- 26 Temmuz 2018
- 491
- 187
- 53
- 38
Canımsın çok mutlu ettin beni. Ben çok rahatlıyorum duygularımızı paylaştıkça:) hepimizin ablası oldun bilmem farkında misin? Gerçi yaşını da bilmiyorum ama
Evet benim canım. Teşekkür ederim canım benimProfildeki sen misin? Maşallah
Allah sana uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah:) hep bizimle kalCanımsın çok mutlu ettin beni. Ben çok rahatlıyorum duygularımızı paylaştıkça31 yaşındayım canım
Benim gerçekten ablamsın o zaman :) ben 23 yaşındayım :)Canımsın çok mutlu ettin beni. Ben çok rahatlıyorum duygularımızı paylaştıkça31 yaşındayım canım
Gunluk kutu sütler daha iyi biraz daha pahali oluyorlarKızlar ya ben bir şey sorucam. Benim doktorum süt iç dedi. Bende kutu sütü alıp içiyorum. Evde kaynatırsam hem kokusuna dayanamm hemde süt alabileceğim bir yer yok. Sizce kutu sütü zararlı mı?? Diğerini hamile değilken bile zor pişirirdim.bilgisi olan varsa yardım edebilir mi??
Net cizgi var yaCanim anlamadimki bu 4. Test 5 gun once yapmaya basladim onlarda biyle olmuyodu
Amin hepimize Rabbim sağlıklı ömür versin bir arada olalım inşallah sadece kötü günde değil iyi günde de hep birlik olalım çok duygulandımAllah sana uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah:) hep bizimle kalbende 26 yaşındayım
Sende benim zuzumsun :)Benim gerçekten ablamsın o zaman :) ben 23 yaşındayım :)
Allah allah canım bi doktoramı görünsen acaba ?Kizlar benimde midem kotu dun gece yanmasindan zor uyudum bugun aksamda ayni oldu
Oyyy :) ya burası gerçekten çok iyi hani bazı kişiler buraya takıldıkça kafama takıyorum falan diyorlar ben tam tersi daha çok rahatlıyorum sizinle konuşurken iyiki varsınıızzzzzz :)Sende benim zuzumsun :)
Evet iyki varsınız kızlarOyyy :) ya burası gerçekten çok iyi hani bazı kişiler buraya takıldıkça kafama takıyorum falan diyorlar ben tam tersi daha çok rahatlıyorum sizinle konuşurken iyiki varsınıızzzzzz :)Kurumus-Maskara Naberr @Mirketcik
Sizde iyi ki varsiniz birbirimizi görmeden dert ortagi olduk burdaOyyy :) ya burası gerçekten çok iyi hani bazı kişiler buraya takıldıkça kafama takıyorum falan diyorlar ben tam tersi daha çok rahatlıyorum sizinle konuşurken iyiki varsınıızzzzzz :)Kurumus-Maskara Naberr @Mirketcik
Aynen öyle ya gerçekten hayatımda kimseye söyleyemediğim anlatamadığım şeyleri buraya yazıyorumSizde iyi ki varsiniz birbirimizi görmeden dert ortagi olduk burda
Noldu canım ne ameliyati umarım iyi gecerİyi geceler arkadaşlar alakasız bir konu ama yarın bir ameliyata giricem bana dua eder misiniz ?
Tatilden dönüşte kaza geçirdik canım ayağımda kırıklar var platin takılacak.Noldu canım ne ameliyati umarım iyi gecer
Geçmiş olsun canım bebek iyi miTatilden dönüşte kaza geçirdik canım ayağımda kırıklar var platin takılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?