falan ciksa umudum olur 0.1 cikti ya cok saskinim bende yorgunluklar mevsim degisikliginden sanirim
Stres yapma cnm inşallah istediğin gibi sağlıkla olur bekleyelim bakalım adetiniValla kizlar bende cok sasirdim hic boyle bi deger beklemiyordum kan testinide ozel hastanede yaptirdim halbuki sinirlerim alt ust oldu artik beklicem baska hic bisi yapmicam
İnsallah canim bakalmStres yapma cnm inşallah istediğin gibi sağlıkla olur bekleyelim bakalım adetini
Hayirlisi nasilsa oyle olsun diyorum canim bakalimSen bilrsn bişy diyemem daha
Aynen canım hayırlısı bakalımAynen oyle beklicem gorcem artik hersey Allah tan
İyiyim bende canım napiyim aynen valla bende evdeyim öyl vakit geçiriyom napiyim :)Çok şükür iyiyim cnm evde uğraşıyorum vakit geçiriyorum. Sen nasılsın
Canım kimyasal mi yoksa? Geçen ay ben geçirdim kimyasal kan testim 2 çıktı eve geldim test yaptım aynı senin ki gibi çıktı 2. Çizgi vallaCanim anlamadimki bu 4. Test 5 gun once yapmaya basladim onlarda biyle olmuyodu
Allah ım daha iyi etsin inşallah hepimizi canımcımİyiyim bende canım napiyim aynen valla bende evdeyim öyl vakit geçiriyom napiyim :)
Amin canım bugünümüze şükür ne diyelim ağrılarım olmasa daha iyi olcamda ne oturabiliyom ne yatabiliyom sanki kasıklarıma bıçak saplıyolar:/Allah ım daha iyi etsin inşallah hepimizi canımcım
Allah Allah niye acaba üşüttün mü cnmAmin canım bugünümüze şükür ne diyelim ağrılarım olmasa daha iyi olcamda ne oturabiliyom ne yatabiliyom sanki kasıklarıma bıçak saplıyolar:/
Bilmiyo ki canısı ya adete 3 gün kaldı ama sanırsın şimdi adet oldum öyle ağrıyoAllah Allah niye acaba üşüttün mü cnm
Ayaklarını sıcak tut canım ayağının altına sıcak su torbası koy torbayı havluya sar ayağını koy bana çok iyi geldi üşüttüysen iyi gelir. Torbayı karnına koyma iyi değil diyorlarBilmiyo ki canısı ya adete 3 gün kaldı ama sanırsın şimdi adet oldum öyle ağrıyo
Ay sağol kuzum yaparım mutlaka evet karına koymayın diyorlar zaten ayak altı iyiymişAyaklarını sıcak tut canım ayağının altına sıcak su torbası koy torbayı havluya sar ayağını koy bana çok iyi geldi üşüttüysen iyi gelir. Torbayı karnına koyma iyi değil diyorlar
Valla canim olabilir kimyasalsa adetle atilcak zaten ogrenirimCanım kimyasal mi yoksa? Geçen ay ben geçirdim kimyasal kan testim 2 çıktı eve geldim test yaptım aynı senin ki gibi çıktı 2. Çizgi valla
:) hepimizin ablası oldun bilmem farkında misin? Gerçi yaşını da bilmiyorum amaAyaklarını sıcak tut canım ayağının altına sıcak su torbası koy torbayı havluya sar ayağını koy bana çok iyi geldi üşüttüysen iyi gelir. Torbayı karnına koyma iyi değil diyorlar
Profildeki sen misin? Maşallah:) hepimizin ablası oldun bilmem farkında misin? Gerçi yaşını da bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?